Drivers car. To je pojem pre vacsinu prevazacov prdeli neznamy. Ako to raz povedal kamarat, ludia sa delia na tych ktori sa chcu dostat z bodu A do B a na tych, ktorich zaujima aj ako sa tam dostanu. Mozno ich zaujima to ako sa tam dostanu este viac nez kde to A a B lezi. Ta druha skupina moze mat zalubu v uzivani nejakeho dopraveho prostriedku. To nemus byt len auto, moze to byt lietadlo, vrtulnik, lod, motorka, ebike, alebo aj bicykel. Ak si niekto kupi AEROD a chce na nom jazdit >30km/h priemerky je tu hrdina. Ak si ale niekto kupi audi TT a chce na nom jazdit >60 km/h priemerky je psychopat. To iste plati aj o motorkaroch, majiteloch silnych clnov a k lietadlam a vrtulnikom sa Slovac este nedostala, tomu Jano z krcmy nerozumie, tak to nekomentuje. Ledva to vie rozoznat.
Cize ten rebricek hovori nie o tom kto je psyhchopat, ale o tom kto ma peniaze na auto, ktore ma robit radost a nie len previezt zadnicu. Kludne by som dal do hromady podobny rebricek znaciek bikov.Zacinalo by to asi Pinarello a koncilo CTM.
Cize ten rebricek hovori nie o tom kto je psyhchopat, ale o tom kto ma peniaze na auto, ktore ma robit radost a nie len previezt zadnicu. Kludne by som dal do hromady podobny rebricek znaciek bikov.Zacinalo by to asi Pinarello a koncilo CTM.
pri všetkej úcte, ak si to čítal s porozumením (ako sám veľmi často opakuješ iným ľuďom), tak ten rebríček určite nehovorí o tom, kto je psychopat, ale len o tom, ktorá skupina vodičov má aké priemerné skóre v danom teste...to je celé
mimochodom... "skóre 0-18 naznačuje, že nedošlo k žiadnej psychopatii"...a do toho intervalu sa zmestili všetky skupiny so svojim priemerným skóre
a vlastne ani nevieme, či to bola reprezentatívna vzorka
Nie, nie je na mtbikerovi úchylka pinarello ok, je ok pre úzku skupinu pinarello.
To isté pre BMW.
Škatuľkuješ ty a nie ja.
Je minimálne smiešne, že poukazuješ na škatuľkovanie.
Mas pravdu, nechapem.
Nevidim dovod mysliet si ze Pinarello je OK len pre skupinku Pinarello.
Tak isto BMW. Mam 2 kamaratov co jazdia BMW a podla mna su uplne OK. Napriek tomu ze obja si kupili BMW uz druhy krat a ja BMW nemam ani nechcem. Zato mam porsche, hondu, mitsubishi a predtym som mal daciu a skodu. Co to znamena? Asi to ze kazdy si kupi najlepsie auto ake si dopraje a ktore najlepsie splna jeho poziadavky. To iste aj u biku.
A v com skatulkujem ?
Pisal som, ze musis mysliet out of the box (mimo skatuky). Teraz si nahododu neskatulkoval Hold, nie je skatulka ako skatulka.
dotm Ano, reagoval som v kontexte predoslich prispevkov. Kde sa riesilo ze BMW audi... su problemovi vodici. Ten clanok som len vnimal ako sucast. Samozrejme mas pravdu o hodnovernosti a vypovednej hodnote udajov. Aj to som chel povedat tym, ze taky rebricek sa da vymysliet viac menej z brucha aj na bicykle alebo cokolvek ine.
Kenai
Všetci ten test brali v pohode, pobavili sme sa na tom, nikto to ďalej neriešil a už vôbec nikto v reakcii na daný link s vážnosťou netvrdil nič o problematických vodičoch Audi a BMW. A potom prídeš ty, po 6 dňoch nečinnosti oddýchnutý a plný sily na ďalšie grafomanské eskapády. Vytvoríš si škatuľku, sám vyfabrikuješ problém, poctíš nás teóriou o drivers car, pridáš obligátny brand dropping o bmw a Tvojich kamarátoch, potom spomenieš (po koľký krát😂) zbierku Tvojich postarších tátošov, a ideš nabrať sily na nočnú šichtu na mtbikeri. Mám trocha nos na ľudí, a nadobúdam pocit, že Tvoja nespokojnosť je vyššia ako Everest, a Tvoje nejaké zaryto potláčané komplexy hlbšie ako Mariánska priekopa. Zrejme si človek, ktorý začal mnoho vecí, a poriadne nedokončil nič. Tak sa z Teba stal odborník na všetko, špecializovaný na nič. Dúfam, že mi odpustíš úprimnosť.
