imho, co ine tu ostava.. na Slovensku sa neda spoliehat na kontroly covidpassov, tak to radsej zavreli. Absolutne nie som prekvapeny.
Ten brutalny narast pozitivnych v poslednych dnoch, ktory je uz takmer rovnaky ako v peaku druhej vlny, moze byt predzvest dobreho masakru cca tak o mesiac.
Mam pocit, ze ten narast bude brutalny nielen u nas. V Europe to rastie a asi sa epidemici obavaju, ze budu musiet este viac pritvrdit. Preto nechceli povolovat ockovanym. Kua, kua. Je to naprd. Nielen ze sa tu budeme s*at s covidom, ale este aj s rozdrbanou spolocnostou, ekonomikou a inflaciou.
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
Ale ty nechápeš , že mne je vyslovene u prdele ako často ? Či každé 6 či každých 12 mesiacov ? Keď budem chránený a tým aj kazdy v mojom okoli , budem môcť slobodne cestovať bez obmedzení , vykonávať prácu s minimálnym rizikom nákazy a ťažkého priebehu kovidu , veru to riziko čoho sa Vy bojíte , sa ja nebojím podstúpiť … z môjho pohladu sú nevakcinovani posratí a my sme hrdinovia . Nic viac nic menej .
Za toto som úprimne rád. Len by ma zaujímalo ako počet vakcín kúpený Francúzskom potvrdzuje plánovanú globálnu periodicitu očkovania ...
A aby nedošlo k omylu, ešte aj teoretická voľba 3x ročne očkovaný mi vzhľadom na moje diagnózy pripadá oveľa prijateľnejšia ako 1x intubovaný na umelej ventilácii (prípadne mŕtvy).
Ale ty nechápeš , že mne je vyslovene u prdele ako často ? Či každé 6 či každých 12 mesiacov ? Keď budem chránený a tým aj kazdy v mojom okoli , budem môcť slobodne cestovať bez obmedzení , vykonávať prácu s minimálnym rizikom nákazy a ťažkého priebehu kovidu , veru to riziko čoho sa Vy bojíte , sa ja nebojím podstúpiť … z môjho pohladu sú nevakcinovani posratí a my sme hrdinovia . Nic viac nic menej .
Vidíš a to čo tebe jedno je u mna zásadná vec. Ja ti to neberiem, kludne sa daj vakcinovat koľko chceš. Ja si svoj životná zdravie vážim inak ako ty. A zase tie urážky… máš v živote nejaký problém, komplex alebo prečo to robíš ?
"vazim si svoje zdravie, tak sa nedam ockovat".. to je tak absolutne bizardne spojenie, ze sa z toho elektronom v mozgu otaca spin a radsej sa sami anihiluju
... v uka furt prsi a vsetci su zalezeni niekde dnu...
Múdro píšeš, až mi je to divné...
Pred rokom, keď sa konečne Boris & Co. rozhodli zatvoriť krčmy, tak večer pred ich lockdownom boli všetky krčmy narvané, stálo sa s pohármi a pohárikmi aj pred krčmami. Teda, aspoň v Glasgowe...
Vidíš a to čo tebe jedno je u mna zásadná vec. Ja ti to neberiem, kludne sa daj vakcinovat koľko chceš. Ja si svoj životná zdravie vážim inak ako ty. A zase tie urážky… máš v živote nejaký problém, komplex alebo prečo to robíš ?
Takze beriem spať … nie si milý dezol , si ako všetci , len v bledomodrom 😎 . Čiže podľa tvojej logiky , ja si nevážim svoje zdravie a doslova si ho “ humpľujem “ vakcínami , antibiotikami , doplnkami stravy atd . Ani nechcem vedieť aký máš názor na biologickú liečbu poprípade chemoterapiu u onkologických pacientov . Nezabudni však čo som ti písal o tom búšeni na pekelnú bránu 👹 .
Ako som tvrdil vyššie, plán je vakcína každé cca štyri mesiace.
