Nove navleky, lebo na starych sa mi pokaslal zips. Nahradne brzdove spalky na MTB do zasoby.
Sedlo na MTB na skusku, ako nahrada, za sucasne celokarbonove, ktore je sice pohodlne, ale sa mi v terene po case uvolnuje a upnut ho poriadne mi lepi...pri mojom stasti by som praskol lyziny.
Nove navleky, lebo na starych sa mi pokaslal zips. Nahradne brzdove spalky na MTB do zasoby.
Sedlo na MTB na skusku, ako nahrada, za sucasne celokarbonove, ktore je sice pohodlne, ale sa mi v terene po case uvolnuje a upnut ho poriadne mi lepi...pri mojom stasti by som praskol lyziny.
...a nieco na pitie.
Attachment:
IMG_20211112_161623397_HDR_2.jpg
Nobolo by dobre dat na sroby nieco proti povolovaniu?
viem ze si riadny chlap, ale uz si ho mal na sebe? lebo ja mam 186cm/88kg momentalne a zniesol by som aj Mko. Ked som mal na zaciatku roka 83kg tak isto Mko. inac o funkcnost sa bat nemusis, to je uz otestovane nejednym foristom
Ako moc velke a ake nosis decathlonove velkosti na vrch? Zhanam nieco pre seba a maly prave niesom.
Som zvedavý ako ti valecek popíše ako moc veľké mu to je. Toto je otázka do hlodov fóra.
Edit: medzitým ti to popísal, ale neviem či si z toho múdrejší. Ja by som teda nebol. Pri tomto druhu oblečenia platí jedna zásada a to, že ak to má správne fungovať, tak to musí prilnúť na telo a nie viať ako ruská zástava na oslavách VOSR.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
...a nieco na pitie.
zachránil...
edit: v stredu objednané z DE, dnes ráno už krabica na dvore
...a nieco na pitie.
Nobolo by dobre dat na sroby nieco proti povolovaniu?
čo si mal s nimi, že si ich reklamoval?
Nádherné, toto veru môžem 😀😀
Tiež som ich mal vo výbere, ale keďže sa objavili skoro nové newmen za 80€ pár, tak už nebolo o čom
A XXL velkosť - Ak nie si Eddie Hall, tak ti bude mega velke.
Ja som teda 183cm, 95kg, žiadne brucho, ale fakt by som asi aj M zniesol
Ako moc velke a ake nosis decathlonove velkosti na vrch? Zhanam nieco pre seba a maly prave niesom.
Cm hrudník. Na hrudník mi je ok,ruky a brucho volne.fotit sa nebudem radšej
Matko001 dekac bundy 3xl,2xl ale uz sú mi kus veľké.
Som zvedavý ako ti valecek popíše ako moc veľké mu to je. Toto je otázka do hlodov fóra.
Edit: medzitým ti to popísal, ale neviem či si z toho múdrejší. Ja by som teda nebol. Pri tomto druhu oblečenia platí jedna zásada a to, že ak to má správne fungovať, tak to musí prilnúť na telo a nie viať ako ruská zástava na oslavách VOSR.