Nemáte niekto link, na zoznam cestných pretekov,ale nemyslím len pre pretekárov s licenciou,ale niečo kde sa môže prihlásiť každý,teda aj ja . Ono spropagované sá len Tatry tour a Okolo slovenska.
pamatam si casy, ked som behaval, pred pretekmi to boli ine nervy..a to som mal nejakych 15r..toto sa snazim brat ako zabavu a peknu prijemnu nedelu aj ked ja som strasne sutazivy clovek..
akurát som sa vrátil zo serede, pekne zorganizovaný maratón aj vody som mal dosť, čoho som sa obával že mi bude chýbať, takže som spokojný, bufety rozumne rozmiestnené, akurát mi dojem skazil defekt cca. na 25 kilometri, v tedy sa pre mňa preteky skončili, pelotónu som zamával a spravil som si 100km dlhú časovku jednotlivcou, ak som skončil piaty od konca budem rád
ja som tiez absolutne spokojny s organizaciou, nielen na krizovatkach, ale aj v cieli, gulas a tak trosku problem boli sprchy, ktore v Seredi neboli.. ale inak na jednotku. aj tombola super - 3kg cukru
akou primernou rýchlosťou sa zvykne jazdiť na pretekoch.. či by sa mi na nejaký vôbec oplatilo .. po rovinke to davam tak cca 40 v priemera ak je lepšia cesta tak aj viac.. ale max 50 (rovnia)
po rovine priemerná 40? možno aj 50? a to na akej dlhej trase? také priemery majú len profíci na jarnej klasike, čo je 140km v kopcoch mal výťaz priemernú rýchlosť 35km/h, ja som mal okolo 30km/h a skončil som uprostred štartového pola, v seredi (130km) som mal priemer 30km/h a skončil som úplne na konci, výťaz neviem
akou primernou rýchlosťou sa zvykne jazdiť na pretekoch.. či by sa mi na nejaký vôbec oplatilo .. po rovinke to davam tak cca 40 v priemera ak je lepšia cesta tak aj viac.. ale max 50 (rovnia)
Si dobrý... Hlás sa u Kamila Haťapku, vybaví ti angažmá v nejakom talianskom profitíme...
na rovine je 50 veľa? sa mi nezdá.. napr včeera som si dal 70 km tak na nedelu .. celkové prevýšenie trasy 1000m a priemerka bola 27..
ked si davam trasu po fajnej ceste a skoro rovinka tu na okolí je to tak cca 30 km tak tam si davam tých 50 po rovine., jasné že by som to nevydržal udržiavať na 130 km.. čo som heeh..
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
...zeby taky zdravy stres a nervozita pred startom preteku ?
Si dobrý... Hlás sa u Kamila Haťapku, vybaví ti angažmá v nejakom talianskom profitíme...
Nebude to tym ze si nepotrebujes vymyslat
ked si davam trasu po fajnej ceste a skoro rovinka tu na okolí je to tak cca 30 km tak tam si davam tých 50 po rovine., jasné že by som to nevydržal udržiavať na 130 km.. čo som heeh..