nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 22. 10. 2017 o 11:16
posledný komentár: 4. 2. 2013 o 10:58
Aert bol dnes v poslednom kopci o viac ako 3 minúty pomalší ako najlepší vrchári.
aby vobec dokoncil...
Sorry, ze toto vytahujem, ale zaujimalo by ma, kde to povedal. Vies poslat link/zdroj? Uz je to sice par dni, ale aj tak ma prekvapilo, ze MVDP to zabalil prakticky bez boja. Zaujimalo by ma, v akom kontexte tvrdil, ze jeho hlavny ciel je dokoncit Tour.
rozumné riešenie,treba to doliečiť
Vyjadril sa tak po 2. etape pre cyclismactu.net. Spomína sa to napr. aj tu: https://www.cycling-info.sk/9384-reakcie-po-druhej-etape-van-der-poel-myslel-na-stareho-otca-alaphilippe-nemal-nohy-sagan-cakal-od-seba-viac
Na 130 kilometroch údajne nastúpajú 3550 metrov to je 27,3 metra na kilometri. Naposledy chytil o pár sekúnd Cavendish limit na tour v 109 kilometrovej etape s 3680 nastúpanými metrami čo je 34,4 metra na kilometri teda v podstate 109 kilometrov dlhé a 3,4 percentné stúpanie ktoré šiel priemerkou 26,9 km/h čo bolo tesne za limitom. Posledný pretekár v limite vtedy došiel so stratou 31:32 min. Víťaz G. Thomas dosiahol v etape priemernú rýchlosť 31,0 km/h. Podobne náročná kopcovitá etapa ale viac ako dva krát dlhšia bola na gire v 2011. 7400 nastúpaných metrov na 229 km. 32,2 nastúpaných metrov na jednom kilometri. 229 kilometrov dlhé, 3,2 percentné stúpanie. Víťaz M. Nieve, 30,7 km/h.
vo videu spominal, ze si ho este niekde aj o riaditka trepol
"Lenže pred dvomi dňami som si pri šprinte udrel to isté koleno o riadidlá."
Cavo zaspurtoval vo svojej skupine, 13. miesto, dalsie 3 body
"Lenže pred dvomi dňami som si pri šprinte udrel to isté koleno o riadidlá."
Ja som si povodne myslel, ze mu skocila retaz alebo mal nejaky iny technicky problem, lebo bolo vidno ako cukol pri sprinte a pozrel dolu, ale nikde o tom nepisali..
tu to trosku vidno, ale z vrtulnika to bolo zretelnejsie, nechce sa mi to hladat..
https://www.youtube.com/watch?v=oDYOx3JGp-0
edit: konkretne v 2:41, potom ako sa postavil