Dzejkob minuly rok sme zial 3-Länder Enduro Trails nestihli, trocha nas pri rozhodovani demotivali videa kde na zbezny pohlad to nevyzeralo nejako extra uzasne :/ ale dobre vediet, vdaka za info, tak snad nabuduce mali sme ale navyse Davos - ten urcite odporucam, radsej vynechat Solden cim nechcem povedat ze Solden sa neoplati ist, ale ak ma clovek len 1 den, tak Davos je urcite vacsi zazitok. V Soldene je pri kratkom case velmi dolezity "plan jazd" aby clovek nepretocil 1/2 dna donemoty na flow trailoch, ak cas nesuri tak Solden je na par dni velmi fajn tiez. My sme nestihli tie "na inom kopc/bez lanovky", ale z oficialnych Leiterberg Trail bol miestami celkom prisny a Ollweite Line urcite stoji za pozrietie aj ked clovek flowom velmi neholduje - a ked to trocha pusti tak je to dobra makacka aj pre jazdca aj pre techniku.
Chalani už v Davose boli, ja nie. Ale vraveli že 3-Länder Enduro bolo minimálne tak dobré ako Davos
Bavili sme sa len tak nezáväzne že by sme dali budúci rok trip 3-Länder Enduro - Davos - La Thuile. Ale to by som tam musel zostať ešte aspoň o týždeň dlhšie a Blanc alebo Matterhorn by bola povinnosť
Sölden by sme ani my už zrejme neopakovali. Ale Leiterberg trail bol pekný, súhlasím, ale zabíjalo to práve to že si musel najprv absolvovať nekonečný flow trail a ešte aj cestu. Nene trail sa mi páčil v tomto viac, ten nemal presuny. A bol podľa mňa aj trochu ťažší. Ten asi 50m dlhý rockgarden som si v tretej jazde pustil bez bŕzd, celkom prasačina
Rockgarden vo videu Michala Prokopa v čase 6:20-6:30: Otvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
Včera po práci takmer 42km. Pre mňa dosť dobrý výkon a kľudne by som dal aj viac, ale bolo už dosť hodín.
Keďže predchádzajúce dni pršalo, tak sa mi nechcelo moc zababrať od blata, takže som plánoval len asfalt. Myslel som si, že to bude nuda, ale nakoniec parádna jazda. Výšlap Manínskou, zvieratká, pekné výhľady, jazierká a nakoniec aj jeden mini krátky trail. :)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Bavili sme sa len tak nezáväzne že by sme dali budúci rok trip 3-Länder Enduro - Davos - La Thuile. Ale to by som tam musel zostať ešte aspoň o týždeň dlhšie a Blanc alebo Matterhorn by bola povinnosť
Sölden by sme ani my už zrejme neopakovali. Ale Leiterberg trail bol pekný, súhlasím, ale zabíjalo to práve to že si musel najprv absolvovať nekonečný flow trail a ešte aj cestu. Nene trail sa mi páčil v tomto viac, ten nemal presuny. A bol podľa mňa aj trochu ťažší. Ten asi 50m dlhý rockgarden som si v tretej jazde pustil bez bŕzd, celkom prasačina
Rockgarden vo videu Michala Prokopa v čase 6:20-6:30:
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Keďže predchádzajúce dni pršalo, tak sa mi nechcelo moc zababrať od blata, takže som plánoval len asfalt. Myslel som si, že to bude nuda, ale nakoniec parádna jazda. Výšlap Manínskou, zvieratká, pekné výhľady, jazierká a nakoniec aj jeden mini krátky trail. :)
Torbole?
Výjazd 1
Výjazd 2