Už stačí len do výpočtov zahrnúť to, že robiť globálne prepočty pre celé Slovensko podľa stavu v „špecializovanom zariadení pre seniorov“ je tak trochu dosť trefa vedľa ...
Neujdes a ani očkovanie tá neochrani. To zase nedokáže pochopiť tuná väčšina.
Viď článok čo postol triki o tom zariadení v Uble či kde to bolo.
To je malé meritko. 100 % zaockovanost, prísne pravidlá návštev, len cca 30 ľudí v celom zariadení a aj tak viac ako polovica
pozitivna, niekto ťažký priebeh a zatial 2 úmrtia.
Keď to zoberies na cele Slovensko pri 100% zaockovanosti, aj tak bude veľa ľudí v nemocnici a veľa mrtvych.
A kto prosim ta? Menuj jedneho ockovaneho odtialto, ktory si mysli, ze ockovanie chrani na 100%.
Duplovane ludi, ktori uz aj tak su pred smrtou aj bez covidu...
myslis toto? Očkovaní nepotrebujú test, tí, čo neboli očkovaní, prichádzali na návštevu s testom, naozaj neviem, odkiaľ to prišlo,“
no skusme hadat
o tych prisnych optareniach by som pochyboval, urcite aj domov chodia, dotrepat to mohol hocikto z hocikade. ze si daju rusko ked idu k seniorom je tiez prd platne (aj ked kus pomoze) ked potom v kancli medzi sebou nic nemaju, pripadne ked jedia atd...
ale zas tu ide o zariadenie pre seniorov, kde priemerny vek asi bude hoodne vysoko, tiez tam asi nebudu robit mlade kocky ale starsie rocniky... takze 2 umrtia je este dobry vysledok ked pri 80+ zomiera z ockovanych 10%
mal som niekde starsi prispevok od doktora ohladom pomeru ocko/neocko na covid oddeleni ,ale este je dolezita aj dlzka pobytu v nemocnici ,hovoril ze mali 5 pacientov : 4 neock. a 1 ocko. toho jedneho ocko . pustaju po 3dnoch do domacej liecby a ostatni ostavaju ....to tiez dost urobi s kapacitou.... ,proste vakcina pomaha aj v tomto ...
capulo, takže ten pomer je podľa teba Ok.
Máme cca 870.000 seniorov nad 65, neviem, mozno cca 150.000 nad 80, z toho by bolo 15.000 mrtvych len týchto pri 100%zaockovanosti. Podľa teba Ok cislo?
Mal si, prosím ťa, niekedy ako vyučovací predmet štatistiku? Aspoň jeden semester? Narážam na to, že tvoje interpretácie dát sú na úrovni “v mojej rodine zomrel človek na následky autohavárie—->v každej slovenskej rodine zomrel človek na následky autohavárie”. Ale takto to zďaleka nefunguje.
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
Ale presne tak tu reagujú capulo, Ramon1, a mnohí ďalší. Že všetci dostanú, prípadne všetci neockovani atď.
Ale keď je prípad ako Ubľa, tak sa to zvaluje na vysoký vek a nedodržiavanie opatrení.
Ale presne tak tu reagujú capulo, Ramon1, a mnohí ďalší. Že všetci dostanú, prípadne všetci neockovani atď.
Ale keď je prípad ako Ubľa, tak sa to zvaluje na vysoký vek a nedodržiavanie opatrení.
tak skus zhodnotit1.vlnu a teraz je virus 5x nakazlivejsi, mortalita len malicko klesla, tak skus si teraz kriticky predstavit co to asi spravi... plus to ze tu mame ockovanost aku mame, keby bola aj 100 % tak je problem.....
a to neviem ci si dezole uvedomuju.... virus nespravi 1 pokus a dost ale x k
rat a kludne to chytis viac krat ked predosle pokusy prezijes....
no vsak mortalita virusu ako takeho samostatne je slabsia ale nakazlivost to prehadze ta stupla viacnasobne tam je nepomer a tym padom ho viac ludi dostane atd. atd.
