Aha, takže to tu pototo antivaxeri a my sa ideme vracať k Freudovi. Tak to mi tu už len chýba obľúbený citát Sokrata z Fejsbúkov o demokracii ako najhoršom systéme (odhliadnuc od toho, že to vložil do úst Sokrata Platón). Všetci grecki filozofi boli odporcami demokracie. Ale pozrime sa aké návrhy dávali a že ich bolo milion... Všetky boli totálna utopia...Takže my sa tu budeme ašte tri roky vlniť na vlnách a filozofovať o úpadku sveta... Ale to by som tu mohol začať hovoriť aj o spájaní úpadku Rímskej ríše s morovými epidemiami, ktoré sa objavovali v ohniskách s železnou pravidelnosťou (niektorí hovoria o štvorročnej periodicite) od vlády Marca Aurelia v 2. stor. a vyvrcholili pandemickým Justiniánskym morom v 6tom storočí, aby sa úplne stratili v 8mom, takže krásnych 600 rokov . Prosím Vás, choďte sa dať očkovať.
madbugienapisal ⬇️
Podľa mňa má zmysel dodržiavanie rozumných pravidiel, včasná diagnostika, ambulantná liečba - namiesto vitamínov a orieškov u pozitívnych nasadiť kortikosteroidy do pľúc, lieky proti zrážaniu krvi, u starších a náchylných ľudí nasadiť ako vakcináciu, tak aj tie monoklonálne látky ak treba, atď. A čo ja viem čo ešte... nie som doktor...[/quote]
Takze v jednom príspevku dávaš rady a ordinuješ ako stary docent a o pár riadkov nižšie už len sucho konštatuješ , že teda nie si lekar … ďalšia schiza z tohto “vášho “ zoskupenia .
Ináč “kortikosteroidy do pľúc “ , to toto sa možno paušálne robí v Chicago Hope 😎 … drž sa svojho remesla .
Neviem čo sa tu ešte rieši , aké opatrenia by sa mali a kedy by sa mali a na koho by sa vzťahovali … aby sme tuto aj ďalšie ataky zvládli ako spoločnosť a ľudsky druh s čím najmenšími stratami , je potrebné sa ockovat . Nic iné zatiaľ žiaľ nemáme . Keby sme aj mali lieky pre každého koviďáka v okoli , nemali by sme kapacity na ich aplikáciu / poväčšine v injekčnej forme intravenoznym podaním aplikovateľné / . Nereálna záležitosť . Jediná schodná cesta pri súčasných poznatkoch našej medicíny v terajšej dobe , pri extrémnom premoreni týmto pategenom je vakcinacia ! Pochopte to .
A ešte jedna faktická poznámka … trojmenny a štvoravatarový schizoid s predošlými menami : Zomg , ChrumChrum , ano nám tu morfoval štvrtýkrát a hovorí si : nie . Takze , privítate nieho . Vítame ta , nie ?!
Pacienta s covidem na ARO čeká dlouhá anestezie, ventilátor a řada léků
Nic nepřirozeného si do svého těla píchat nenechám, zní častá reakce lidí, kteří odmítají proticovidové očkování. Jenže jsou to pak právě oni, kteří mají zásadně vyšší riziko, že skončí s těžkým průběhem v nemocnici. Redakce iDNES.cz se proto vydala do nemocnice zjistit, co na takové hospitalizované pacienty čeká.
myslel som inhalačný sprej napr. Alvesco s Ciklezonidom, pri preventívnej domácej liečbe lahkých a stredných stavov, kde dnes obvoďáci predpisujú vitamínky s orieškami, ak vôbec niečo bez návštevy... ale pššššt v Čikágu ani muk... a ešte raz a určite nie naposledy, ja nie som proti očkovaniu
tych menich studii bolo viac, na rychlo tu je opis jednej https://www.ta3.com/clanok/193640/pri-liecbe-covid-19-funguje-aj-bezny-liek-pre-astmatikov Ja som astmatik a tiez uzivam denne Alvesco. V blizkom okoli a aj v praci boli covid pozitivny, ja zatial nie. Ale som 2x ockovany, tak ak na mna aj nieco liezlo asi sa toho telo zbavilo skor ako to bolo citelne.
alebo to bude ako s poistkami na auto, ked spravis daku skodu tak si to cvaknes zo svojho... inymi slovami ked sa dostanes s covidom do nemocnice tak ti to daju preplatit...
pravdepodobne by to asi s niektorymi aj tka nezamavalo, ale aspon by hned bolo viac penazi na zdravotnictvo
BTW v AT majú vysoký počet PCR testov kvôli školám. Deti do 12 rokov testujú 2x týždenne a nad 12 3x.
U nás v školách len Ag 2x do týťdňa.
U nás v školách len Ag 2x do týťdňa - ale len tie deti ktorých rodičia prejavili o Ag testovanie doma vo štvrtok a v nedeľu záujem. Takže ak rakušaci, nemci zachytia PCR testovaním detí takmer 100 % infikovaných my nejakých 20 % - nie všetci sa testujú a aj z tých čo sa testujú menej citlivé Ag testy nezachytia obrovský počet infikovaných - u nás sú to desaťtisíce ľudí z tamer miliona ľudí do 18 rokov. Preto plné nemocnice, siedme miesto na svete v počtoch úmrtí.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://hnonline.sk/sport/14108360-opity-sagan-zranil-v-monaku-policajta-obaval-sa-ze-ho-zaockuju
nevravel som?