Este doplnim, kedze na mtbikerovi je nutna exaktnost. Pinarello sj BMW je ok pre kazdeho. Pinarello/BMW/postarsie porsche … bublina/uchylka/psychoza … napr nazor, ze to “ich” je najlepsie na svete a vacsinou sj potreba kazdeho o tom prrevedcit … je ok uz len pre tu uzku skupinu. Prepac, ze som to nenapisal dostatocne presne uz prvy krat.
A uprimne, radim tam aj ludi, co maju pocit, ze mozu jazdit agresivne ba az arogantne, lebo cak su skveli vodici (a iste aj naozaj su) lebo cak nemaju skill a skvele auto len tak na okrasu … poznas takych 🤪 ?
Mimo akehokolvek skatulkovania, pridam svoju osobnu skusenost z mojho posledného tohtorocneho cestneho bicyklovania. Vodici boli vcelku OK, z 3 nebezpecnych ofukov za ten tyzden boli 2 BMW (1 velke x3/5/6, druhe si presne nepamatam) a 1 Lexus 4x0h ako hybrid.
Vsetko na dostatocne sirokych cestach. Kameru dozadu nemam, takze neviem povedat, ci sa bavili s telefonom alebo tak jazdia stale ci nebodaj sa tym zabavaju.
Pre objektivnost, cca 2 tyzdne predtym vedome hulvatske spravanie šoféra busu MHD dvakrat, voci autu aj skupine cyklistov,nic tym navyse neziskal.
lapaloma Ak to bol na mna, tak nikto co vie jazdit nejazdi arogantne. Nepotrebuje si nic dokazovat, on vie ze vie. Ten komplex maju ludia tociaci nejaku fabiu s HTP (hodne traumatizujuci pohon), pripande kurieri ktori musia, lebo nestihaju a do ruk im dali skrinu s vytlcenymi tlmicmi, alebo este zakomplexovani oteckovia, ked sa im konecne podari mat prazdne auto a zena im nejaci "spomal" v kazdej zakrute. Opat pouzijem analogiu z biku. Myuslis ze ked profik/poloprofik ma potrebu pri vyjazde cez vikend sa nahanat s nejkym vykendovym bojovnikom ktoreho stretne na cyklotrase, nie ide si svoje. Vie, ze by ho dropol na 100m tak na co si rozhodit recovery ride. A to iste kamarati co jazdia enduro sutazne, Myslis, ze sa chcu nahanat so mnou po trailoch. lol no to by uz bol vykon, predbehol som Kenaia na HT. Zaramovat na WC. A na aute je to podobne.
Dobre auto mas hlvne z 3 dovodov. 1. chces mat velku rezervu pri bezbnych situaciach ( trocha ako zdvih na MTB, si rad ze je tam hlavne ked nico nedoskocis alebo preskocis moc daleko ) 2. chces aby to malo dobru pasivnu aj aktivnu bezpecnost. 3. rad chodis na okruhy a neches mat doma 4 auta a z toho 1 tehac s vleckou.
Priadaj si na FB policiu SR, skoro denne davaju fotky co sa im podarilo odlovit radarom. Za 3 roky co to sledujem 0 supersportov, velmi malo sportovych aut ako silne BMW, AUDI, za to obrovske mnozstvo velikych SUV, a roznych aut triedy Golf, pripadne velikych limuzin. To su ti zakomplexovani vodici, nie niekto so super schopnostami v sportovom aute.
