Zaujímalo by ma odkiaľ si kupujete cyklistické oblečenie, či z kamenného obchodu, alebo z nejakého internetového? Ak z netu, tak môžte hodiť konkrétny link. Ak z kamenného tak aspoň mesto, kde sa nachádza. Kde ste sa stretli s najlepšími cenami? ďakujem za všetky reakcie.
Len aj velkostne ci to nebolo na chrtov iba, napr. v DE shopoch byvaju S okolo 110€, lebo samizda ze nova verzia je uz iny strih, kym pri starej mi L bolo ok tak teraz XXL musim brat
Boli aj XXL, zvazoval som vymenit predchadzajuci Phantom, ale odolal som. Ta nova verzia by ako pises je Slim Fit, nie Regular/Active ako ta pred tym, ale hadam az dve cisla rozdiel by to byt nemusel, skor tak 1.
ma niekto od sportful dlhe nohavice a tiez od nich membranove sportful WS super? potreboval by som vediet ci tie membranove brat radsej o cislo vacsie alebo su dostatocne elasticke. no nerad by som mal zase vlozku niekde na chrbate.
mam norain pro L-ka a tie su mi tak akurat - pas volnejsi, nohy obtiahnutejsie.
sportful WS super sú veľmi elastické. Určite nebrať vačšie.. ja nosím normálne od sportful veľkosť L a bral som WS super pre istoru XL a nakoniec som ich musel poslať naspať a zobrať L a tie sedia super. Od no rain mám len navleky na nohy a tiež vo veľkosti L.
Caute. Su tu ludia ktori jazdia zimne nohavice Castelli Soprasso Ros Wind alebo Polare 3 Wind? Ktore z nich su teplejsie? Na ofiko stranke sice pisu ze Polare su ich najteplejsie nohavice no mna skor zaujima realita... Dik
osobnu nemam ale popisky maju dobre ako vzdy "Ak by ste hľadali na dlhšie jazdy alebo nižšiu intenzitu voľte radšej nohavice Polare, ktoré sú ešte o kúsok viac teplé."
sorpasso je neprefuk len v hornej casti pod kolena, polare maju membranovy cely predok. sorpasso budu pre sportovu jazdu - vylezies z tepla, nalozis si a ides domov. polare na dlhsie jazdy - predpokladam ze tomu bude zodpovedat aj strih.
ked ti nafrka voda alebo mokry sneh na gate pod kolenom budes vdacny za neprefuk v tej casti - pocitovo to spravi dost
Ak niekto hľadá voľné dlhé gate na bike tak dávam do pozornosti Norrona fjora flex1 Pants, aj dámske aj pánske, momentálne na bike24 v akcii vo viacerých farbách parádne vyhotovenie, pozdĺž celého stehna vetrák na zips a od kolena dole zips na zužovanie na bike alebo rozšírenie nohavice aby neboli obcuc napríklad na turistiku. Univerzálne športové gate, 3 vrecká na zips, super matroš
Od stredy mi cestuju z Bike24 sede
Mam od nich turisticke kratasy z rovnakeho matrosu. Spracovanie a kvalita top.
Cakal som len ci pojde cena niekde trochu dole
Plus, minus hej. Kratase v M su mi ok, aj ked by som prijal trosilinku mensie, pretoze su fajn elasticke. S-ko by mi bolo ale uz male. Som preto zvedavy na nohavice.
Skúšala som štvore, dvoje dlhé (fjora flex1 a falketind flex1) a dvoje kraťasy (fjora flex1 heavy duty a fjora flex1 lightweight) a sú pocitovo rovnaké a podľa tabuľky sedia. Sú však dlhšie, tieto fjora flex1 z fotky majú v tabuľke dámske L inseam 73-75 a reálne som odmerala 81 cm čo mi vyjovuje. Ale napríklad Norrona bitihorn lightweight Pants sú oveľa oveľa užšie, no píšu že slim fit.
Hladam mikcu alebo bundu volneho strihu na pouzitie ako druha vrstva na Brynje sietku do sucheho chladu, z vnutra cesana zvonku idealne hladka. Aktualne na to pouzivam bezecku lidl mikinu 92% polyester 8% elastan, ale po troch sezonach vyzera ze za chvilu pojde to plastoveho neba. Na blind som z tunajsieho shopu objednal Silvini Ferrato Pro, ale nema vnutri vlas, toz asi so sietkou nebude tak dobre fungovat ako som zvyknuty. Nejake tipy ?
nemáte niekto reálnu skúsenosť s týmto tričkom? https://www.sportisimo.sk/klimatex/ryn/463419/?panske=1
mám jedno od klimatexu no názov už neviem,zloženie rovnaké,cena bola cca taká istá lenže to moje je ako tenký neoprén,v zime je super,chcel som ešte jedno ale už sa asi nerobia len také niečo ako v odkaze ale to je tenulinké oproti tomu ktoré mám,keď ho dám proti svetlu tak je skoro priesvitné a cez to moje svetlo neprejde,skúšal som ho v obchode ale pocity z neho boli také že...za to čo mám som tých 30e neoľutoval ale za toto dať toľko... neviem neviem...
Gusto0 no toto na obrázku dole je môj najobľúbenejší "kúsok" zimného oblečenia na bajk, ale to na ktoré som sa pýtal sa mi tiež nepozdávalo preto ma zaujíma reálna skúsenosť
Ake rukavice pouzivate bike pri teplotach 2-8° ? Cas jazdy 3h a viac. S membranou / bez membrany, membranove zateplene / membranove nezateplene, prip. ake konkretne modely? Mam trochu starost lebo tento rozsah nemam uplne idealne pokryty. Bud vezmem jedny a po 3h mam ruky prepotene alebo naopak druhe a potom su premrznute.
Ak niesi omrzlina ako ja tak tieto su skvele. U mna su skor tak na 5-10 ale su skvele. Zateplene su z hora a nie na dlani ako vacsina. Cize cit ostava ale zaroven ta cast ruky ktora je na vetre je chranena.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
mam norain pro L-ka a tie su mi tak akurat - pas volnejsi, nohy obtiahnutejsie.
sorpasso je neprefuk len v hornej casti pod kolena, polare maju membranovy cely predok. sorpasso budu pre sportovu jazdu - vylezies z tepla, nalozis si a ides domov. polare na dlhsie jazdy - predpokladam ze tomu bude zodpovedat aj strih.
ked ti nafrka voda alebo mokry sneh na gate pod kolenom budes vdacny za neprefuk v tej casti - pocitovo to spravi dost
Mam od nich turisticke kratasy z rovnakeho matrosu. Spracovanie a kvalita top.
Cakal som len ci pojde cena niekde trochu dole
mám jedno od klimatexu no názov už neviem,zloženie rovnaké,cena bola cca taká istá lenže to moje je ako tenký neoprén,v zime je super,chcel som ešte jedno ale už sa asi nerobia len také niečo ako v odkaze ale to je tenulinké oproti tomu ktoré mám,keď ho dám proti svetlu tak je skoro priesvitné a cez to moje svetlo neprejde,skúšal som ho v obchode ale pocity z neho boli také že...za to čo mám som tých 30e neoľutoval ale za toto dať toľko... neviem neviem...
https://rukavice.heureka.sk/100-brisker/