Rozumiem tomu tak, že v tom vidíš problém. Môžeš mi prosím vysvetliť, v čom presne tkvie problém očkovania každé 4 mesiace?
Existuje nekonečne veľa činností, ktoré sa musia vykonávať periodicky a tá perióda je od niekoľko hodín až po niekoľko rokov. Napríklad aj očkovanie. Raz za 15 rokov je v poriadku, raz za rok je v poriadku, ale raz za 4 mesiace už nie?
Ze zrovna ty hovoris o urazkach. Mam zacitovat nieco z tvojho starsieho prispevku v teme?
Takze beriem spať … nie si milý dezol , si ako všetci , len v bledomodrom 😎 . Čiže podľa tvojej logiky , ja si nevážim svoje zdravie a doslova si ho “ humpľujem “ vakcínami , antibiotikami , doplnkami stravy atd . Ani nechcem vedieť aký máš názor na biologickú liečbu poprípade chemoterapiu u onkologických pacientov . Nezabudni však čo som ti písal o tom búšeni na pekelnú bránu 👹 .
Z môjho pohladu je to takmer tak ako píšeš. Ale je to tvoj život a tvoje zdravie a presvedčenie. Čo s tým robíš je tvoja vec.
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
Takze ked vsetkych, ktori maju iny nazor ako ty, oznacis za neschopnych triezvo mysliet, to nie je urazka? Aku infiormaciu ten tvoj prispevok priniesol do diskusie?
Mam pocit, ze ten narast bude brutalny nielen u nas. V Europe to rastie a asi sa epidemici obavaju, ze budu musiet este viac pritvrdit. Preto nechceli povolovat ockovanym. Kua, kua. Je to naprd. Nielen ze sa tu budeme s*at s covidom, ale este aj s rozdrbanou spolocnostou, ekonomikou a inflaciou.
na druhej strane zas dlhsie otalali s tymi ciernymi okresmi...
neviem na kedy planovali ten peak, tusim teraz dakedy, ale ja si myslim ze este to kus potrva.
tam kde to slo rychlo hore a dole to mohlo byt aj tym ze sa opatrenia nejak moc neriesili a potom to naraz zabrzdili... my to brzdime priebezne tak asi to nebude take s*****te ako inde, ale sa to natiahne v case
ak sa to vyraznejsie preklopi niekedy v priebehu buduceho mesiaca, tak to budem povazovat za uspech
MageZ
Inak toto je dobrý point. Myslím, že téme Koronavírus by sa nič vážne nestalo, ak by sa tu zverejňovali len príspevky s faktickým a informačným obsahom (covid automat, štatistiky domáce aj zahraničné, prípadné aktualizácie iných opatrení týkajúcich sa covidu).
Zo sporu a invektív oboch strán je zrejmé, že tu už nejde o presvedčovanie, ak teda oňho vôbec niekedy išlo. Neverím, že by sa na základe tejto diskusie dal zaočkovať čo i len jeden oponent (bohužiaľ), a taktiež neverím, že by argumenty druhej strany niekoho od očkovania odradili. Ale zasa viem, že ak by sa takéto sito v téme urobilo, bol by to precedens pre iné témy, a rozvírilo by to diskusie a moderovaní/cenzúre. Tak to zrejme zostane len zbožným prianím.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
my mame zranitelnu skupinu svoju ale tak isto ju ma aj afrika. len s inym cislom veku.
tak teda porovnaj Belgicko a Ukrajinu. zase tu budu hlasky o nenarobenosti belgicanov, lepsie zdravotnictvo.....
Teda argumentovat Djokovicom, to som fakt neocakaval, Preberame Grandslamy?
To, ze umrtnost na koronu cca 60 rocnych z ineho statu by mala byt porovnatelna s nasou skupinou cca 70 rocnych je absolutna blbost.
