Zober to pokym ich este maju... Za tu cenu tazko kupis nieco lepsie. Dolezite je ze to ma Deore radenie/kazetu, cize nieje problem s kompatibilitou pri upgrade ako keby to malo napr. alivio. Ta vidla nieje ziadny zazrak ale jazdit sa na tom da. Len sa moze stat ze ti bude moc tvrda. Ja mam Dart 3 a ked som ju kupoval tak som mal 74 kg a bola prilis tvrda. Ale od vianoc sa to vyriesilo
Moj stary bike bol Genesis, ale ten bol este hodne z minuleho storocia cantilever, RST a tak... vydrzal az do minuleho roka...
v pondelok som bol po neho, tentoraz sa predava s inou vidlou akurat - Marzocchi 22 LO 100mm, inac je tusim vsetko to iste, zajtra ho idem otestovat.. stal 12 000sk(399€), v pondelok bola este k tomu zlava na vsetky genesis biky 40%.. dovolim si tvrdit, ze to bola viac nez kupa roka
ak by niekto chcel, mal by urychlene skocit do intersportu, ci nahodou este nejaky neostal ..
//edit: preratane konverznym kurzom 30.126 a zaokruhlene:D
....nejako mi tu nesedi datum odoslania prispevku nadomnou oproti ostatnym. Rok po a v korunach? Alebo to je akoze iba preratane a maju ten bike tam este aj teraz,ci?
inak mne sa podarilo nieco podobne v exisporte pred 1,5 rokom. Kupil som Torpado-vtedy som o tej znacke nevedel nic. No ale bike ma mechaniku Deore XT, brzdy hydry XT, kazeta XT, retaz LX, kluky deore, dvojite rafiky, akurat vidla je SR suntour XCR, ale co uz. Za 19tis to bolo asi ok.
za tu cenu by som kupil radsej nieco jazdene ale s lepsou vybavou.... teda aspon take kotucove brzdy by mali bit zakladnou vybavou... ja by som do toho nesiel.... radsej by som posetril a za 500 eur sa da uz kupit nieco lepsie....
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Moj stary bike bol Genesis, ale ten bol este hodne z minuleho storocia
test po madarsky
mozem zabezpecit preklad (mozno)
ak by niekto chcel, mal by urychlene skocit do intersportu, ci nahodou este nejaky neostal ..
//edit: preratane konverznym kurzom 30.126 a zaokruhlene:D