Chlapi ( aj iné pohlavia ) čo máte za sebou tú hnusobu, tiež pozorujete zníženie výkonnosti teraz s odstupom času?
V minulú nedeľu ( to bol prvý deň po covide ) som bol lepšie ako včera aj dnes.
Očividne som o dosť slabší. Musel som pár krát normálne zastaviť a na chvíľu oddýchnuť aj včera aj dnes.
Prvá dva dni s covidom, som sa nehýbal moc ani ja.
Aby som nebol offtopic...v utorok bude týždeň, čo som chorý (upchané dutiny a strata čuchu aj chuti).
Zatiaľ bez teploty.
Caute. V nedelu som bol po kontakte s pozit. osobou aj ja pozitivne ag testovany, nasledne pcr pozitivny v pondelok. Som zaockovany AZ (2.davka. 7/21). Priebeh mam len silnejsiu nadchu, som doma v izolacii, no dnes (5.den od prvych priznakov) nadranom som sa zobudil na velmi silnu bolest chrbta/krizov, ktora stale pretrvava a vystreluje mi do celych noh. Takuto bolest som este nemal ani ked som bol seknuty, tazko to aj opisat - je to neustale mravcenie, trpnutie a pod. Mali ste niekto podobne priznaky? Diky za odpoved
Caute. V nedelu som bol po kontakte s pozit. osobou aj ja pozitivne ag testovany, nasledne pcr pozitivny v pondelok. Som zaockovany AZ (2.davka. 7/21). Priebeh mam len silnejsiu nadchu, som doma v izolacii, no dnes (5.den od prvych priznakov) nadranom som sa zobudil na velmi silnu bolest chrbta/krizov, ktora stale pretrvava a vystreluje mi do celych noh. Takuto bolest som este nemal ani ked som bol seknuty, tazko to aj opisat - je to neustale mravcenie, trpnutie a pod. Mali ste niekto podobne priznaky? Diky za odpoved
Ja mam skoro rovnake "parametre" ockovania (2. davka 7/21) a na zaciatku novembra som tiez bol rovnako pozitivny: najprv AG → den na to PCR. Sranda vsak je, ze jedine co som realne citil bola zvlastna "unava" - bol som ako blato, ale len 1,5 dna.
Na chrbat odporucam flektor naplast resp. suche teplo (oldschool UVIR), alebo fen.
xyz Ja osobne nemam vedomost, ze by som prekonal. Zdravotny stav som mal 100 % cely cas a zaroven, co som bol na asi 20-25 testoch za tu dobu, ani jeden nebol pozitivny. Dovolim si teda odpovedat; NIE
ja som bol polámaný celý s bolestami klbov svalov asi 4 dni... potom to pomaly odznelo.
ta sviňa napáda poškodené alebo skryte ložiska problémov. žene to kolovalo po tele a strielalo no nôh.
bez očkovania
vlastne som sa asi mal opýtať inak...či už bol niekto 2x pozitívny/chorý... ja som mal PCR pozitívny v januári, pár dní som si poležal v posteli s horúčkou, v lete 2x injekcia tak dúfam že sa ma to už nechytí,alebo aspoň nie tak aby som zas ležal v posteli s horúčkou. inak dvoch kolegov mám odvtedy stále na PN... dopadli horšie ako ja
no ja mám známeho po 2 pichaniach a leží v posteli z horučkami... zato moja žena bez inekcii mala len slabe príznaky.. beu chuti , chytila odomna ked sa o mna starala, neskor mala problem s nohami.
vlastne som sa asi mal opýtať inak...či už bol niekto 2x pozitívny/chorý... ja som mal PCR pozitívny v januári, pár dní som si poležal v posteli s horúčkou, v lete 2x injekcia tak dúfam že sa ma to už nechytí,alebo aspoň nie tak aby som zas ležal v posteli s horúčkou. inak dvoch kolegov mám odvtedy stále na PN... dopadli horšie ako ja
Noo... aj ked sa snazime najst nejake "patterny", ze ako sa ta choroba sprava... musime asi uznat, ze sa to vobec nedari. Ja poznam snad vsetky mozne kombinacie ochorenia, ockovania, priebehu atd...
neockovany - nenakazeny
ockovany - nenakazeny
ockovany - nakazeny (ziaden priebeh)
ockovany - nakazeny (masaker priebeh)
nakazeny - smrt (sorry za take suche konstatovanie)
a fakt v roznych casoch a priestoroch, rozni ludia, rozne mindsety, rozne typy stravovania, proste krizom-krazom hocijak sa to miesa...
