Viem, ze tu ma kazdy dvojkolesovaho milacika, no chcela som sa opytat, ci mate aj stvorkolesoveho, s ktorym ste nadmieru spokojni a na druhej strane, aky typ neodporucate ci uz z vlastnej alebo cudzej skusenosti.
Dotaz na prihlasenie. Ak mam kupene auto a velky TP uz odhlaseny na moje meno, ako postupovat ked ho chcem prihlasit na niekoho ineho do ineho okresu, da sa to vobec?
Alebo musim najskor prihlasit na seba a potom odhlasit?
Chcel som usetrit zbytocne kolky.
Dakujem
Neda sa to tak ako chces. Musi sa to prihlasit na toho, koho meno je v TP.
Alternativne sa da zrusit odhlaska na teba a dat na niekoho ineho. Musi to ale spravit byvaly majitel a stoji to par euro.
ak vam odbornik z galimexu pri odovzdavani vozidla touran bude tvrdit, ze s vybavenim "easyopen" sa to vozidlo neda "vymknut" pokial bude kluc vo vnutri vozidla, tak mu neverte !
Neda sa to tak ako chces. Musi sa to prihlasit na toho, koho meno je v TP.
Alternativne sa da zrusit odhlaska na teba a dat na niekoho ineho. Musi to ale spravit byvaly majitel a stoji to par euro.
Diky, aj som si myslel, ale dufal som ze by stacilo moje splnomocnenie na prepis ak uz som zapisany v odhlasenom TP. Asi pojdeme cestou zrusenia odhlasky a naslednym odhlasenim na inu osobu, byvaly majitel s tym nema problem. Len som nenasiel ake kolky treba na zrusenie odhlasky.
bol som ho pozrieť, zvnútra pekné, jazdne, motoricky tiež ok, akurát zvonka má nejaké chybičky krásy (predný nárazník a blatníky od kamienkov, hrana zadného nárazníka orajbaná od lyží asi)
Ešte tam nie sú pľuzgiere dal by som nato aspoň odstraňovač naletovej hrdze, trošku niečím odmastil a použil opravnu sadu na lak. No a časom sa ukáže, jestli to rezavi vole a samozrejme koroduje
S dizlom by som osobne nemal problem, ale cenovka mi vyrazila dych a pretocila oci (na vlastnu obranu priznam, ze az na male vynimky som nepozeral ceny posledny polrok)
(napr Ssangyong Tivoli by som si pozrel, ked som pred cca polrokom pozeral Tivoli Grand bol vo vybere (ten tusim nerobia4*4), iste ma kopec nevyhod a zalezi na preferenciách, spotreba, motor, vyrobca, vek...a rocny najazd/mesto,dialnica)
Aby som bol uprimny, zene sme kupili par rokov spat octaviu combi 4x4 103kw diesel (90tis) a cena na tu dobu tiez nebola nizka. Vtedy mala 3 a 1/2 roka. To, ze S nie je lacna som zistil, ked som platil egr, poodchadzane riadiace jednotky. atd bolo toto viac. Ten haldex tiez nie je zazracny. Spatne to nebola dobra kupa.
Ja som z mondea (skoncil operak) presadol do "korejskej pomsty". Uz mam 2tis ale nebude to laska. Aut som mal viacero (vzdy firemne) a iba k 2 som si nevedel najst cestu / vztah alebo ako to pomenovat. Tento Ceed a RMegane 3
hej no, s cenami je to riadne v <> a lepšie to v dohľadnej dobe nebude, to som už nejako prekúsol ...