… ak ti ide aj montovanie do bicygľov ako montovanie sa do kovidu , tak by som si nedal u teba ani koleso hustilkou nafúkať . Píšeš take primitívnosti , že sa mi chce
Ešte aj mortalita vlny ? Tak tá už určite neumre a ani nezdochne.
ok tak mortalita ludi na dany virus a mortalita virusu ako taka oproti predoslej mutacii.... virus/virus kedze aj ked je trosilinku slabsi ale nakazi sa viac ludi tak mortalita ludi co spravi? este nechapeme? vravim to iste len v inych suvislostiach ....
Mortalita počas pandémie je úmrtie ľudí. Vírusu zdochlo za rok a pol x - násobne viac ako ľudí umrelo.
he?! dobre... mortalita virusu jeho mutacii nie je umrtnost virusu ale na kolko % ta zabije ked ho shytas jeho smrtelnost a mortalita pandemie ci uz celkovo alebo na danu vlnu ci mutaciu virusu je pocet ludi co zomrie po nakazeni danym typom virusu.... ked nechces pochopit neppchopis... mam ta v pecku 😁
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Viď článok čo postol triki o tom zariadení v Uble či kde to bolo.
To je malé meritko. 100 % zaockovanost, prísne pravidlá návštev, len cca 30 ľudí v celom zariadení a aj tak viac ako polovica
pozitivna, niekto ťažký priebeh a zatial 2 úmrtia.
Keď to zoberies na cele Slovensko pri 100% zaockovanosti, aj tak bude veľa ľudí v nemocnici a veľa mrtvych.
A kto prosim ta? Menuj jedneho ockovaneho odtialto, ktory si mysli, ze ockovanie chrani na 100%.
Duplovane ludi, ktori uz aj tak su pred smrtou aj bez covidu...
no skusme hadat
o tych prisnych optareniach by som pochyboval, urcite aj domov chodia, dotrepat to mohol hocikto z hocikade. ze si daju rusko ked idu k seniorom je tiez prd platne (aj ked kus pomoze) ked potom v kancli medzi sebou nic nemaju, pripadne ked jedia atd...
ale zas tu ide o zariadenie pre seniorov, kde priemerny vek asi bude hoodne vysoko, tiez tam asi nebudu robit mlade kocky ale starsie rocniky... takze 2 umrtia je este dobry vysledok ked pri 80+ zomiera z ockovanych 10%
Máme cca 870.000 seniorov nad 65, neviem, mozno cca 150.000 nad 80, z toho by bolo 15.000 mrtvych len týchto pri 100%zaockovanosti. Podľa teba Ok cislo?
tak skus zhodnotit1.vlnu a teraz je virus 5x nakazlivejsi, mortalita len malicko klesla, tak skus si teraz kriticky predstavit co to asi spravi... plus to ze tu mame ockovanost aku mame, keby bola aj 100 % tak je problem.....
a to neviem ci si dezole uvedomuju.... virus nespravi 1 pokus a dost ale x k
rat a kludne to chytis viac krat ked predosle pokusy prezijes....
klasika
… ak ti ide aj montovanie do bicygľov ako montovanie sa do kovidu , tak by som si nedal u teba ani koleso hustilkou nafúkať . Píšeš take primitívnosti , že sa mi chce
ok tak mortalita ludi na dany virus a mortalita virusu ako taka oproti predoslej mutacii.... virus/virus kedze aj ked je trosilinku slabsi ale nakazi sa viac ludi tak mortalita ludi co spravi? este nechapeme? vravim to iste len v inych suvislostiach ....
he?! dobre... mortalita virusu jeho mutacii nie je umrtnost virusu ale na kolko % ta zabije ked ho shytas jeho smrtelnost a mortalita pandemie ci uz celkovo alebo na danu vlnu ci mutaciu virusu je pocet ludi co zomrie po nakazeni danym typom virusu.... ked nechces pochopit neppchopis... mam ta v pecku 😁