Ok teda
takže podľa tejto logiky budem v buducnsti smerom Zilina - Visnove (napr po ceste cez vlcince / rosinu / visnove) pri vyjazde s chalanmi vedla seba lebo je to bezpecnejsie. Tak teda? Cize ked sa dam vedla seba ako dvojicka, to auto nepojde blizsie ako ked som pri krajnici (automaticky urobi vacsi rozostup? to mi chces tvrdiť?)
A btw radikalne proti akemu nariadeniu? Ta dvojicka porusuje platnu vyhlasku SR o cestnej premavke.... a ano cestam sa na bajku teda vyhybam, premavka, prasata vodici (ale to nie len vodici, momentalne kazdy vidi len seba, nervozni vsetci atd...), cesty hnus. Dost co som mal vela koliznych situaciíí pri presuvani na mojom bajku po cestach skrz vodicov, co ma nevideli aj ked som nic neporusil atd...
A este raz, zdrzanie skrz 7 ludi pocitilo dalsich 50 a 1 minuta to teda nebola to ti garantujem. Sloboda konci tam kde zacina sloboda druheho... ale evidentne su tu dva tabory, jeden to vidi ako prasacina ze sa vyblokuje cesta pricom sa da jazdit viac pri krajnici nie cez cely pruh a druha skupina vidi cestnych cyklistov ako panov tvorstva co maju pravo obmedzovat ostatnych... pritom logika ze ked sa dam ako dvojicka vedla seba tak vodic pojde automaticky dalej ako ked som sam pri krajnici mi stale neberie hlava...