Nie zeby solo bajking nemal svoje vyhody, no obcas nezaskodi s niekym zdielat trasu, pripadne sa podelit o znalosti roznych tras priamo v terene...
Ak by to malo uspech, mohla by sa z toho stat aj tradicia zrazov bajkforistov.
Moja predstava nie je nejake brutalne chrtenie, proste skor vyletne tempo
Jano dlho si s ním asi nešiel od kedy ma Endurko bike prilbu ma skoro stale:)
Mas este ten dres?
Mam rad challenge a kedze tohto "chrobaka" som z hlavy nevedel dostat ani po 4 rokoch, musel som to ist skusit a skusat az kym to nezacalo naberat realne kontury.
Stary Stump HT 29", 90mm sid brain, 660 rajdy, 71.5° HTA, 2.1" zjete XC plaste, 160-ky odvrtane ashima kotuce... ale najma moja pofiderna jazdna technika dostali zabrat
Oproti zavodnemu setupu som prehodil iba flaty namiesto slahacov a v jednom klucovom mieste som kvoli 483mm dlhej sedlovej trubke a mojim kratkym noham musel spravit jedno netradicne riesenie..
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Mam rad challenge a kedze tohto "chrobaka" som z hlavy nevedel dostat ani po 4 rokoch, musel som to ist skusit a skusat az kym to nezacalo naberat realne kontury.
Stary Stump HT 29", 90mm sid brain, 660 rajdy, 71.5° HTA, 2.1" zjete XC plaste, 160-ky odvrtane ashima kotuce... ale najma moja pofiderna jazdna technika dostali zabrat
Oproti zavodnemu setupu som prehodil iba flaty namiesto slahacov a v jednom klucovom mieste som kvoli 483mm dlhej sedlovej trubke a mojim kratkym noham musel spravit jedno netradicne riesenie..
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Ty si blazon 🙈
takze velke podakovanie tomu co to poprerezaval, poodprataval.
uzivajte opatrne (motaju sa tu aj turisti...), kym nam to kalamita nezaprace zase.
Je potrebne konzervativne drzat hundristicko-prednasratu narodnu lajnu 😁