vláda verí...a to je ten problém.tu platí už len malý dvor a dlhý bič.
18.11.2021 - 14:34:34
02
varime zabu varime... cim viac dookola pritvrdzuju, tym viac nasi papalasi okopiruju... vsetko podla toho ako som to tipoval :)

to s tymi detmi ktovie... ale co je pravda ze najviac nakazena kategoria su momentalne hlavne deti... tie sa flakat po obchodoch fakt nemusia... na druhej strane ich ani nemozes nechat same doma, a sem tam potrebuju aj dake oblecenie obuv atd co proste bez decka nevyskusas :). pockame uvidime.... ale ak si dobre spominam nedavno boli take obchody uplne zavrete a nejak sa to prezilo. ako tu uz bolo par krat spomenute, to nie su obmedzenia ale povolenia navyse oproti minulemu stavu z 2 vlny...
18.11.2021 - 14:36:11
00
double napísal:
No ked som sa bol vakcinovat heslo bolo som zodpovedný voči sebe aj druhým. Myslel som si že ak sa vakcinujem nemusím zabit mojich neočkovaných rodičov čo zrejme vôbec neplatí.

Stale mozes byt zodpovedny voci druhym a nenavstevovat svojich neockovanych rodicov. Btw. kedze su rizikova skupina, tak by ma zaujimalo, kto ich krmi dezol bullshitmi, ked su este stale neockovani. Nahodou si im neposielal Ty sam tu "spravnu" kampan, ze sa staci trosku hybat a zdravo stravovat co si sem postoval? ;)
18.11.2021 - 15:21:59
02
Ramon1 napísal:
Onkologicky pacient je absolútnou indikáciou , nie kontraindikaciiu očkovania proti kovidu … nejak sa kopia “ nepochopenci “ v tvojom okoli .

Opäť klameš !!! Kampaň bola stále o tom , že nestačí akože chrániť starcov očkovaním mládencov . Aj starci sa musia ockovat a prednostne ! Už tu prosim ta nefabuluj . Zhovadeni si tu už až do “ kolonizácie Marsu “ . A Bukovsky , Pijak a Mesík tiež .


Vystupujes tu ako lekar, ale z tvojich prispevkov mi pride, ze si maximalne sanitar. Vo viacerych zdrojoch sa pise podobne tomuto:

People with cancer (or with a history of cancer) can get some vaccines, but this depends on many factors, such as the type of vaccine, the type of cancer a person has (had), if they are still being treated for cancer, and if their immune system is working properly. Because of this, it’s best to talk with your doctor before getting any type of vaccine.


https://www.cancer.org/treatment/treatments-and-side-effects/physical-side-effects/low-blood-counts/infections/covid-19-vaccines-in-people-with-cancer.html
18.11.2021 - 16:08:58
02
iron.hide napísal:
plus este nieco z Nemecka (kde mali dnes rekord +65k)

Neočkovaní v Německu nebudou smět bez negativního testu cestovat veřejnou dopravou

https://www.novinky.cz/koronavirus/clanek/nemecko-chce-vyloucit-neockovane-bez-testu-z-dopravy-nebudou-moct-ani-do-prace-40378377


už je to tu - zlepšovanie zdravia, kondície - musia chodit pešo nie MHD :D
18.11.2021 - 16:11:50
03
Keď už ale riešia, tak nech otvoria očkovanie pre všetkých, ktorí majú záujem pre tretiu dávku a viac ako 6 mesiacov... Okrem toho neverím, že sa táto situácia porieši do troch týždňov. Preto si myslím, že deti 2 - 12 rokov je blbosť dávať do skupiny kvázi neočkovaných a musia mať test. Bude väčší nápor na MOMky, kto sa pôjde vystáť s malým deckom. Mali to nechať na deti do 6 rokov bez testu a 6 - 12 sa mohli testovať v škole...
18.11.2021 - 16:33:07
02
double napísal:
Jedina výhoda je ozaj že nemusíš chodiť do nemocnice. No ale aj tak poznám zaočkovaných ktorý stratili chuť a museli si poležať doma. Takže neplatí ani to že si ten covid prejdeš uplne bez ujmy


Mama týždeň PN, bolesti celého tela, strata chuti a čuchu. Žena tiež PN 2 dni horúčky potom upchaté dutiny a strata chuti a čuchu. Ja to isté, oni dve už ok, ja ešte čakám na čuch a chuť. Soplíky už ustupujú, ešte mierny kašeľ. Ako píšeš stále lepšie ako to mať Xkrát horšie a ísť do nemocnice. Ale áno bez ujmy to neprešlo.

Samozrejme tým nechcem tvrdiť, že to tak je u každého. U nás sú rôzne vakcíny, zdravotné ťažkosti nemá u nás nik.
18.11.2021 - 16:35:53
00
CyclopathicLaughs napísal:



Ako stále , máš zdroje na 🍕u … ze ma dáky BukovskoPijakovskoMesikovsky troll a vyhľadávač alternatívnych medicin nazve sanitarom , ma vôbec neuráža. Ja pomáham a zachranujem kazdy deň zivoty a zdravie a ty tu len vypisuješ nezmysli ako Fico , pričom svojou pochybovačnou a demagogickou kampaňou sa priamo podielas na zhoršovani pandemie … a tak to aj ostane . Trojmenny a 4avararovy - toto bol môj posledný vecný koment k tvojej schizofrenickej persóne . Ty BPM .
18.11.2021 - 17:03:37
010
Jezus napísal:
Stale mozes byt zodpovedny voci druhym a nenavstevovat svojich neockovanych rodicov. Btw. kedze su rizikova skupina, tak by ma zaujimalo, kto ich krmi dezol bullshitmi, ked su este stale neockovani. Nahodou si im neposielal Ty sam tu "spravnu" kampan, ze sa staci trosku hybat a zdravo stravovat co si sem postoval? ;)


