Aky zdvih ma ta RSt-cka co tam mas teraz. lebo nije dobry napad vyrazne menit geometriu zdvyhom!!!
(Z tych vidiel jednozznacne a urcite duro fr 20 (pevna, vyborny chod))
Nee neskusal ale rst nieje najspolahlivejsia znacka .
Zopar poslednych lepsich modelov od rst su lepsie, ale ja mam nanestastie pre moje kosti skusenosti len z ich nepodarenymi modelmi (gila)
Ano, Gila je presne produkt vyvijany s ohladom na zatazenie pri dropoch a inych FR zabavkach...
Nikdy nepochopim, ako moze niekto nadavat na Fabiu, ze na okruhu sa nechyta na M3. Ale to, ze Fabia ma podstatne nizsiu spotrebu uz akosi zabudne spomenut a tak sa len stazuje ake je to auto o nicom a ze je pomale. Asi je cas zamysliet sa nad tym, co je spravny produkt na dane urcenie.
Ano, Gila je presne produkt vyvijany s ohladom na zatazenie pri dropoch a inych FR zabavkach...
Nikdy nepochopim, ako moze niekto nadavat na Fabiu, ze na okruhu sa nechyta na M3. Ale to, ze Fabia ma podstatne nizsiu spotrebu uz akosi zabudne spomenut a tak sa len stazuje ake je to auto o nicom a ze je pomale. Asi je cas zamysliet sa nad tym, co je spravny produkt na dane urcenie.
Ja som nenapisal ani pismenko o tom ze jazdim fr! Prave toto ja nema rad ze niekto nadava ze dolamal rst ale ze rs je uz super a pritom nerozmysla ze ta rs je 4 x drahsia a je aj urcena na to naco sa pouziva... Nehovorim ze rst je zla, ale po mojich skusenostiach by som druhy krat neinvestoval do tejto znacky. Ja viem maju aj dobre modely a uz zopar recenzii tu bolo napisane na ich vzduchove vidly a pod.. Z tym porovnavanim mas pravdu, nedaju sa porovnavat hrusky z jablkami.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
rst storm
http://www.author.sk/verbal/2393/
sr suntour duro fr 20
http://www.tandem-bike.cz/zbozi/1694-od ... duro-fr-20
stance kingpin
http://www.dookie.cz/vidlice/kola-mtb-f ... ingpin-08/
stance flow
nemozem ´ju najst
(Z tych vidiel jednozznacne a urcite duro fr 20 (pevna, vyborny chod))
stance flow
nemozem ´ju najst
Flow sa uz nejaky cas nevyrava!!!!
Cize celopero?
Lebo na ten predosly ram by som to nedaval
Nee neskusal ale rst nieje najspolahlivejsia znacka
Zopar poslednych lepsich modelov od rst su lepsie, ale ja mam nanestastie pre moje kosti skusenosti len z ich nepodarenymi modelmi (gila)
Ja som nenapisal ani pismenko o tom ze jazdim fr! Prave toto ja nema rad ze niekto nadava ze dolamal rst ale ze rs je uz super a pritom nerozmysla ze ta rs je 4 x drahsia a je aj urcena na to naco sa pouziva... Nehovorim ze rst je zla, ale po mojich skusenostiach by som druhy krat neinvestoval do tejto znacky. Ja viem maju aj dobre modely a uz zopar recenzii tu bolo napisane na ich vzduchove vidly a pod.. Z tym porovnavanim mas pravdu, nedaju sa porovnavat hrusky z jablkami.