nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 22. 10. 2017 o 11:16
posledný komentár: 4. 2. 2013 o 10:58
Ešte sa naučí špurtovať ...
Ešte sa naučí špurtovať ...
Ešteže sa tieto dresy po praní nemusia žehliť. Toľko žehlenia by mal. A na poslednú etapu by si mohol dať na seba všetky tri.
Inak ak by sa zeleny dres daval spravodlivo, t.j. bodovalo by sa iba umiestnenie v cieli a vo vsetkych etapach bez ohladu na profil rovnako, mal by Pogi aj zeleny dres. A Cavovi by ozaj ostali uz len oci pre plac.
V jednom z takýchto materiálov sa objavili veľmi nenávistné komentáre, týkajúce sa Petra Sagana. „Sagan je totálna riť (a to som ešte veľmi milý). Viem, že nie som jediný, kto si to o ňom myslí. U fanúšikov je síce obľúbený a v cyklistike patrí kvôli svojej extravagantnej povahe k hviezdam, no pre pelotón pretekárov predstavuje totálnu nočnú moru. Je to typ jazdca, ktorý je mimoriadne nebezpečný. Všetci od neho radšej dávajú ruky preč,“ vyjadril sa anonymný autor.
Na internete sa však objavili už špekulácie, že by mohlo ísť o profesionálneho pretekára Daryla Impeyho (36) z tímu Israel Start-Up Nation. „Áno, Sagan je na bicykli mimoriadne talentovaný, no zároveň má v hlave totálne prázdno. Navyše je aj mimoriadne sebecký a má problémy s koncentráciou. Táto kombinácia spôsobila extrémne množstvo kolízií,“ dodal „utajený profesionál“, ako sa na stránke prezentuje. Tak to je žobrák,kto to naozaj tak skutočne povedal,tfuj
Závisť z toho príspevku až tak prská
Ten jedinec je urcite velmi aktivny na FB, nech si bere do papule Cavendisha, ten by nebol schopny vyhrat bez druhych ani velke ... urevane britske decko.
Keby bol sebecky, tak netaha so sebou polovicu ancabla - svojich krajanov a mohol povyhravat urcite viac, keby bol v takom QS a nemal okolo svojich ludi, ale to je "asi" tym, ze nepozera len na seba a hlavne chce mat okolo seba svojich ludi.
Nech da vyjadrenie pred kamerou ten frajer. Zavist je sv*na.
Závisť z toho príspevku až tak prská
Presne tak, strašne závidia Peťovi čo dosiahol,je to smutné.
Závisť tam bude. A keď, tak zaručene na tie peniaze čo si stále môže pýtať a akú marketingovú cenu má stále jeho meno. A hlavne to aký je známy. Ono napísať taký blog to bude už asi skôr zúfalstvo, že kde sa pohne tam ho meno Sagan prenasleduje. Možno má s ním aj nočné mory ako niekto z Cavendisa. A ako inak zviditeľniť svoju kariéru za zenitom ako nakydať na niekoho úspešného.
[url:2i*****s://www.wn24.cz/razie-na-tour-policie-vtrhla-do-hotelu-jednoho-z-tymu-ve-hre-je-doping/[/url:2i*****