nuž nepoznáš ma tak nevieš kedy píšem ironiu a kedy nie. Aka by to bola logika ak by som bol ja zaočkovaný a rodičom by som to neodporučil a ešte by som k nim chodil na návštevy:) Minulé vianoce boli bez vnúčat tak budu aj tieto. Naštastie chápu to. Nejak sa chránia a čakajú zase na jar a na nejaky liek. Maju doma ivermektín a napchávaju sa vitaminom D. samozrejme čítaju na fb Fica tak im algoritmus hádže všetko možné o tom ako zlé je očkovanie.
18.11.2021 - 17:16:28
00
Od pondelka to budú mat “ vahajuci onkologici “ , trollovia , antirúškári a Ivermektinovi fanatici poriadne ťažké … a ťažké to budú mat minimálne tri týždne . Aj keby sa teraz rovno opíchali , už sú mimo hry . A tak je to správne . Bo keď nie je priestor v mierových časoch bez prítomnosti prírodnej katastrofy v čase keď už mame účinnú prevenciu -vakcíny na “ bielu medicínu “ dôsledkom čoho nám budú chudáci onko , kardiopacienti a ini umierať , nie je priestor na zhovievavosť , vysvetľovanie a prosikanie dezolatov !!!

? : https://dennikn.sk/2615535/novy-covid-automat-premier-to-vola-lockdown-pre-neockovanych-nove-obmedzenia-dostanu-aj-ockovani/?cst=366146cd3b0ff7c3f715b0849a16bed1f5d4b615

A Fico a Peťko nech tu nevyblakujú tie populistické somariny o rozdeľovaní občanov na vakcinovanych a občanov druhej kategórie . Nech vynadá aj Babisovi , Angele , a vlastne skoro celému vyspelému svetu . ⬇️

Robert Fico kritizuje nové opatrenia, ktorá prijala vláda. Sú podľa neho nelogické – opakuje, že očkovaní ľudia môžu vírus šíriť a aj sa nakaziť, pričom o tom nemusia vedieť. Predseda Smeru preto nerozumie, prečo do obchodov nevpustia aj neočkovaných ľudí s platnými PCR testami.

Strana Hlas vyhlásila, že zavedením lockdownu pre nezaočkovaných sa vláda definitívne rozhodla vytvoriť občanov dvoch kategórií a vydať sa cestou segregácie nezaočkovaných. „Vyradenie ľudí s negatívnym PCR zo všetkých aktivít okrem obchodov so základnými životnými potrebami je dôkazom, že vláde nejde o zabránenie šírenia vírusu, ale o nátlak na zaočkovanie sa.“

A ešte jeden pre prispievateľa s “ premenlivým menom a avatarom “ ohľadom vakcinacie onko pacientov , ako reakcia na jeho bullshit - neočkovať onkopacientov . Ešte že , ho nikto neberie vážne a nie je zdravotník . ⬇️

https://www.nou.sk/vakcinacia-onkologickych-pacientov-proti-covid-19-zavisi-od-osetrujuceho-lekara
18.11.2021 - 17:30:40
03
Bill Gates vraj spomínal, že za svoj najlepší nápad považuje, že čipy dal nie do vakcín, ale do Ivermektínu.
18.11.2021 - 17:31:03
011
double napísal:
nuž nepoznáš ma tak nevieš kedy píšem ironiu a kedy nie. Aka by to bola logika ak by som bol ja zaočkovaný a rodičom by som to neodporučil a ešte by som k nim chodil na návštevy:) Minulé vianoce boli bez vnúčat tak budu aj tieto. Naštastie chápu to. Nejak sa chránia a čakajú zase na jar a na nejaky liek. Maju doma ivermektín a napchávaju sa vitaminom D. samozrejme čítaju na fb Fica tak im algoritmus hádže všetko možné o tom ako zlé je očkovanie.


Skus ešte rodičov presvedčiť . Stoji to za to . Keď kovid doteraz nemali , ani v prvej ani druhej vlne sú vystavení veľkému riziku vážnych komplikacii …
18.11.2021 - 17:33:29
01
RoyalNatal napísal:
rychlo som prebehol novy automat a pod oznacenim "OP" sa okrem plne ockovanych radia aj deti 2-12r s testom? co im pare?


To je cisty alibizmus. Deti mladsie ako 12r sa nemaju ako dostat k vakcine pokial nemaju nejake rizikove diagnozy, tak si povedali ze kedze sa nemozu ockovat, s negativnym testom ich budeme povazovat za O/P.
Namiesto toho, aby schvalili plosne ockovanie aj deti tak, ako v USA.

https://www.cdc.gov/coronavirus/2019-ncov/vaccines/recommendations/children-teens.html
18.11.2021 - 17:39:26
01
Ak je tu niekto kto dokazal presvedčit voličov smeru, kotlebu alebo republiky k očkovaniu nech dá radu ako to dokázal. Ja presvedčiť neviem. Problem je že tí starší nechodia do roboty ci do kina tak im nejake tie zákazy pre neočkovaných ani nevadia. Možno by pomohlo že ked sa nezaočkuju oni tak budu sa musiet zaočkovať vnučata:)
18.11.2021 - 17:41:20
00
ďalší blbec-karma je zdarma:
Antirúškar z piešťanského Lidlu má covid. Napojili ho na kyslík
Incident sa odohral pred dvoma týždňami.
Čítajte viac: https://domov.sme.sk/c/22786318/koronavirus-lidl-covid-antiruskar.html?ref=terazbox_sme
18.11.2021 - 17:49:28
06
cron
keyboard_arrow_up