Po dlhých studených mesiacoch konečne prichádza leto a grilovacia sezóna. Je preto dôležité zopakovať si pár pravidiel etikety tejto špecifickej "outdoorovej" aktivity, keďže je to jediný druh varenia, na ktoré sa "skutočný muž" podujme, pravdepodobne preto, že v sebe obsahuje prvok nebezpečenstva.
Ak sa muž podujme grilovať, uvedie do pohybu nasledujúci sled udalostí.
Bežný postup:
(1) Žena nakúpi všetky potraviny.
(2) Žena pripraví šalát, očistí zeleninu a pripraví dezert.
(3) Žena pripraví mäso na grilovanie a uloží ho na podnos spolu so všetkými nástrojmi a omáčkami a prinesie to mužovi, ktorý sedí pri grile s pivom v ruke.
Teraz prichádza to podstatné:
(4) MUŽ DÁ MÄSO NA GRIL.
Ďalší bežný postup:
(5) Žena ide do vnútra pre taniere a príbory.
(6) Žena vyjde von aby mužovi oznámila, že mäso sa páli. On jej poďakuje a požiada ju aby mu priniesla ďalšie pivo, kým on situáciu vyrieši.
Opäť to dôležité:
(7) MUŽ VYBERIE MÄSO Z GRILU A ODOVZDÁ HO ŽENE.
Ďalší bežný postup:
(8) Žena pripraví taniere, šalát, chlieb, riady, servítky, omáčky a prinesie ich na stôl.
(9) Po jedle žena odprace zo stola a umyje riad.
A najdôležitejšie zo všetkého:
(10) Každý POCHVÁLI MUŽA a poďakuje mu za jeho KUCHÁRSKE UMENIE.
(11) Muž sa spýta ženy, ako si užila svoj voľný večer bez varenia. A po jej nevrlej reakcii si urobí záver, že niektorým ženám proste nikdy nevyhovieš ...
Na Eifelovke stojí Američan, Francúz, Slovák a cigáň. Zrazu Amik začne vyhadzovať štósy bankoviek a hovorí: my toho máme v Amerike veľa. Francúz sa vystre, chyti flasu a začne vylievať litre šampanského a vína a hovorí: my toho máme vo Francúzsku veľa.
Vtom sa strhne cigáň, pozre na Slováka a hovorí mu:
dúfam, že ťa nenapadajú žiadne pi**viny?!!!
))))))