Akcia -13% Troy Lee Designs Skyline Ride Tee detské tričko, signature black
39,99 €
-13%
MOC 51,99 €
Výpredaj -7% Pas Normal Studios T.K.O. Mechanism dámske kraťasy, dark purple
259 €
-7%
MOC 279 €
-20% Castelli UNLIMITED ENDURANCE W DT dámske kraťasy, brestové drevo/čierna
od 119 €
-20%
MOC 149 €
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
nikto iba behava, ja mam tyhc sportov clekom dost.
poriesil som si nike pegasusky aj hoka clifton 8 a to zatazenie na lytkach uplne zmyzlo oproti trailovym topankam na asfalte
akurat ze mi v kazdej topanke cca na 3km zacne dost trpnut lava noha a iba ta, dokonca som si aj uplne rozviazoal topanku ci nieje moc utiahnute, robi mi to aj v trailovej topanke co je uz dost dlho zabehntua
nestretol sa s tym niekto uz?
teraz asi mesiac dozadu som bol 3km a tri dni som mal nohu skoro chromu kua a bojim sa zas zacinat. no od leta som pribral 5kil a to nie je dobre
Tak. Behom sa dajú kilá zhodiť podstatne ľahšie ako napr. bicyklovaním. Ked som sa začal pripravovať na druhý maratón zhodil som 25 kilometrovými behmi /cca. 2 hodinovými/ zo 74 kilo na 68 bez problémov. O pár rokov ked som sa zas dostal na 74 - 75 kilo skúšal som zhodiť kilá na bicykli ale bez šance. Na bicykli by to muselo byť násobne viac hodín denne. 90 a viac kiloví ludia si naivne myslia že pojazdia denne 1 - 2 hodiny na bicykli a maju poriešene.
vcera mi to ale slo samo, ci ma hecla spolocnost aleb o dobre vyspaty, mozno sam by som to zabalil ovela skor
. ak si dam garmin trenera ( postupne mi pridava na intenzite, moment min klus min beh ) nastaveneho ho mam na 5 km, tak budem nadalej trenovat s nastavenim na 5 km.
valecek: neviem či teraz behávaš každý deň ale ak ano a pred tým si nebehal vôbec tak z toho pri väčšej váhe kouká preťaženie kolien, členkov, predkolenia.
poriesil som si nike pegasusky aj hoka clifton 8 a to zatazenie na lytkach uplne zmyzlo oproti trailovym topankam na asfalte
akurat ze mi v kazdej topanke cca na 3km zacne dost trpnut lava noha a iba ta, dokonca som si aj uplne rozviazoal topanku ci nieje moc utiahnute, robi mi to aj v trailovej topanke co je uz dost dlho zabehntua
nestretol sa s tym niekto uz?
To môže mať 100 rôznych príčin... Od žilového problému, cez šľachy až po krížovú chrbticu, tu ťažko radiť... U mňa napríklad (a ten problém som mal aj na bicykloch) to je klenba a vyriešili to asymetrické vložky (asymetrické v zmysle, že mám rôznu výšku v jednej a druhej topánke)...
https://road.cc/content/news/cycling-live-blog-15-november-2021-287787
ja som na tom podobne 5km za 32 min.
"Tie stravové, ... bežecké výkony na ,,5 000 M,, /Pidcock/, ,,10 OOO,, /Dumoulin/ sú také od buka do buka - doslova."
V článku píšu, že to bolo nejaké merané podujatie v Maastrichte. "Jumbo-Visma pro finishes second at Maastricht 10km event"