Zatiaľ čo poznám , no nemôžem viac kontetizovat , druhý kovid mal u vôbec neockovanych oveľa ťažší priebeh . Aj fatálny … my čo poznám a sme kovid prekonali , sme aj tretíkrát očkovaní vakcinov po pol roku a viac mesiacoch od druhej dávky . Treba mat na tuto exxtremne silnú vlnu keď ju chceš dať “ na parádu “ aj dostatok protilátok . Bunková imunita ktorá nastupuje v boji s vírusom neskôr / niekoľko dni od infikovania sa / ti nemusí zaručiť ľahký priebeh .
xyz, kolega (32 rokov) z vedľajšej kancelárie bol pozitívny začiatkom roka 2021 a aj včera sa vrátil z Covid PN-ky . Obe choroby boli len ľahké priebehy, teplota do 38°C, soplíky, únava. Neočkovaný. Že načo, keď má ľahký priebeh.
Tiez poznam ludi ockovanych, co mali horucky, ale 2-3 dni a preslo to. Naopak moj starky to dostal, ziadne vazne choroby, len vysoky vek. Do tyzdna mrtvy.
"ked uz tak zase par viet od kamosa z ara v trebisove.... "Dam po case covid update. Zaklad co tuna snad netreba obvzlast obhajovat, ockovanie funguje excelentne v zabraneni zavaznych priebehov. Rovnako sa zda, ze po 6 mesiacoch sa treba preockovat (do buducna snad bude stacit preockovanie zaciatkom jesene, snad len najblizsich par rokov). Na umelej ventilacii so zapalom pluc v 3. vlne nam koncia len neockovani a to vylucne. Umrtnost tychto ludi (pri tazkom priebehu na umelej ventilacii) vo vekovej kategorii nad cca 55 rokov je takmer 100%. Zomieraju inak zdravi 40-50 rocni ludia, ktori su neockovani, odmietaju liecbu a prijmu ju az ked je uz neskoro. To nie je pribeh vycitany odniekial, to su pacienti co sme mali na are v Trebisove v poslednom tyzdni. Ockovani inak zdravi ludia ak aj ochoreju, nie su v nemocnici a nie to este na are a o to ide. Ockovanie nie je stit nesmrtelnosti, ma svoje limity, ale v celoplosnom meritku z nasich dat funguje vyborne.""
Keby mal o 10-20 rokov viac , bolo by to úplne iné 😎
Dotóre, to isté som mu povedal, že ak by bol v mojom veku (46), tak to nemuselo byť také lážo-plážo. Mne sa ta pliaga našťastie vyhýba. Už čakám na tretiu dávku (vychádza mi na štedrý deň Zatiaľ všetky testy (AG aj PCR) negatívne. No som z tých, čo všetko dodržujú dosť poctivo.
SlavoSTL nechcem ta sklamat, ale poctive dodrziavanie nemusi nic znamenat (kiezby to bolo inak). Ja poznam ludi, ktori boli v totalnej izolacii (sami doma), s nikym sa nestretavali, nikam nechodili a aj tak to dostali.
Dotóre, to isté som mu povedal, že ak by bol v mojom veku (46), tak to nemuselo byť také lážo-plážo. Mne sa ta pliaga našťastie vyhýba. Už čakám na tretiu dávku (vychádza mi na štedrý deň Zatiaľ všetky testy (AG aj PCR) negatívne. No som z tých, čo všetko dodržujú dosť poctivo.
Len vytrvaj v dodrziavani a budeš odmenený 😇 . V tejto extrémne silnej vlne by sa mali konečne zobudiť aj naši infekčni a vakcinacni odborníci a po vzore Rakúska sprístupniť legálne tretiu dávku pre tých čo majú už dve / moderna , AZ, Comirnaty / po 4 mesiacoch a druhu pre Janssenákov po dvoch mesiacoch … bo čakať na pol rok po druhej dávke teraz je kktina . AZ sa priam doporučuje preočkovať po 4 mesiacoch po druhej … darmo , vektorové sú “slabšie “.
SlavoSTL nechcem ta sklamat, ale poctive dodrziavanie nemusi nic znamenat (kiezby to bolo inak). Ja poznam ludi, ktori boli v totalnej izolacii (sami doma), s nikym sa nestretavali, nikam nechodili a aj tak to dostali.
