vlastnim Ghost kato 2.7 fs 2018 (vsetko povodne, avsak vidla bude zamena za rockshox recon 150mm)
- rad by som vymenil rafiky ktore tam mam z dovodu ze su velmi uzke Rodi Excalibur XC 584x19 mm 32H a na trailoch/crosscountry necitim vobec stabilitu
otazka znie: poradit pri kupe rafikov, idealne zapletene kludne aj z MTBiker Bazaru cca 220+-Eur, (samozrejme necham si poradit), niesom ednuro jazdec a nepotrebujem nejake extremne drahe, finance to aktualne aj tak nepusti.
(bohuzial nerouzmiem sa uplne technicky bicyklom. dik za vysvetlenie, laicky pristup vopred)
dikes
Ivo, Poprad
posledný komentár: 18. 11. 2022 o 11:57
1. fyzika, co sa stane ak napchas 2.4 alebo 2.3 alebo 2.2 plast ktory vopchas do takeho uzekho rafika tak ho neskutocne z uzi a predstav si ako keby som mal 2.1 porovnaval som to s kamosovimi pneu 2.2 ja mam 2.4 a su markatne sirsie skrz sirsi (6mm rozdiel) rafik
2. vec je ta ze mal som pred tym bicykel 26 ktory mal prave sirsie rafiky + 2.3 a grip v teren bol uplne iny
3. vaha, ak clovek vazi nad 90kg je to jednak komicke a jednak mas pocit nestability, ze vpredu mas galusok, je tofajn na manipulaciu v terene ale tym ze zuzuje plast tak stracas grip
4. ak mas nejaku radu privitam ju .. dik
cauko diki sice mam 27.5 ale skusim pohladat eqvivalent
cauko diki sice mam 27.5 ale skusim pohladat eqvivalent
Ivo_22 S Mavic budes spokojny, ja mam od nich dva sety, jeden taku nizsiu triedu (Mavic Crossmax), druhy strednu (Mavic Crossmax Elite) a aj ked sa jedna o 24 s*****ve kolesa, tak zatial som ich nemusel docentrovat, na kazdom sete mam najazdenych okolo 2-3.000km po menej narocnom terene. Zas ale ked kupis len rafiky, tak bude zalezat od kvality vypletu.