história vyzerá dobre, ešte zopár tis. km/1 rok v záruke, je to priamo od zamestnanca dealera Škoda, takže história priamo v Škode, pomenil veci, ktoré som vyčítal pri obhliadke, čaká sa ešte na vyjadrenie k reklamácii displeja rádia
prvotne to vraj bolo sponzorské auto slovenských lyžiarov (asi aj preto ten orajbaný kufor a nárazník od kamienkov )
bol som ho pozrieť, zvnútra pekné, jazdne, motoricky tiež ok, akurát zvonka má nejaké chybičky krásy (predný nárazník a blatníky od kamienkov, hrana zadného nárazníka orajbaná od lyží asi)
Pokial splna Euro 6, tak by som sa diesla do buducnosti nebal. Samozrejme, motor so vsetkymi vecami okolo je zlozity a kazit sa nieco bude. Ale emisie ma uz porovnatelne s benzinom a spotrebu nizsiu. Nafta bude asi nejaku dobu drahsia ako benzin, ale aj to sa zase asi vyrovna. Na dialnicne presuny idealne. Zial, uz idu len do drahych aut teraz.
Ja som z mondea (skoncil operak) presadol do "korejskej pomsty". Uz mam 2tis ale nebude to laska. Aut som mal viacero (vzdy firemne) a iba k 2 som si nevedel najst cestu / vztah alebo ako to pomenovat. Tento Ceed a RMegane 3
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Alebo musim najskor prihlasit na seba a potom odhlasit?
Chcel som usetrit zbytocne kolky.
Dakujem
https://www.brusselstimes.com/belgium/273152/explosion-of-keyless-peugeot-3008-thefts-across-belgium
Diky, aj som si myslel, ale dufal som ze by stacilo moje splnomocnenie na prepis ak uz som zapisany v odhlasenom TP. Asi pojdeme cestou zrusenia odhlasky a naslednym odhlasenim na inu osobu, byvaly majitel s tym nema problem. Len som nenasiel ake kolky treba na zrusenie odhlasky.
https://www.autobazar.eu/skoda-octavia-combi-20-tdi-scout-dsg-4x4-id21302700.html
čo ma najviac znepokojuje sú priložené foto, hrana strechy nad čelným sklom od kamienkov až na plech (bude toto stačiť? https://www.opravalaku.sk/oprava-maleho-poskodenia-po-naraze-so-zahrdzavenim)
a asi odliepajúca sa antireflexná vrstva na rádiu (písal som na s. 1020, predávajúci to dal na reklamáciu, čaká sa na vyjadrenie Škody)
jazdím často medzi východom a BA, pravidelne som na Liptove a v zime v Harrachove, takže z toho dôvodu 4x4, aj keď doteraz som prežil aj bez nej ...
váš aktuálny názor na dízel v budúcnosti?
dik vopred za názory
Rovnaké auto, ako som kúpil v septembri, dnes stojí o 2-3 tisíc viac, čo je pätina ceny.
história vyzerá dobre, ešte zopár tis. km/1 rok v záruke, je to priamo od zamestnanca dealera Škoda, takže história priamo v Škode, pomenil veci, ktoré som vyčítal pri obhliadke, čaká sa ešte na vyjadrenie k reklamácii displeja rádia
prvotne to vraj bolo sponzorské auto slovenských lyžiarov (asi aj preto ten orajbaný kufor a nárazník od kamienkov
https://www.autobazar.eu/skoda-octavia-combi-20-tdi-scout-dsg-4x4-id21302700.html
čo ma najviac znepokojuje sú priložené foto, hrana strechy nad čelným sklom od kamienkov až na plech (bude toto stačiť? https://www.opravalaku.sk/oprava-maleho-poskodenia-po-naraze-so-zahrdzavenim)
a asi odliepajúca sa antireflexná vrstva na rádiu (písal som na s. 1020, predávajúci to dal na reklamáciu, čaká sa na vyjadrenie Škody)
jazdím často medzi východom a BA, pravidelne som na Liptove a v zime v Harrachove, takže z toho dôvodu 4x4, aj keď doteraz som prežil aj bez nej ...
váš aktuálny názor na dízel v budúcnosti?
dik vopred za názory
presne take niečo hladám tiež, tie diery si z poslednej zimy čerstvé, na orave bežné.
ale pri tom najazde by som čakal tak o 3ku nižšie cenu...
Prečo kórejská pomsta?