Ešte to nie sú fotky do katalógu podľa môjho zvyku, ešte čakám na sedlo Selle Italia SLR carbonio a jeden Hope kotúč ktorý je nemožné zohnať. Tak zatiaľ len s novými kolieskami
To co mas na riaditkach...niekto ti ho usekol? Za bike davam
Ďakujem chlapi, jazdí perfektne, prešiel som z 10kg Meridy RaceLite 905 (2011), nevzdám sa jej ani bohovi aj tak, ale toto je skrátka rýchlejšie
Aerocockpit už po ňom veru pokukujem, ale pri šírke 430 (ktorú by som asi potreboval) je dlhý až 120mm a to už je dosť.., možno nájdem alternatívu od inej značky..
Ešte zvažujem setové gumy Conti Attack 23 vpredu a Conti Force 25 vzadu zameniť za 5000ky 25 dopredu a 28 dozadu (ak by sa vošla k sedlovej trubke), toto sa mi zdá tvrdé, ale je to možno nezvyk prechodu na tuhší bicykel..
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
To co mas na riaditkach...niekto ti ho usekol? Za bike davam
Môjho Bonifáca si do úst neber
zabudol som tam napísať, ale vysoké sú 45mm
Neboj...to urcite nie
Škoda, že si už neišiel do modelu s Di2, inak super
Toto bude nastupca toho mojho. Krasny bajk, nech sluzi
pa3km ďakujem! Hodil som tam ešte holandské kolesa Scope R5, ale aj s Roval by vyzeral fajn ?
Canyon Aeroad Cf Slx
Canyon Aeroad Cf Slx
Pekny pekny tak vsetko NAJ
Aerocockpit už po ňom veru pokukujem, ale pri šírke 430 (ktorú by som asi potreboval) je dlhý až 120mm a to už je dosť.., možno nájdem alternatívu od inej značky..
Ešte zvažujem setové gumy Conti Attack 23 vpredu a Conti Force 25 vzadu zameniť za 5000ky 25 dopredu a 28 dozadu (ak by sa vošla k sedlovej trubke), toto sa mi zdá tvrdé, ale je to možno nezvyk prechodu na tuhší bicykel..
Ja zas na spackané auto, ktoré ani nemalo radšej vzniknúť a aj napriek tomu sa stalo kultové
Aky vplyv na jazdu bude mat podla teba ten aero kokpit oproti tomu co tam ma?