Zvysok nema zmysel ani komentovat, len hadzes nezmysly jeden za druhym s umyslom mat posledne slovo, co je pre Teba dokazom, ze si mal pravdu.
https://www.aktuality.sk/clanok/yk03fce/koronavirus-zaockovani-nateraz-nedostanu-ulavy-konzilum-sa-pocas-dusicek-chce-spoliehat-na-zodpovednost-ludi/
imho, co ine tu ostava.. na Slovensku sa neda spoliehat na kontroly covidpassov, tak to radsej zavreli. Absolutne nie som prekvapeny.
Ten brutalny narast pozitivnych v poslednych dnoch, ktory je uz takmer rovnaky ako v peaku druhej vlny, moze byt predzvest dobreho masakru cca tak o mesiac.
Keďže si celkom milý dezol , nie ako ten s “ tromi písmenkami a jednou dvojkou na konci “ , tak zodpoviem tvoju otázku … originál od výrobcov :
https://www.pfizer.com/news/press-release/press-release-detail/pfizer-and-biontech-announce-phase-3-trial-data-showing
Keď to bude na 8-12 mesiacov , je to super .
Keď to bude na 8-12 mesiacov , je to super .
Diky. Tak o pár mesiacov uvidíme kto z nás má pravdu
A aby nedošlo k omylu, ešte aj teoretická voľba 3x ročne očkovaný mi vzhľadom na moje diagnózy pripadá oveľa prijateľnejšia ako 1x intubovaný na umelej ventilácii (prípadne mŕtvy).
Múdro píšeš, až mi je to divné...
Pred rokom, keď sa konečne Boris & Co. rozhodli zatvoriť krčmy, tak večer pred ich lockdownom boli všetky krčmy narvané, stálo sa s pohármi a pohárikmi aj pred krčmami. Teda, aspoň v Glasgowe...
Existuje nekonečne veľa činností, ktoré sa musia vykonávať periodicky a tá perióda je od niekoľko hodín až po niekoľko rokov. Napríklad aj očkovanie. Raz za 15 rokov je v poriadku, raz za rok je v poriadku, ale raz za 4 mesiace už nie?
Ze zrovna ty hovoris o urazkach. Mam zacitovat nieco z tvojho starsieho prispevku v teme?
Tak som to čítal. Či to tak bude uvidíme.
Z môjho pohladu je to takmer tak ako píšeš. Ale je to tvoj život a tvoje zdravie a presvedčenie. Čo s tým robíš je tvoja vec.
No schválne daj, kde som použil urážku ? Jediná vec čo som spomenul že sa vyšpáral zdravý úsudok. Nič iné som nenašiel v histórii
na druhej strane zas dlhsie otalali s tymi ciernymi okresmi...
neviem na kedy planovali ten peak, tusim teraz dakedy, ale ja si myslim ze este to kus potrva.
tam kde to slo rychlo hore a dole to mohlo byt aj tym ze sa opatrenia nejak moc neriesili a potom to naraz zabrzdili... my to brzdime priebezne tak asi to nebude take s*****te ako inde, ale sa to natiahne v case
ak sa to vyraznejsie preklopi niekedy v priebehu buduceho mesiaca, tak to budem povazovat za uspech
Inak toto je dobrý point. Myslím, že téme Koronavírus by sa nič vážne nestalo, ak by sa tu zverejňovali len príspevky s faktickým a informačným obsahom (covid automat, štatistiky domáce aj zahraničné, prípadné aktualizácie iných opatrení týkajúcich sa covidu).
Zo sporu a invektív oboch strán je zrejmé, že tu už nejde o presvedčovanie, ak teda oňho vôbec niekedy išlo. Neverím, že by sa na základe tejto diskusie dal zaočkovať čo i len jeden oponent (bohužiaľ), a taktiež neverím, že by argumenty druhej strany niekoho od očkovania odradili. Ale zasa viem, že ak by sa takéto sito v téme urobilo, bol by to precedens pre iné témy, a rozvírilo by to diskusie a moderovaní/cenzúre. Tak to zrejme zostane len zbožným prianím.