No, to je prave to, ze to moze byt milion veci. Nemam na to uz absolutne chut. Sa mi zacina ten bike hnusit. Realne som tak 20-30 hodin celkovo na nom stravil prvotnou pripravou po rozbaleni, potom nastavovanim a odvzdusnenim sprostych brzd a teraz diagnostikou pukania, ktora zdaleka nekonci. A previezol som sa na nom az ten jeden krat... Bicykel, ktory zacne hentak pukat po jednej jazde by sa nemal ani predavat.
Poslali mi zlú veľkosť nohavíc a nechceli sa ani baviť o tom ,že by mi poslali pre-paid štítok ako to snáď robia už všetci v DE.
Takto som musel zaplatiť najlacnejší balík do DE za 380kč a vypadlo z nich ,že mi vrátia len ich najlacnejšiu dopravu čo je 5€.
A samozrejme tu správnu velkost už nemajú, takže ich chybou budem ešte stratový.
Popravde už nemám moc chuť u nich nakupovať.
Taký Bike24 pošle štítok alebo rovno príde kuriér a nemusíš nič riešiť.
Čo sa teba týka tak v podmienkach majú ,že nadrozmerné balíky nepreplácajú, vedia ti len zabezpečiť dopravu a to len vo vybraných krajinách.
Nazdar chalani, čo vravíte na tento eshop? Nakupovať od nich alebo nie? Spravil som u nich objednávku na set kolies a vybral platbu prevodom. Ako presne chcú tie údaje - variabilný symbol, špecifický symbol, poznámka,.. ?
toho shopu sa nemusis bat vobec, ja som vzdy platil kreditkou tak v tomto ti neporadim. ale obavat sa nemusis nicoho, je to hodne znamy eshop v celej europe
len by som chcel dodať že nezľakni sa keď aj po zaplatení, tovar nebude prichádzať... aj pri tovare ktorý majú na sklade, niekedy može trvať doručenie aj dva týždne... ako mne...
ahojte,
pls ako, resp. kým ste posielali tovar na vrátenie? prešiel som formulár Return Item, výsledok mám sprievodný list, ale žiadne dopravné štítky, akurát tam napísalo, že od nás vrátenie cez DHL nefunguje.
Myslíš tú druhú vetu napísanú? Ja to chápem tak tu druhú vetu že za vec do 50 euro ponúkajú vratku za cca 4 eurá, a za vec s cenu nad 50 euro zadarmo, ale len z tých krajín, ktoré tam píšu. Alebo sa mýlim?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Poslali mi zlú veľkosť nohavíc a nechceli sa ani baviť o tom ,že by mi poslali pre-paid štítok ako to snáď robia už všetci v DE.
Takto som musel zaplatiť najlacnejší balík do DE za 380kč a vypadlo z nich ,že mi vrátia len ich najlacnejšiu dopravu čo je 5€.
A samozrejme tu správnu velkost už nemajú, takže ich chybou budem ešte stratový.
Popravde už nemám moc chuť u nich nakupovať.
Taký Bike24 pošle štítok alebo rovno príde kuriér a nemusíš nič riešiť.
Čo sa teba týka tak v podmienkach majú ,že nadrozmerné balíky nepreplácajú, vedia ti len zabezpečiť dopravu a to len vo vybraných krajinách.
https://www.mtbiker.sk/forum/post1430681.html#p1430681
https://www.mtbiker.sk/forum/post1430709.html#p1430709
https://www.sbaonline.sk/wp-content/uploads/2020/03/sepa-slovakia-payment-symbols.pdf
pls ako, resp. kým ste posielali tovar na vrátenie? prešiel som formulár Return Item, výsledok mám sprievodný list, ale žiadne dopravné štítky, akurát tam napísalo, že od nás vrátenie cez DHL nefunguje.
pri cene nad 50,- (ak im nechces poslat cely bajk)
zas som bral info z minulosti (kedysi nebol problem vratit tovar)
teraz som to preklikal cele a na zaver sa mi zobrazilo info :
aj ked kedysi som tovar vzdy vracal cez slovensku postu a nie DHL ...