...kto pozna tu cestu (ziletkari) vedia co sa asi stalo...
Vletel do tej zakruty jak cocot,alebo typicke pre nasich soferov telefonoval a neskoro ich zbadal...
takze pokial mozno nelezte s detmi na cestu ked nemusite lebo nejaka spina vam ho moze takto zabit....
posledný komentár: 8. 10. 2025 o 10:00
posledný komentár: 11. 2. 2020 o 7:23
ja to zvratene nevidim...len tvrdim ze ja osobne by som nezobral svoje male dieta na bicykli na cestu kde nieje krajnica bezna rychlost aut tam pod 100 snad ani nieje a auta zapichnute v okolitych ceresniach niesu tiez nic vynimocne, len tolko...suma sumarum nehoda je smutna tragicka ale podla mna neprekvapujuca...najlepsia nehoda bola aj tak ked sa cykloturisti o seba strngli kabelami na nosicoch, popadali na cestu a preslo ich auto...nehod je vela a citlivejsie su akurat tie kde nato doplati dieta...fesiho z markizy by mali zasadrovat na desat rokov do basy a bude klud...treba si davat bacha a ostatne nechat na soferoch.
Tak to sa chod s dietatom bicyklovat na dialnicu alebo na cestu I. triedy.
Mna osobne akurat znova utvrdilo,aka je cestna cyklistika celkovo na Slovensku nebezpecna a nase cesty aj s vodicmi na tento sport nepripravene
Jednoducho sa povie-"co tam robili?"a potom ta zastavia v lese lesnici a povedia Ti,ze tam s bikom nemas co robit,tak kde sa teda ludia maju bicyklovat???Na ceste Ta ktosi sunda,z lesa Ta vyzenu...Je to smutne zvlast ked vidim tu siet cyklochodnikov v NL,na zaplakanie.
http://ondera.blog.sme.sk/c/154326/Maju ... vzadu.html
Radsej si uctime kazdy minutou ticha toho maleho chlapca.
Bez problémov bol by som za, keby trebárs pri prekročení rýchlosti, porušení dopr. predpisov by si každý z nás išiel posedieť na mesiac a zaplatil pokutu ktorá by každému narušila domáci rozpočet. Možno sa Vám to zdá tvrdé ale ľudí len so vztýčeným prstom, poriadku, pokore a dodržiavaniu zákonov nikto nikdy nenaučí.
http://ondera.blog.sme.sk/c/154326/Maju ... vzadu.html
no ale ako potom budú jedinci typu AJETO jazdiť za kamiónmi?
Ps: dnes budu pochovavat maleho Tomaska
to snáď nemyslíš vážne
to snáď nemyslíš vážne
Preco nie Katko....zabil maleho chlapca len tym ze bol frajer na drahom aute a myslel si ze sa mu nic take nemoze stat...a toto je trest za jeho lahkovaznost. Nech je to ponaucenim pre vsetkych.
Kazdy ma svoj nazor...a toto je moj.
Je mi z toho vsetkeho na grc....
... tak to nesleduj ...
Stale dufam v spravodlivost, sudy,....asi som rojko....
Ps: dnes budu pochovavat maleho Tomaska
...aj Coborovej a Kurilovi hrozila amputacia koncatin no nakoniec im ich zachranili....a nemyslim ze v pripade RZ by tomu bolo inak...ale ak by len predsa k amputacii doslo tak by to bol pre RZ velmi tvrdy trest, z mojho pohladu asi najtvrdsi aky mohol dostat....ja osobne by som bol radsej mrtvy ako zit bez ruky.
To hovoris teraz, ale neboj, keby si dostal taku volbu...
Bez problémov bol by som za, keby trebárs pri prekročení rýchlosti, porušení dopr. predpisov by si každý z nás išiel posedieť na mesiac a zaplatil pokutu ktorá by každému narušila domáci rozpočet. Možno sa Vám to zdá tvrdé ale ľudí len so vztýčeným prstom, poriadku, pokore a dodržiavaniu zákonov nikto nikdy nenaučí.
pod toto sa bez problemov podpisem, najvacsia tragedia nasej "demokratickej" spolocnosti je v tom, ze sa vzdy berie ohlad na grazlov a slusni ludia su buzerovani za malickosti
To Speedy, toto naozaj nikomu nezelaj, myslim, ze aj bez toho ma dostatocne posrany zivot, o to viac, ze si za to moze sam
tomu chlapcovi to zivot aj tak nevrati