Mohol som vytahat retaz na cca 800 km XX1 eagle s AXS, jazdim kopce. Retaz zle zapada na pastorky, striela, vsetky priznaky, aj ked kladivko prepadne tak do stvrtky, s tym ze spodna hrana kladivka uz jemne vyjde cez clanok. Od uplneho prepadnutia ma daleko Nechapem, radenie sa zhorsilo velmi rychlo a v nastaveni, ani patke to nie je. Zda sa mi t malo, hm... Shimano XTR vydrzala viac. Diky za odpoved.
Ja si počítam "fiškálny" tréningový rok od 1. 12. do 30. 11.
Ja zas zacinam uz v okt. Ten si uzivam a bavim sa jessenou cyklistikou, zaroven chcem aspon 3-4mesiace venovat silovej priprave na ktoru sa po celom roku tesim pred opatovnym systemovym jazdenim od februara.
Ja chodím do fitka po celý rok. 2x do týždňa. Akurát v sezóne sa venujem hlavne core a vršku tela. Nohy začínam posilňovať až v tomto, pre mňa už mimosúťažnom období. Taktiež začínam aj behať. Súčasné výjazdy sú už tiež v nízkej intenzite. Moja sezóna 2021 bola neskutočne úspešná a tak si teraz trochu "orážam". Možno neskôr ešte skúsim opäť nejaké CX preteky.
Tak tak, core je povinnost po cely rok A rovnako sa teraz trapim s dostavanim do bezeckej ne-formy CX ma tiez laka skusit, navyse ked mam teraz na to bike, len sa neviem dopatrat k nejakym amaterskym pretekom v mojom okoli. Urcite by to bolo prijemne spestrenie
a potrebujes okolo seba 50 ludia na CX aby si mohol jazdit a mat radost? ci ked to nie je sutaz tak je to o nicom a neoplati sa jazdit?
nejak nerozumiem preco sa neda jazdit na CX len tak, pre seba, nesutazne, kludne aj vo vysokom tempe.
voľakedy boli aj ceny komponentov ine. Kto ma sponzora nech si jazdí ale jazdit preteky obzvlášť ak o nič nejde v daždi alebo po daždi resp v blatových podmienkach ide aj riadne do peňazí aj ked je to cx bike. To by si mal každý uvedomiť predtým ako sa postaví na štart. Tiež by som to skúsil ale nie na svojom bicykli.
Tam ma ani nepustia bez licencie, ci? A spravit si hanbu pred tolkym zrakom...
ano, je to iba pre licencovanych a len pre cyklokrosky.
amateri, hobici prip. ludia, co nemaju uci compliant cyklokrosku, mozu ist doprdele alebo si hladat ine preteky
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Potom meníš len kazetu alebo aj Prevodník ?
Diky, na novom bajku pojdem teda touto cestou. Teda ak vôbec príde v tejto dobe 😜
Konecne nejake poradne kopce tu vidim
Ja zas zacinam uz v okt. Ten si uzivam a bavim sa jessenou cyklistikou, zaroven chcem aspon 3-4mesiace venovat silovej priprave na ktoru sa po celom roku tesim pred opatovnym systemovym jazdenim od februara.
nejak nerozumiem preco sa neda jazdit na CX len tak, pre seba, nesutazne, kludne aj vo vysokom tempe.
scarinko na CX mas specialne postavenu trat - to si len tak nezajazdis niekde v lese. to uz je potom gravel a nie CX.
ano, je to iba pre licencovanych a len pre cyklokrosky.
amateri, hobici prip. ludia, co nemaju uci compliant cyklokrosku, mozu ist doprdele alebo si hladat ine preteky