Čiže keď je človek na rozhraní a chce ENDURANCE geometriu tak ísť do väčšieho. Mám 175/82kg MTB mám M vyhovuje mi ale cestak raz neviem aký by bol OK, nakoľko chcem lepšiu bazarovku pokus omyl by som nerád skúšal. Keď som bol v DK u Škvarku tak vravel že som teda na rozhraní 54/56. Neviem čoho by som sa mal držať. Doma mám ocelak ani neviem veľkosť ale ruky mi sem tam tŕpnu , možno len nesprávny posed??
Ono vacsi ram sice sposobi ze budes mat riaditka vyssie, ale zase budes o dost natiahnutejsi. Napr. ja tiez jazdim endurance 54 (TT = 543mm) pri vyske 178, ale mam kratsie koncatiny voci trupu a neviem si predstavit jazdit 56ku ram. Tam by som sa musel riadne natahovat za pakami, co by sposobovalo bolesti krizov. Pokial xces endurance ram, tak treba pozerat aj aky maju stack, lebo kazda znacka ma iny a su tam rozdiely aj 2cm.
Ono to zalezi aj od inych veci, ako napr ohybnost a tak ... ja ohybny skoro vobec nie som
Ahoj , ano je to britska znacka , no naozaj netusim kde to vyrabaju. Pred kupou som precital par recenzii , trochu prieskum spravil a bola to jasna volba . Ci by som kupil znovu ? Po roku som ho kupil aj synovi … takze tolko k tomu
Dnes na bikefittingu v mtbiker Bratislava. Zarazky o cca 1cm dozadu, sedlo nizsie a trochu viac dopredu. Isiel som hlavne kvoli medialnemu pichaniu v kolene( problem len pocas bajkovania). Zatial len 25km jazda domov, ale necitil som nic ani pri vacsom zatazeni a celkovo lepsi pocit zo slapania, dokonca mam pocit ze je lepsi prenos sily. Uvidime pri dlhsom a kopcovitejsom vyjazde
merali ti aj ako si flexibilny, anomalie v dlzke koncatin,uhly pri pedalovani atd? ja som bol v hradku a popravde hodit dlzky noh do pc a nastavit podla SW sedlo a zarazky by som si uz za tie peniaze veru nedal. dik
ten supermarketovy aj na GCN testovali a celkom chvalili, ja som mal AL verziu a uplne super bike za mna, tento karbon je slusne osadeny, vaha prijemna takze verim ze posluzi dobre
Ešte to nie sú fotky do katalógu podľa môjho zvyku, ešte čakám na sedlo Selle Italia SLR carbonio a jeden Hope kotúč ktorý je nemožné zohnať. Tak zatiaľ len s novými kolieskami
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ono to zalezi aj od inych veci, ako napr ohybnost a tak ... ja ohybny skoro vobec nie som
Cau, mam DOGMA F10 DISC a aj mne velka flasa hrka ? Ja som to vyriesil tak, ze som na ram fukol taku malicku priesvitnu hrubsiu nalepku a mam pokoj.
Hej, ja som mal F10 pred F12 a vôbec som s tým nemal problém. Zaujímavé veru.
Good bye my lovers , good bye my flowers …
uvidíme či ma tá cesta bude baviť