štát je neschopná koalícia nepripravená na dalšiu vlnu a absolutne nochranuje ludí 60+, ešte horšia opozícia túžiaca po moci zabíja svojich voličov, a samotní voliči ktorí nedodržuju nariadenia a nemajú dostatočné iq nato aby pochopili že vakcinácia síce nieje uplna sloboda ale minimalne odlhačuje nemocnice a neposiela starších na cintorín, že ked som soplaví mám ostat doma, že vírus može širit aj očkovaný a že ked už nemám vakcinu chránim sa viac.
Ľudia, čo ste boli na tretej dávke. Dajú mi aj bez registrácie tretiu? Už mi prišla sms na registráciu ale zatiaľ bez termínu. Zajtra idem do BB a by som zbehol do VKOC, kde poobede idu aj bez registrácie...
Asi ako kde. V Trenčíne vo FNTN je 3. dávka len na registráciu, v TN v poliklinike na Juhu je vraj aj bez registrácie
Ľudia, čo ste boli na tretej dávke. Dajú mi aj bez registrácie tretiu? Už mi prišla sms na registráciu ale zatiaľ bez termínu. Zajtra idem do BB a by som zbehol do VKOC, kde poobede idu aj bez registrácie...
Očkuju aj bez registrácie, bol som predvčerom na Pfizer, v BB očkuju bez registracie zajtra vo VKOC od 14.00 do 18.00, inak ten Pfizer riadny nakopavak, dnes som šiel 2 a pol hodiny 3 W/kg pri 0 °C a pocity ako inokedy pri výkone o 8 % menšom.
inak ten Pfizer riadny nakopavak, dnes som šiel 2 a pol hodiny 3 W/kg pri 0 °C a pocity ako inokedy pri výkone o 8 % menšom.
Nemáš mať minimálne 2 dni kľudový režim? Pri predchádzajúcich dávkach sa písalo, že pri fyzickej záťaži sa tie látky horšie vstrebávajú, resp. môžu byť až neúčinné... Nejde o to, že by človek nevládal, ale ten kľud sa odporúčal pre lepšiu účinnosť.
Nemáš mať minimálne 2 dni kľudový režim? Pri predchádzajúcich dávkach sa písalo, že pri fyzickej záťaži sa tie látky horšie vstrebávajú, resp. môžu byť až neúčinné... Nejde o to, že by človek nevládal, ale ten kľud sa odporúčal pre lepšiu účinnosť.
Máš mať režim taký aby v ňom neboli veľké zmeny. Teda ak robíš to čo bežne je to ok. Nemal by si preťažovať, urobiť väčšiu zmenu a to co som bol dnes - na tretí deň po očkovaní - chodím bežne, celý posledný rok. To isté som robil aj v marci a máji po 1. a 2. Astry a doteraz nebol žiadny problém. Prichádzam bez rúška, respirátora do kontaktu s infikovanými a všetko je ok /v telocvični - pár krát sa stalo že osoba ktorá tam bola viac ako 15 so mnou bola pozitívne Ag testovaná takže väčšia nálož - potom aj PCR pozitívna/, žiadne príznaky covidu, raz po kontakte s infikovaným /viac ako 15 minút pobyt v jednej miestnosti/ som si urobil pre zaujímavosť Ag test a negatívny. Zrejme okamžite vírus likvidujem.
dobre im to tam povedal Kollar aj so Salayom.je to proste pitčia a nie lock.a j.ebo matelkot zas vyplakáva,zlý ,zlý sulík zase sme nemohli prijať to čo sme chceli aj keď máme vo vláde väčšinu a môžme sami prijať čokolvek aj bez šula.toto je už čistý okotistan.po roku zas to isté.
Tu až tak nejde o vyplakávanie matelka, ... ako o to, že pandémiu opäť namiesto odborníkov zmanažovali politici ktorí na to nemajú oprávnenie. To akoby moja 84 ročná mama co nevie šoférovat ani auto pilotovala dopravné lietadlo.
Očkuju aj bez registrácie, bol som predvčerom na Pfizer, v BB očkuju bez registracie zajtra vo VKOC od 14.00 do 18.00, inak ten Pfizer riadny nakopavak, dnes som šiel 2 a pol hodiny 3 W/kg pri 0 °C a pocity ako inokedy pri výkone o 8 % menšom.
Ja som bol 2. davky Astry jeden den rano a poobede som isiel do kopcov, sice len par trailov rychlo cize bolo to pomerne easy. Potom vecer som dostal 37C teplotu, na druhy den rano uz v pohode a ked som si meril protilatky o mesiac neskor, tak prestrelili meratelny strop (>400)
Takze podla mna to bude OK ale v pripade nejasnosti, kontaktujte svojho imumnologa
Vlastne dva dni kľudový režim bol. Predvčerom okolo 9.00 Pfizer, dnes o 14.20 tréning - odstup 53 hodín - dva dni a 5 hodín
38 % opýtaných - takéto slovné spojenie som pred pandémiou vnímal nejak trocha inak ako teraz ked si teraz predstavím to spektrum dezolátov za percentami opýtaných
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Asi ako kde. V Trenčíne vo FNTN je 3. dávka len na registráciu, v TN v poliklinike na Juhu je vraj aj bez registrácie
https://www.health.gov.sk/?Ockovanie-bez-registracie
Nuze, a ake je tvoje riesenie?
https://www.youtube.com/watch?v=VMZtG0O9sbU
Pocitat mrvych a cakat na jar
Máš mať režim taký aby v ňom neboli veľké zmeny. Teda ak robíš to čo bežne je to ok. Nemal by si preťažovať, urobiť väčšiu zmenu a to co som bol dnes - na tretí deň po očkovaní - chodím bežne, celý posledný rok. To isté som robil aj v marci a máji po 1. a 2. Astry a doteraz nebol žiadny problém. Prichádzam bez rúška, respirátora do kontaktu s infikovanými a všetko je ok /v telocvični - pár krát sa stalo že osoba ktorá tam bola viac ako 15 so mnou bola pozitívne Ag testovaná takže väčšia nálož - potom aj PCR pozitívna/, žiadne príznaky covidu, raz po kontakte s infikovaným /viac ako 15 minút pobyt v jednej miestnosti/ som si urobil pre zaujímavosť Ag test a negatívny. Zrejme okamžite vírus likvidujem.
https://www.youtube.com/watch?v=2kh2K05z6jE
T-1000-ka v modernej, pandemickej verzii...👍😁. Držím palce vo víťaznom ťažení 💪
https://www.health.gov.sk/?Ockovanie-bez-registracie
Ja som bol 2. davky Astry jeden den rano a poobede som isiel do kopcov, sice len par trailov rychlo cize bolo to pomerne easy. Potom vecer som dostal 37C teplotu, na druhy den rano uz v pohode a ked som si meril protilatky o mesiac neskor, tak prestrelili meratelny strop (>400)
Takze podla mna to bude OK ale v pripade nejasnosti, kontaktujte svojho imumnologa
Vlastne dva dni kľudový režim bol. Predvčerom okolo 9.00 Pfizer, dnes o 14.20 tréning - odstup 53 hodín - dva dni a 5 hodín
38 % opýtaných - takéto slovné spojenie som pred pandémiou vnímal nejak trocha inak ako teraz
https://www.cas.sk/clanok/2613301/mali-by-mat-zaockovani-slovaci-vyhody-zaujimave-vysledky-prieskumu/
https://www.novinky.cz/domaci/clanek/zeman-byl-v-kontaktu-s-pozitivni-osobou-zustane-v-nemocnici-40379207