V poslednom case mam pocit, ze sa tu nic nedeje a dost sa v pozicii moderatora nudim.
Kedze sa daju prispevky mazat iba po jednom, vyplnili by ste tym vsetok cas ked nespim, za co vam budem nesmierne vdacny. (samozrejme dakujem vsetkym, ktori po kazdych troch offtopic prispevkoch napisu, ze je to offtopic a treba to zmazat, alebo presunut, pretoze je nad slnko jasne, ze by si to okrem nich ziaden z moderatorov nevsimol a aspon mame o 30% viac roboty)
diiiiki
to je zamerne, ci mam ja niekde nieco nadstavene? napr RIP, koronavirus a pod...
Asi to nefunguje. Alebo nerozumiem ako to ma fungovat? Toto je citacia predch. prispevku 1:1 a zobrazuje sa: https://www.mtbiker.sk/forum/post1755129.html#p1755129
Edit: teraz som to testol na “čistom” príspevku (len text bez príloh a citácii) a sprava sa to tak, ako pise Rachela
Stale to nefunguje a niektori jedinci maju stale potrebu citovat posledne posty...
https://www.mtbiker.sk/forum/post1756226.html#p1756226
Citácia časti posledného príspevku je v poriadku
budis poslednym prikladom to, ako sa k Vam sprava v navrhoch k shopu.
Považujem Tvoj príspevok vyššie za hodne cez hranu. Ako "žalobníček" v škôlke.
S pozdravom
Milan
Na to mas pravo a toto nikde ani nikomu nevycitam, pokial mi nieco neuniklo. Vsak aj ~50% svk pripadaju rozumne reci smer+sns+fasistov a podobne veci.
Ani ja som nepisal aby niekoho blokli. Ani tenistov a pod. neblokli (pokial neporusili pravidla/zakon) - ale relevantne prispevky boli presuvane do "ich vlastnej temy"
Ak mas pocit ze moje prispevky obsahuju vymysly/klamstva, prosim, budem rad ked mi ich vytknes, ja sa rad poucim a nie raz aj tuna na fore som ludom podakoval a povedal prepac ked som v niecom nemal pravdu. Zamerne tu neklamem a ked hovorim svoje odhady/nazory tak sa to snazim relevantne oznacit. Taktiez, vytvaranie toho co u Kenai-a oznacujem ako flame vychadza casto napr. z tych zvysnych 2 veci. A taktiez, nemyl sa, nemam problem podlozit moje tvrdenie o vymysloch/klamstvach v kenaiovych prispevkoch - s ktorymi by som ako takymi nemal zasadny problem keby nepredvadzal to vsetko naokolo.
Rozumiem spravne ze mi hovoris ze na veci s ktorymi nesuhlasim/nepacia sa mi nemam reagovat v prispevku v ktorom Ty sam reagujes na nieco s cim nesuhlasis/nepaci sa ti? Ak ano, tak co prosiiim?
Nech sa paci, mas na to plne pravo.
Reagoval som LEN preto že vyzývaš adminov k zásahu na užívateľa ktorý Ti nevyhovuje (alebo jeho názory a vyjadrenia). Toť vsjo.
Protirecis si.
Aj davanie nepacika je reagovanie.
Tiez len moj osobny nazor, myslimze spravny:)
napr. ak sem chcem postnut nieco z instagramu - ja osobne to viem len cez printscreen - cize odteraz sem uz nieco take davat nemozem?