Podľa mňa má zmysel dodržiavanie rozumných pravidiel, včasná diagnostika, ambulantná liečba - namiesto vitamínov a orieškov u pozitívnych nasadiť kortikosteroidy do pľúc, lieky proti zrážaniu krvi, u starších a náchylných ľudí nasadiť ako vakcináciu, tak aj tie monoklonálne látky ak treba, atď. A čo ja viem čo ešte... nie som doktor...[/quote]
Takze v jednom príspevku dávaš rady a ordinuješ ako stary docent a o pár riadkov nižšie už len sucho konštatuješ , že teda nie si lekar … ďalšia schiza z tohto “vášho “ zoskupenia .
Ináč “kortikosteroidy do pľúc “ , to toto sa možno paušálne robí v Chicago Hope 😎 … drž sa svojho remesla .
Neviem čo sa tu ešte rieši , aké opatrenia by sa mali a kedy by sa mali a na koho by sa vzťahovali … aby sme tuto aj ďalšie ataky zvládli ako spoločnosť a ľudsky druh s čím najmenšími stratami , je potrebné sa ockovat . Nic iné zatiaľ žiaľ nemáme . Keby sme aj mali lieky pre každého koviďáka v okoli , nemali by sme kapacity na ich aplikáciu / poväčšine v injekčnej forme intravenoznym podaním aplikovateľné / . Nereálna záležitosť . Jediná schodná cesta pri súčasných poznatkoch našej medicíny v terajšej dobe , pri extrémnom premoreni týmto pategenom je vakcinacia ! Pochopte to .
A ešte jedna faktická poznámka … trojmenny a štvoravatarový schizoid s predošlými menami : Zomg , ChrumChrum , ano nám tu morfoval štvrtýkrát a hovorí si : nie . Takze , privítate nieho . Vítame ta , nie ?!
🔓 : https://dennikn.sk/2615391/antiruskarstvo-v-armade-vojaka-stihaju-pre-neuposluchnutie-rozkazu-pri-celoplosnom-testovani/?cst=877d03119560c7e4803d1ebd2387474763dff250
Nic nepřirozeného si do svého těla píchat nenechám, zní častá reakce lidí, kteří odmítají proticovidové očkování. Jenže jsou to pak právě oni, kteří mají zásadně vyšší riziko, že skončí s těžkým průběhem v nemocnici. Redakce iDNES.cz se proto vydala do nemocnice zjistit, co na takové hospitalizované pacienty čeká.
Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/covid-19-oddeleni-aro-covidarium-tezky-prubeh-ecmo-plicni-ventilace-dialyza-u-sv-anny-brno.A211116_175138_domaci_ised
🔓 : https://dennikn.sk/2620235/rady-tienoveho-sudcu-spravodajcu-v-konani-pred-ustavnym-sudom-o-povinnom-ockovani/?cst=17772857cb8c08a5c40ff94c0ce92a3aece2372e
Kludne tak, ze ked ta odhalia tak 10 rokov basa. Ale mozes mat stastie, ze ti na to nikdy nepridu.
Druha moznost, zaockuju nas nasilne pomocou chemtrails.
tych menich studii bolo viac, na rychlo tu je opis jednej https://www.ta3.com/clanok/193640/pri-liecbe-covid-19-funguje-aj-bezny-liek-pre-astmatikov Ja som astmatik a tiez uzivam denne Alvesco. V blizkom okoli a aj v praci boli covid pozitivny, ja zatial nie. Ale som 2x ockovany, tak ak na mna aj nieco liezlo asi sa toho telo zbavilo skor ako to bolo citelne.
airbilly
Každý si určite vyberie.
"Zrejme do konca tejto zimy, ako sa niekedy cynicky hovorí, takmer každý v Nemecku bude zaočkovaný (proti covidu), vyliečený alebo mŕtvy," uviedol nemecký minister zdravotníctva Spahn.
https://svet.sme.sk/c/22788243/nemecky-minister-zdravotnictva-apeluje-na-ludi-aby-sa-dali-zaockovat.html
pravdepodobne by to asi s niektorymi aj tka nezamavalo, ale aspon by hned bolo viac penazi na zdravotnictvo
U nás v školách len Ag 2x do týťdňa.
U nás v školách len Ag 2x do týťdňa - ale len tie deti ktorých rodičia prejavili o Ag testovanie doma vo štvrtok a v nedeľu záujem. Takže ak rakušaci, nemci zachytia PCR testovaním detí takmer 100 % infikovaných my nejakých 20 % - nie všetci sa testujú a aj z tých čo sa testujú menej citlivé Ag testy nezachytia obrovský počet infikovaných - u nás sú to desaťtisíce ľudí z tamer miliona ľudí do 18 rokov. Preto plné nemocnice, siedme miesto na svete v počtoch úmrtí.