Takze ked uz nahodou pätku mate, tak ju zasadne nechavajte doma a kracajte v tretrach peso aspon 3 hodiny do najblizsej civilizacie. A ked casto nepotrebujete dotiahnut nejaku skrutku, znitovat retaz, alebo opravit defekt, tak zasadne nechavajte doma aj multikluc s nitovacom, dusu, lepenie a pumpu. Ved dokazete prist domov aj po vlastnych, TA NE?
Starsie rocniky:
o-hocicom/hlody-fora-2011-t27480.html
o-hocicom/hlody-fora-2012-t27545.html
o-hocicom/hlody-fora-2013-t30391.html
o-hocicom/hlody-fora-2014-t34656.html
"Ka ma niekto problem s tym, ako sa vyjadrujem, mal by si polozit otazku preco mu moje vyjadrovanie vytvara problem a pracovat na odstraneni tohto problemu. Problem ma predsa on, nie ja. Zmenu teda jasne musi urobity on. Je nemozem opdstranit nieco cim netrpim ."
Pankovi nikto neodpisal, ze ma ist radsej zobrat motyku a hrable a ist to tam udrziavat a potom sa dozvie kde co je a tak bol spokojny. Ale ked som sa ja opytal nieco podobne a bol som nastvany odpovedou, tak to uz rychlo vedel sem kopirovat. Cize je to len taky typicky pokrytecky internetovy rypac asi ako @MageZ, ktory tiez ocividne rad popozera vsetky temy, aby nasiel niekoho, koho trosku podpichnut, ze ano. Mozno by som tychto dvoch chlapcov mal sledovat viac a obcas sem tiez skopirovat niektore ich mudrosti, aby neboli ochudobneni o tento zazitok.
MageZ Tvoja rychlost je svetelna