dwt-66 Na zahriatie tu hľadaj fotku pár dní dozadu. Prišli mi gate a tričko. Toto je na zimu preto, lebo končím v práci o 17:00 a v lete to bez svetiel ide, ale teraz už nie. Môže byť tak?
Tie kolieska mam od leta, zatial spokojnost. Celkom by ma zaujmali tie spaliky. Teraz pouzivam BBB ultrastop, ktore su lepsie ako seriove 105ky, ale ak by boli tieto este lepsie, tak by som do nich siel, Napis potom ako to brzdi.
martinezz Ja ich mam zhruba 15 mesiacov (11 550km), cize uz som ich pouzil v kazdom rocnom obdobi. Za sucha ci mokra, ani v kopcoch (v tych jazdim celkom casto) ma nenechali v stichu. Predne spalky maju este dost materialu. Na zadnej brzde mam len na jednej strane viac zjazdeny spalok, takze mozno mesiac-dva pojazdim a vymenim.
dwt-66 Na zahriatie tu hľadaj fotku pár dní dozadu. Prišli mi gate a tričko. Toto je na zimu preto, lebo končím v práci o 17:00 a v lete to bez svetiel ide, ale teraz už nie. Môže byť tak?
Isteže môže.
Logika nepustí...
Všetci tu predsa máme sadu svetiel iba na zimu a 2hú iba na leto.
martinezz Ja ich mam zhruba 15 mesiacov (11 550km), cize uz som ich pouzil v kazdom rocnom obdobi. Za sucha ci mokra, ani v kopcoch (v tych jazdim celkom casto) ma nenechali v stichu. Predne spalky maju este dost materialu. Na zadnej brzde mam len na jednej strane viac zjazdeny spalok, takze mozno mesiac-dva pojazdim a vymenim.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Nič z toho ťa nezahreje ani zvonka ani z vnútra...
Tie SE5 majú naozaj tak nízku hmotnosť ako je na obale uvedené, že iba 1080g ? 🙄
No posúď sám...vážené s kartónikom, gumičkou a ešte nejaký papier je dnu v plášti zložený...
Nič z toho ťa nezahreje ani zvonka ani z vnútra...
Prinajhorsom vies jedno svetlo obetovat. Vyberies lithiovu bateriu, narezes, das do vody a za chvilu mas teplo
Tie kolieska mam od leta, zatial spokojnost. Celkom by ma zaujmali tie spaliky. Teraz pouzivam BBB ultrastop, ktore su lepsie ako seriove 105ky, ale ak by boli tieto este lepsie, tak by som do nich siel, Napis potom ako to brzdi.
Isteže môže.
Logika nepustí...
Všetci tu predsa máme sadu svetiel iba na zimu a 2hú iba na leto.
Lenže nezabúdajte na jar a jeseň...
A je citit rozdiel voci seriam?
A vypiť či nevypiť???
dwt-66 Da sa, ale iba raz za zivot.
Žena keď ich zbadala, tak sa ma pýtala či začínam bežkovať