včera: Horný Kelčov - Bílá - Staré Hamry - Lysá Hora - Bílý Kříž - Bílá - Horný Kelčov cca 65 km, rozrezaný zadný Michelin (mal som ho veru už dávno vymeniť), 2 defekty, super počasie...
Ked sa tak divam na foto z tych tvojich tras, co tu prezentujes Lapierre, lutujem, ze som nebral dovolenku....
Mi sme vcera este s troma kolegami z prace vysli o 16:30 spod Hajika smerom na Ovciarsko, do Lietavskej Zavadky a cez sedlo Rohac do Sulova, tam sa dalo po kofole a pive, odtial reku skusime opacne ten okruh zo Sulovskeho maratonu...Vrchtepla, Bodina, Hradna...tam sme sa napojili na povodnu trasu 95 z maratonu....sedlo Pastuch...Brezany, Horky...ZA...
Celkom v poho, len sme to casovo moc neodhadli a prisiel som domov o 22:20 a to je uz len na sprchu, nieco teple do zaludka a postel...
Bilancia: Z celej skupinky len jeden defekt, problemy s prednou kotucovkou....jedna kriza pri vyslape na Pastuch, ktora sa tiahla az po ZA...v tom sirokom zjazde zo sedla Pastuch (btw. uz bolo dost slusne sero) by sa bolo hodilo nieco teple na seba......S novymi Nobby Nic-mi to bolo o niecom inom, zvlast pri zjazdoch...a az na bolavy krk som obisiel v pohode.
....mat tak tolko casu ako pred 3-ma rokmi na vyske...
...dik za upozornenie....v cyklotrasach som videl Patuch a na hiking.sk v turistickej mape Pastuch...vid obr...
....takze to maju asi nespravne...na druhej strane...mozno sa biju mieste nazvy, proti ktorym ani kartografi moc nenamietaju, proste sa to u miestnych tak zauzivalo....na inej mape som videl Pastuch (Patuch), cize oba....kazdopadne, kazdy vie cez ake sedlo sa ide pri spominanej trase ...
Taak trosku po funuse 1.7. sme boli klasicku trasu Žilina - Jedlovina - Chata pod Suchym - a po cervenej dolu vyrazalo sa oproti planovanej 16 hod az o 17 z dovodu ze jeden clen kupoval bike takze chvilku trvalo kym ho spravili, vyrazili sme v pocte 4ks ...
cesta hore bola fajn az na jeden slus defekt sposobeny konarom na chatu sme dosly cca o 19 prakticky hned sme sa vydali na cestu dole.....lenze sa nam podarilo zbehnut na bocny hreben ....kym sme to zbadali boli sme cca 100 vyskovych metrov nizsie ...... nuz nasledovalo slapanie nahor co nas stalo cca pol hodku.......... po vyslape s5 na cervenu sa po prvom prudsom zjazde stala dalsia "mila" udalost na spominanom novom biku sa vdaka dobre otocnemu kamenu podarilo zlomit ventilok..... to by nebol problem vsak nahradne duse sa nosia vzdy LENZE nikto si dovtedy neuvedomil ze kamos ma uzky typ ventilka a my mame len klasicke auto-ventilky .......... cize muselo dojst k nutnemu upgradu noveho bike a to zvačšenie diery na ventilok....kedze nikto z vas asi nenosi na vyjazdy pilnik riesili sme to smirglom zo sady na lepeny defektov... ........coz islo brutalne pomaly....nastastie pre nas isli okolo ceski turisti (ktorym by som touto cestou xcel podakovat) ktorý boli taky laskavy a pozicali nam pilnik na nechty, ktorym nam usetrili min dalsiu hodinu roboty
takze po konecnej oprave a upgrade sa nam po cca hod a pol podarilo pokracovat lenze ked to tak zratame bolo uz 21 hod v lese uz bolo celkom slusne sero takze z tech uz aj tak dost narocnej trate sa stala prakticky trasa nejazditelna ( o com som sa presvedcilo moje koleno na vlastnej kozi ) na cestu pod starhradom sa nam podarilo zist cca o 21:30 za tmy potom uz nasledovala spokojna cesta po vodnom diele dom prichod sa konal cca o 22:00 elkovy pocet km 40.
Foto z vyjazdu su ked a podari tak sa pokusim ich hodit ete dnes.....
P.S.: Gramaticke a stylisticke chyby pls. odpustit z ujom Slovencinom nie sme kamarati (aj ked uz vek na to mam )
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://*****saweb.google.com/katko16/LysHora272008
pár fotos vo Fotkách z výjazdov....
Mi sme vcera este s troma kolegami z prace vysli o 16:30 spod Hajika smerom na Ovciarsko, do Lietavskej Zavadky a cez sedlo Rohac do Sulova, tam sa dalo po kofole a pive, odtial reku skusime opacne ten okruh zo Sulovskeho maratonu...Vrchtepla, Bodina, Hradna...tam sme sa napojili na povodnu trasu 95 z maratonu....sedlo Pastuch...Brezany, Horky...ZA...
Celkom v poho, len sme to casovo moc neodhadli a prisiel som domov o 22:20 a to je uz len na sprchu, nieco teple do zaludka a postel...
Bilancia: Z celej skupinky len jeden defekt, problemy s prednou kotucovkou....jedna kriza pri vyslape na Pastuch, ktora sa tiahla az po ZA...v tom sirokom zjazde zo sedla Pastuch (btw. uz bolo dost slusne sero) by sa bolo hodilo nieco teple na seba......S novymi Nobby Nic-mi to bolo o niecom inom, zvlast pri zjazdoch...a az na bolavy krk som obisiel v pohode.
....mat tak tolko casu ako pred 3-ma rokmi na vyske...
...dik za upozornenie....v cyklotrasach som videl Patuch a na hiking.sk v turistickej mape Pastuch...vid obr...
....takze to maju asi nespravne...na druhej strane...mozno sa biju mieste nazvy, proti ktorym ani kartografi moc nenamietaju, proste sa to u miestnych tak zauzivalo....na inej mape som videl Pastuch (Patuch), cize oba....kazdopadne, kazdy vie cez ake sedlo sa ide pri spominanej trase ...
cesta hore bola fajn az na jeden slus defekt sposobeny konarom na chatu sme dosly cca o 19 prakticky hned sme sa vydali na cestu dole.....lenze sa nam podarilo zbehnut na bocny hreben ....kym sme to zbadali boli sme cca 100 vyskovych metrov nizsie
takze po konecnej oprave a upgrade sa nam po cca hod a pol podarilo pokracovat lenze ked to tak zratame bolo uz 21 hod v lese uz bolo celkom slusne sero takze z tech uz aj tak dost narocnej trate sa stala prakticky trasa nejazditelna ( o com som sa presvedcilo moje koleno na vlastnej kozi
Foto z vyjazdu su ked a podari tak sa pokusim ich hodit ete dnes.....
P.S.: Gramaticke a stylisticke chyby pls. odpustit z ujom Slovencinom nie sme kamarati (aj ked uz vek na to mam