Ja som sa z proxxon (konkrétne 75ks sady, ako hore na foto ) tiež vytesoval, kým mi nezačala mierne hrdzaviet. No a potom som razovym utahovakom zlomil jeden torx, keď som chcel povoliť brzd. kotúč na aute, bingo bolo, že s lidl bitmi som to urobil.
Asi pred pol rokom som ju 2x požičal susedovi a ani ju už nepýtam nazad 😁
väčšinu (as 7-8 ton som rozlopatoval, rozfúrikoval a rozhrabličkoval hneď v piatok a poslednú tona sa dorobila v sobotu hej poštárka na takom starom ivecu čo som si pamätal z detstva, som netušil že to ešte jazdí po cestách
Force MTB Glacier, c.42, neviem preco som neobjednal rovno 43ku ?... bezne nosim tenisky 42 a nejak som dufal, ze budu pasovat. Na dlzku ako tak ok so stredne hrubou ponozkou ale vobec nezapnem zips. Mam sirsiu nohu.
XLC CB-M07 som bral c.44, pekne sa do nich obuva, pocit je ako v papuckach, pre moju sirsiu nohu idealne. Ak posuniem nohu uplne dopredu nafest, tak mam na pate miesto na jeden ukazovak co nieje ideal, no zaroven sa obavam ak by som objednal o cislo mensie(43) tak uz nezapnem zips cez priehlavok. Uz teraz je to ltt so zapinanim zipsu, chce to grif a pekne ulozit snurky. Celkovo sa mi zdaju XLC tepejsie(skusane len v byte) ako tie Force. A tretry su dost makke, co ale pre mna ako cykloturistu nemusi tak vadit, pre niekoho to moze byt zasadne.
Co sa tyka podrazky tak oboje maju nejaky typ tvrdeho plastu(gumy?), zdalo sa mi ze XLC smykaju o trosiku menej, skusane doma na plavacke.
Takze mam dilemu ci si necham tie XLC alebo poriesim 43ky Force ?
Inak všimli ste si ako všetko neuveriteľne "podražilo"?Napr. išiel som tu v miestnom e-shope pozrieť kazetu Tiagra 12-28. Celé roky stála cca 18 až 20 Eur, cena sa skoro vôbec nehýbala aj 10 rokov. A teraz 30 len taký fukot. Za pár mesiacov o tretinu. A nehovoriac o tom že sa skoro nič nedá zohnať. Takže už rok skoro nič nenakupujem a ani nebudem kým sa "neznormalizujú" .
zdrazelo snad uz vsetko. dnes som objednaval lupanu slnecnicu a ta isla z 1,89/kg na zaciatku roka 2021 na 2,79/kg co je skoro 48% narast. To len na odlahcenie To nehovorim o materialoch a profiloch ktore nakupujeme vo firme a energie maju vlastnu kategoriu, tie isli cca 400% hore.
Mám obavy, že pri súčasnej inflácií, ktorá sa týka hádam všetkého sa tie ceny neznormalizujú. Ak to pôjde takto ďalej, tak myslím, že zdražovanie bicyklových komponentov bude ten najmenší problém.
jj, zelezo a hlinik co nakupujeme a tiez preglejku a kopec ineho sa zvysilo od cca 70 po 250% Potraviny uz isli tiez riadne hore a este pojdu, platy samozrejme hore nepojdu a to je ten pruser.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Je to jedna značka. Každá tá vec sa dá kúpiť samostatne.
Ok beriem spat, 2 sady naradia a momentak podla prvej fotky
Asi pred pol rokom som ju 2x požičal susedovi a ani ju už nepýtam nazad 😁
Presne toto napadlo aj mňa.
Ahoj . Odkial si ich bral ?
Postarka na tatrovke ? lopata, hrablicky a mal si zabavu cez vikend ze jo ?
Force MTB Glacier, c.42, neviem preco som neobjednal rovno 43ku ?... bezne nosim tenisky 42 a nejak som dufal, ze budu pasovat. Na dlzku ako tak ok so stredne hrubou ponozkou ale vobec nezapnem zips. Mam sirsiu nohu.
XLC CB-M07 som bral c.44, pekne sa do nich obuva, pocit je ako v papuckach, pre moju sirsiu nohu idealne. Ak posuniem nohu uplne dopredu nafest, tak mam na pate miesto na jeden ukazovak co nieje ideal, no zaroven sa obavam ak by som objednal o cislo mensie(43) tak uz nezapnem zips cez priehlavok. Uz teraz je to ltt so zapinanim zipsu, chce to grif a pekne ulozit snurky. Celkovo sa mi zdaju XLC tepejsie(skusane len v byte) ako tie Force. A tretry su dost makke, co ale pre mna ako cykloturistu nemusi tak vadit, pre niekoho to moze byt zasadne.
Co sa tyka podrazky tak oboje maju nejaky typ tvrdeho plastu(gumy?), zdalo sa mi ze XLC smykaju o trosiku menej, skusane doma na plavacke.
Takze mam dilemu ci si necham tie XLC alebo poriesim 43ky Force ?
nohu mam 46 - 46,5