V poslednom case mam pocit, ze sa tu nic nedeje a dost sa v pozicii moderatora nudim.
Kedze sa daju prispevky mazat iba po jednom, vyplnili by ste tym vsetok cas ked nespim, za co vam budem nesmierne vdacny. (samozrejme dakujem vsetkym, ktori po kazdych troch offtopic prispevkoch napisu, ze je to offtopic a treba to zmazat, alebo presunut, pretoze je nad slnko jasne, ze by si to okrem nich ziaden z moderatorov nevsimol a aspon mame o 30% viac roboty)
diiiiki
A pred tým si hovoril ešte Zomg, Chumchum …
Nemam ziadnu potrebu to menit ani neviem na co by to bolo. Ak si das nick rozumne netreba menit. Ak je to fakt kriza tak sa da poziadat admina a tu jednu zmenu ti radi urobia.
Vies vobec kolko je tu uzivatelov? Ak by co i len zlomok z toho sa rozhodol zmenit nick, admini by nerobili nic ine, len to.
(esteze sa to pri citaciach zobrazuje po starom/teda nick z casu citacie -snad tuto feature niekto neopravi, potom budeme oslovovat cisto textom, bez zavinaca...)
jedine Kenai - nečítam to - preskakujem, nemám energiu na tie rozsiahle elaboráty
Myslim, ze tych opravnenych zmien bude radovo menej ako nahlasenych prispevkov, zlych inzeratov, spamu atd.
(a nemam vestecku gulu na to, aby som vedel, kam tito menici zavitaju; podobne ako keby sa niekto zmenil na user__id s dvoma podciarkami a este aj s Tvojim/podobným obrazkom, legalne, nezakazane ale podozrive/neeticke,proti dobrym mravom;)
Este dodatocna pochvala, ze link sa generuje aj v SS. Niekto mi posle GPX, kliknem a vidim
1. je aj na sumarny strankach (napr. aktivne) a lahko sa omylom na malych dotykacoch klikne - mal som tam 4, vsetky neumyslene. Otazka je ci by to nestacilo nastavovat az priamo na teme podobne ako sledovanie. Vsak nech sa do nej aspon citatel pozrie, ci mu naozaj nesedi.
2. aj v priamo v teme je oznacenie velmi nenapadne - styl neklikatelnej ikony s tazko rozlisitelnym stavom (biela vs. seda). Mohlo by to byt textom, pripadne vyraznejsia ikona, ale umiestnena hned vedla vy/zapnutia sledovanie temy.
Srdiecko analogicky.
Uz v minulosti ma obcasne prekvapovali zvlastne velke/male znaky v nazvoch inzeratov.
Je za tym nejaka (ne)umela inteligencia. Odpozorovane nejake kombinacie:
V ramci 1 slova sa asi neda zadat velke písmeno v strede /teda zadat sa da, ale zobrazi vsetko malym, po ulozeni/,priklad McLaren, LeCol (ano viem, v tom druhom ma byt medzera...)
Zaroven aj opacne, NIEKEDY zmeni slovu prve pismeno na velke - algoritmus nezisteny (edit: toto je snad este otravnejsie, viac do oci bijúce)
Ak treba nejake ukazky, rad poskytnem.
Prosim berte ako namet na zlepsenie, s veľmi nizkou prioritou.