Je to finančne ovela menej náročné,ako cenovo premrštené sady Sram 1 x 11,pričom je menej iba o jeden prevod-takže kto chce,smelo do toho-tu je link na tú vychytávku-cena cca 100 Eur:
http://www.koloshop.cz/kazeta-a-pastorky-horske-10sp.-244/general-lee-leonardi-racing-adapter-kazety-sram.html
bolo by dobre uviesť ci dolné alebo horne kolečko
Asi poškodené kolečko . Na nových lankách sa po určitej dobe posunie radenie keď sa natiahnu stačí vtedy doladiť . Ale ak to robí jedno a skoro stredne . Treba to kolečko pozrieť
Daj to do obchodu ak je v záruke . Druha vec je dĺžka reťaze podobne zvuky môže robiť najviac opotrebované kolečko pri novej reťazi alebo opačne pri starej " roztiahnutej " najmenej opotrebované
24 je na krajný rozteč na stredy dáš minimálne 27 tuším . Ale párovať 1x7 to je ozaj "dobré" počítam že na 26 kolách .
7 kolo môže byt na závit nie kazeta .Boli aj 7 kazety ale niesu kompatibilne z 8 až 11
Ak tam bude naozaj vyhnutý ten zub tak nič netreba reklamovať, stačí to jemne prihnúť do správneho smeru, žiadna veda , keby si sa na to pozrel mohol si to mať už hotovo .
Originál: https://www.kellysbike.com/sk/trekking-c551/cristy-60-p50316
Po zmene (pár fotiek pre inšpiráciu):
Kellys E-Cristy 10 28 dámsky elektrobicykel, sky blue
1 759 €
MOC 2 299 €Aký prevodnik pouzit pre prestavbe z 3x9 na 1x9? 1 prevodnik vpredu. Aky jednoprevodník odporúčate na kluky shimano XTR 3x9 (mysim ze tam je roztec 104)?
Dakujem za nazory
Aký prevodnik pouzit pre prestavbe z 3x9 na 1x9? 1 prevodnik vpredu. Aky jednoprevodník odporúčate na kluky shimano XTR 3x9 (mysim ze tam je roztec 104)?
Dakujem za nazory
Ja ostavam na 2/9. Velky premna je optimalne 40 a maly 24 kazetu najviac co som nasiel 11/36 .Premna akurat. Ak trvas na 1×9 je vela cinskych kompletov 11az45 kazeta prehadzovacka plus radenie. Nemysim ze by XTR 9 Pobrala nieco cez 36 .Zamna zalezi aj na kolesach ja mam 26. Ked budes mat 27.5 alebo 29 treba ozaj velku kazetu
Co som tu precital a videl fotky,tak toto je idealny stav.
Na najmensom pastorku je retaz 2cm od spodnej kladky,hoci to tak na foto mozno nevyzera.
Na najvacsom pastorku sa da spodna kladka posunut hore k ramu este o cca 1cm,aj ked neviem,ci nieje nasponovana az moc.
Retaz som nameral podla videa od Parktool,teda prevodnik a najvacsi pastorok + 4 clanky.Zda sa mi to dost napnute,ale to robi zrejme pruzina prehadzovacky,pretoze ked som pridal 2 clanky,tak uz bola retaz volna.Ed.Vyriesene B skrutkou.
Na prekvapenie to funguje bez predlzovaka patky (s nim to neradilo dobre),kedze prehadzovacka by mala byt do 42z.
Oval je dufam voci polohe kluk namontovany spravne.Inak sice nesiel,ale ci to nevyrabaju len akoze oval hala bala.