Chytili to cez internet, alebo 5G, vsak. Aj jedli len obrazky z TV. "Nikam nechodim" je bezne heslo tych, ktorych len navstevuje rodina, kecaju so susedkami cez plot, sem tam postarka s dochodkom a Fero z horneho konca, ale to sa nerata samozrejme.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Aby som nebol offtopic...v utorok bude týždeň, čo som chorý (upchané dutiny a strata čuchu aj chuti).
Zatiaľ bez teploty.
Ja mam skoro rovnake "parametre" ockovania (2. davka 7/21) a na zaciatku novembra som tiez bol rovnako pozitivny: najprv AG → den na to PCR. Sranda vsak je, ze jedine co som realne citil bola zvlastna "unava" - bol som ako blato, ale len 1,5 dna.
Na chrbat odporucam flektor naplast resp. suche teplo (oldschool UVIR), alebo fen.
srekac
mňa by zaujímalo či ste vy dvaja už boli v minulosti pozitívni / prekonali covid
ja som bol polámaný celý s bolestami klbov svalov asi 4 dni... potom to pomaly odznelo.
ta sviňa napáda poškodené alebo skryte ložiska problémov. žene to kolovalo po tele a strielalo no nôh.
bez očkovania
Noo... aj ked sa snazime najst nejake "patterny", ze ako sa ta choroba sprava... musime asi uznat, ze sa to vobec nedari. Ja poznam snad vsetky mozne kombinacie ochorenia, ockovania, priebehu atd...
neockovany - nenakazeny
ockovany - nenakazeny
ockovany - nakazeny (ziaden priebeh)
ockovany - nakazeny (masaker priebeh)
nakazeny - smrt (sorry za take suche konstatovanie)
a fakt v roznych casoch a priestoroch, rozni ludia, rozne mindsety, rozne typy stravovania, proste krizom-krazom hocijak sa to miesa...
"ked uz tak zase par viet od kamosa z ara v trebisove.... "Dam po case covid update. Zaklad co tuna snad netreba obvzlast obhajovat, ockovanie funguje excelentne v zabraneni zavaznych priebehov. Rovnako sa zda, ze po 6 mesiacoch sa treba preockovat (do buducna snad bude stacit preockovanie zaciatkom jesene, snad len najblizsich par rokov). Na umelej ventilacii so zapalom pluc v 3. vlne nam koncia len neockovani a to vylucne. Umrtnost tychto ludi (pri tazkom priebehu na umelej ventilacii) vo vekovej kategorii nad cca 55 rokov je takmer 100%. Zomieraju inak zdravi 40-50 rocni ludia, ktori su neockovani, odmietaju liecbu a prijmu ju az ked je uz neskoro. To nie je pribeh vycitany odniekial, to su pacienti co sme mali na are v Trebisove v poslednom tyzdni. Ockovani inak zdravi ludia ak aj ochoreju, nie su v nemocnici a nie to este na are a o to ide. Ockovanie nie je stit nesmrtelnosti, ma svoje limity, ale v celoplosnom meritku z nasich dat funguje vyborne.""
Keby nebol zaočkovaný, tak leží na ARE resp.niekde inde
Dotóre, to isté som mu povedal, že ak by bol v mojom veku (46), tak to nemuselo byť také lážo-plážo. Mne sa ta pliaga našťastie vyhýba. Už čakám na tretiu dávku (vychádza mi na štedrý deň
Len vytrvaj v dodrziavani a budeš odmenený 😇 . V tejto extrémne silnej vlne by sa mali konečne zobudiť aj naši infekčni a vakcinacni odborníci a po vzore Rakúska sprístupniť legálne tretiu dávku pre tých čo majú už dve / moderna , AZ, Comirnaty / po 4 mesiacoch a druhu pre Janssenákov po dvoch mesiacoch … bo čakať na pol rok po druhej dávke teraz je kktina . AZ sa priam doporučuje preočkovať po 4 mesiacoch po druhej … darmo , vektorové sú “slabšie “.
Chytili to cez internet, alebo 5G, vsak. Aj jedli len obrazky z TV. "Nikam nechodim" je bezne heslo tych, ktorych len navstevuje rodina, kecaju so susedkami cez plot, sem tam postarka s dochodkom a Fero z horneho konca, ale to sa nerata samozrejme.