https://www.mtbiker.sk/shop/tretry-a-obuv/mtb-tretry/xlc-cb-m07-zimne-tretry-cierne.html a ak mas hrubu nohu a vysoky nart tak treba zvazit. Ja nemam nijak extra hrubu nohu, myslim ze normalnu a zips ledva zapnem. Ale inac su jak papucky, teple a pohodlne. No a hlavne treba brat o cislo az dve vacsie. Ja som bral o dve voci beznej velkosti co nosim. Jedny som vratil. Inac cena sa da najst aj lepsia no MTBiker mi ju dorovnal 🙂
Nech nemusi milos21 hladat v Oplati sa, nie Garmin, Alza, tieto modre boli chvilu za cca polovicu, okolo 159 ak sa nemýlim.
Ja to myslel tak vseobecnejšie, nie len hodinky z Alzy, ale aj ostatné Garminy z iných eshopov, hlavne Amazon....
Šak téma "Čo Vám priniesla poštárka" je už zahltená Garminom ?, ale hlavne otázkami/odpoveďami kedy a ako kto platil, či peniaze na karte stiahlo/bloklo, či už tracking ukazuje shipping, či už kuriér prišiel alebo aspoň volal, či nechala poštárka žltý lístok....???
Hej, to so písal aj ja.....lebo takto teraz sú tie témy zahltené off-topic-om a admini to neriešia 😜
Takže opakovane prosím o prečistenie a riešenie tých, čo nedodržiavajú pravidlá.....ups.... takže momentálne aj mňa 🤣 (ale nie že len mňa 😬)
Ja trest s pokorou prijmem ak to bude viesť k zlepšeniu -ostráneniu off-topic balastu.....
Rozpravaju sa dvaja cyklisti.'' Najviac sa bojim ,ze moja manzelka ,preda po mojej smrti bicykle za cenu ktoru som hej povedal ze som zane zaplatil.'' Tak nieco sa asi stalo pri nakupe tohoto ''DEORE''.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.mtbiker.sk/shop/tretry-a-obuv/mtb-tretry/xlc-cb-m07-zimne-tretry-cierne.html a ak mas hrubu nohu a vysoky nart tak treba zvazit. Ja nemam nijak extra hrubu nohu, myslim ze normalnu a zips ledva zapnem. Ale inac su jak papucky, teple a pohodlne. No a hlavne treba brat o cislo az dve vacsie. Ja som bral o dve voci beznej velkosti co nosim. Jedny som vratil. Inac cena sa da najst aj lepsia no MTBiker mi ju dorovnal 🙂
XLC CB-M07 zimné tretry, čierna
175 €
Ja to myslel tak vseobecnejšie, nie len hodinky z Alzy, ale aj ostatné Garminy z iných eshopov, hlavne Amazon....
Šak téma "Čo Vám priniesla poštárka" je už zahltená Garminom ?, ale hlavne otázkami/odpoveďami kedy a ako kto platil, či peniaze na karte stiahlo/bloklo, či už tracking ukazuje shipping, či už kuriér prišiel alebo aspoň volal, či nechala poštárka žltý lístok....???
Jeden zložitý aj jednoduchý mám, to mi stačí
(A inac, malokedy tam ludia dajú sumu, len link, potom to generuje otazky, resp pozrieš neskor a nevies, za kolko bolo)
Btw, OT, navrh na zlepsenie, chýba tu ASI tema medzi Oplatí sa (a roznymi webshopmi) a Postarkou, nieco ako Čakanie na objednané 😏
Takže opakovane prosím o prečistenie a riešenie tých, čo nedodržiavajú pravidlá.....ups.... takže momentálne aj mňa 🤣 (ale nie že len mňa 😬)
Ja trest s pokorou prijmem ak to bude viesť k zlepšeniu -ostráneniu off-topic balastu.....
Na čo sa môžete tešiť?
Názov produktu Počet ks Cena za kus Cena celkom
"Tatra banka, a. s." 1 Zadarmo Zadarmo
Len jeden ks
Na 142 osku : OG-EVKIN QR-003 Disc Brake Quick Release M15/M12*P1.5 Thru-Axle Front 15x100mm/Rear 12x142mm Bicycle Skewers For Disc QR