TU mas odkaz na tu vidlicu, mas tam k nej vsetko napisane...zle je na nej to, ze ma len elastomer a nema pevnu os...nemal som moznost vyskusat ju, ale zevraj to nie je nic moc...radsej by som pozrel nejaky starsi rocnik, prip. RS argyle...
no tak to ti dakujem vazne tam som uz bol milion krat na stranke marzocchi.com .... lenze mi preloz vsetky veci ako napr Fixed Hydraulic Damping alebo Mech PL , Steel Steer Tube .... alebo aspon mi vysvetli co to je mechanicky nastavitelna tuhost
Ze 2800 gramov to je tam naliaty beton alebo co???
Nechapem pri 100mm 32mm hohach 2800G
Ale teraz k teme:
Fixed Hydraulic Damping = pevne nastaveny odskok (nekope ale neda sa nastavit odskok)
Mech PL = ?
Steel Steer Tube = ocelova street trubka (asi myslia ze to ma ocelove vnutorne nohy)
A ma este nastavenie preddpetie pruziny (kolecko na korunke ktore tocis a vysledok je takmer nulovy)
Pruzenie je pomocou pruziny a elastomera (zastarale a onicom)
Za tie peniaze to je nic moc.
Ze 2800 gramov to je tam naliaty beton alebo co???
Ale teraz k teme:
Fixed Hydraulic Damping = pevne nastaveny odskok (nekope ale neda sa nastavit odskok)
Mech PL = ?
Steel Steer Tube = ocelova street trubka (asi myslia ze to ma ocelove vnutorne nohy)
A ma este nastavenie preddpetie pruziny (kolecko na korunke ktore tocis a vysledok je takmer nulovy)
mmmm .... haha beton asi joo no :D ... ale nee ja ju mozem mat za 4500 new tak porad insiu variantu dik moc
Ci ta stnce bude lepsia neviem povedat ale na hentu dj3 zopar ludi nadavalo ako na tvrdu kravu, nepruziacu p**u a pod. Radsej manitou z pevnou osou (ta bude asi o pol kila lahsia)
Mech PL = ?
Fixed Hydraulic Damping = pevne nastaveny odskok (nekope ale neda sa nastavit odskok) - da sa vymenou oleja za olej s inou viskozitou
Mech PL = ? = mechanical preload = nastavenie predpatia pruziny
Steel Steer Tube = ocelovy stlpik
FR??? si OK?? Tu vidlu by som na fr nedaval. (Vies vobec co je FR)
noo tak co som cital na nete,DJ3 pouzvaju aj na FR :D tiez som sa divil .... ale tak neverim ze kto jazdi FR ,tak kazdy jeden ma vidlu presne urcenu na tento styl jazdy ... to pochybujem teda
joozeff: to si si uz nevedel hodit tie veci do slovnika abo si to pozret na ceskej ci slovenskej stranke?
na fr urcite nie, dirt street v poho...moj nazor je ze tato vidla je pre zaciatocnikov, nieco ako duro bez oleja
kukni radsej do inzercie
joozeff: to si si uz nevedel hodit tie veci do slovnika abo si to pozret na ceskej ci slovenskej stranke?
na fr urcite nie, dirt street v poho...moj nazor je ze tato vidla je pre zaciatocnikov, nieco ako duro bez oleja
kukni radsej do inzercie
tak slovnik prekladal take veci ze som si mal vybrat z 30 moznych moznosti ... tak som si to zistil tu .. a na ceskej alebo slovenskej stranke ,no taak tam som bol a vsade pisalo ze je nastavitelna tuhost a odskok a pri tom odskok sa neda nastavovat .. takze doverihodnost bola takmer nulova .
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ale teraz k teme:
Mech PL = ?
Zdvih: 100mm
Osa kola: 9mm
Systémy: Fixed Damping
Blokace: Ne
Příslušenství: není
Barva: Černá matná
Pružení: pero ocelové, elastomer
Tlumení: olej
Kluzáky: MG (magnesium)
Krk: Ocel FR
Korunka: Alu
Šavle: 32mm, Ocelové chromované
Brzdy: diskové PM 6" max 8"
Váha: 2730g
Regulace: Mechanicky tvrdost (predpatie pružiny) = Mech PL (mechanic. preload)
Stačí???
Ale teraz k teme:
Mech PL = ?
Mech PL = ?
Fixed Hydraulic Damping = pevne nastaveny odskok (nekope ale neda sa nastavit odskok) - da sa vymenou oleja za olej s inou viskozitou
kukni radsej do inzercie
kukni radsej do inzercie