Dnes som bol s dvoma zalesakmi na bikoch na trase Petrzalka, Slavin, Koliba, Biely Kriz. Chcel som ist aj dalej, ale chlapici mi tam premrzli a chceli ist spat.
Teraz (6.20) hlásili na Exprese v dopr. spravodajstve: "Na prekážku si dajte pozor na Pezinskej Babe, po ceste sa pohybuje medveď". ? Stále čakám, kedy sa objaví na nete nejaká fotka (fotomontáž).
Medved a na PB? Predstavujem si ako niekomu v stupani vypadol z dodavky z dreva vystruzlikany medved na kolieckach
Teraz (6.20) hlásili na Exprese v dopr. spravodajstve: "Na prekážku si dajte pozor na Pezinskej Babe, po ceste sa pohybuje medveď". ? Stále čakám, kedy sa objaví na nete nejaká fotka (fotomontáž).
tak tomu fakt neverim, pravdepodobne dalsi vymysel. Alebo aj keby, tak dotycny urcite videl nanajvys tak velky zadok diviaka co prave utekal do lesa
Tak včera som medveďa nestretol?...ale pod Veľkou Cajlanskou Homolou pobehoval vlčiak po lese,skoro som sa pos...l,keby nemal postroj,tak rozšírim ďalšiu fámu,že je v Karpatoch už aj vlk???...po 16tich mesiacoch od kúpy biku som sa včera prehupol cez 5000km...menil som 3×reťaz,2xnajmenšie pastorky,3x pár platničiek,1x oba brzdové kotúče,1x plášte a raz som mal defekt...takže 1x duša??
K rannej fotke: Slnko naozaj vyslo presne nad Vtacnikom. Aj cas sedi 6:23. Fotene len mobilom, ale pri priblizeni sa stale da rozoznat "zub" na Vtacniku.
Dnes som si tak znovu uvedomil, ze vy sa ru furt smejete stych, pre ktorych je biely kriz vrchol bajkoveho dna. Nuz pre mna je dost casto tiez, napr dnes som tam dosiel po vyse 2 hodinach jazdy a skoro 700 m vyskovych z celkovych zhruba 950
Dnes kratšia, ale celkom výživná jazda. Dolany-Zabite-Jelenec-Geldek-Cerveny kameň-Casta-Dolany. A potom ešte jazda autom z Piešťan po starej ceste cez Vrbove smer BA s parádnymi výhľadmi na Malé Karpaty a zapadajuce slnko.
Teraz po zotmeni som na greenbike trase pri Vydrici stretol osameleho psika, siroko daleko nebol nikto. Rasu presne neviem, trochu ako husky, ale nie uplne, takze asi krizenec. Vobec na mna nereagoval, ale zraneny nebol, vytrvalo kracal smerom na juh.
videli ho nejaky rekreanti z Papiernicky...... ked ho zbadali kusok od seba ako presli branu, utekali o zivot prec z obory ..... tiez hovorim ze by som rad videl foto ale ked prisla prva info ze je v obore cca pred mesiacom, videl ho lesnik ktoreho poznam a verim ze si to nevymyslel.... takze tak
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Medved a na PB? Predstavujem si ako niekomu v stupani vypadol z dodavky z dreva vystruzlikany medved na kolieckach
sklamem ťa som nevodič.
Alebo niekto stratil Pombär
tak tomu fakt neverim, pravdepodobne dalsi vymysel. Alebo aj keby, tak dotycny urcite videl nanajvys tak velky zadok diviaka co prave utekal do lesa
Havranica - az ked som si vsimol nenapadny chodnicek na druhu stranu hrebena, tak mi doplo, ze ucel nie je opicenie ala Konske hlavy. Musim vyskusat.
Legenda vravi, ze tvorca nie je Slovak. Pozdravujem.
Toľkokrát už bol maco v MK videný, každý so sebou nosíme mobil vo vačku a fotku som ešte nevidel žiadnu 🤭