PS: Porshe sa na vek nepozera, cim starsie tym vzacnejsie.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Otazka je, ze ak ma niekto trebars zlaty Seat s personalizovanou SPZ, ci sa to potom to score nasobi alebo vypocita vazeny priemer alebo co
Presne tak, tu je uchyla Pinarello OK. Uchylka BMW nie. Na inom fore zasa opacne.
Uvedomit si, ze sa o uchyklu nejadna, alebo ze je to minimalne rovnocenne, uz ale vyzaduje myslenie mimo skatuky.
Nie, nie je na mtbikerovi úchylka pinarello ok, je ok pre úzku skupinu pinarello.
To isté pre BMW.
Škatuľkuješ ty a nie ja.
pri všetkej úcte, ak si to čítal s porozumením (ako sám veľmi často opakuješ iným ľuďom), tak ten rebríček určite nehovorí o tom, kto je psychopat, ale len o tom, ktorá skupina vodičov má aké priemerné skóre v danom teste...to je celé
mimochodom... "skóre 0-18 naznačuje, že nedošlo k žiadnej psychopatii"...a do toho intervalu sa zmestili všetky skupiny so svojim priemerným skóre
a vlastne ani nevieme, či to bola reprezentatívna vzorka
13. z 20, skore 5.2
Btw, na konci toho originalu je aj selftest /pozriem, co za osobne udaje chcu vyzbierat
To isté pre BMW.
Škatuľkuješ ty a nie ja.
Mas pravdu, nechapem.
Nevidim dovod mysliet si ze Pinarello je OK len pre skupinku Pinarello.
Tak isto BMW. Mam 2 kamaratov co jazdia BMW a podla mna su uplne OK. Napriek tomu ze obja si kupili BMW uz druhy krat a ja BMW nemam ani nechcem. Zato mam porsche, hondu, mitsubishi a predtym som mal daciu a skodu. Co to znamena? Asi to ze kazdy si kupi najlepsie auto ake si dopraje a ktore najlepsie splna jeho poziadavky. To iste aj u biku.
A v com skatulkujem ?
Pisal som, ze musis mysliet out of the box (mimo skatuky). Teraz si nahododu neskatulkoval
dotm Ano, reagoval som v kontexte predoslich prispevkov. Kde sa riesilo ze BMW audi... su problemovi vodici. Ten clanok som len vnimal ako sucast. Samozrejme mas pravdu o hodnovernosti a vypovednej hodnote udajov. Aj to som chel povedat tym, ze taky rebricek sa da vymysliet viac menej z brucha aj na bicykle alebo cokolvek ine.
Všetci ten test brali v pohode, pobavili sme sa na tom, nikto to ďalej neriešil a už vôbec nikto v reakcii na daný link s vážnosťou netvrdil nič o problematických vodičoch Audi a BMW. A potom prídeš ty, po 6 dňoch nečinnosti oddýchnutý a plný sily na ďalšie grafomanské eskapády. Vytvoríš si škatuľku, sám vyfabrikuješ problém, poctíš nás teóriou o drivers car, pridáš obligátny brand dropping o bmw a Tvojich kamarátoch, potom spomenieš (po koľký krát😂) zbierku Tvojich postarších tátošov, a ideš nabrať sily na nočnú šichtu na mtbikeri. Mám trocha nos na ľudí, a nadobúdam pocit, že Tvoja nespokojnosť je vyššia ako Everest, a Tvoje nejaké zaryto potláčané komplexy hlbšie ako Mariánska priekopa. Zrejme si človek, ktorý začal mnoho vecí, a poriadne nedokončil nič. Tak sa z Teba stal odborník na všetko, špecializovaný na nič. Dúfam, že mi odpustíš úprimnosť.
A uprimne, radim tam aj ludi, co maju pocit, ze mozu jazdit agresivne ba az arogantne, lebo cak su skveli vodici (a iste aj naozaj su) lebo cak nemaju skill a skvele auto len tak na okrasu … poznas takych 🤪 ?
Vsetko na dostatocne sirokych cestach. Kameru dozadu nemam, takze neviem povedat, ci sa bavili s telefonom alebo tak jazdia stale ci nebodaj sa tym zabavaju.
Pre objektivnost, cca 2 tyzdne predtym vedome hulvatske spravanie šoféra busu MHD dvakrat, voci autu aj skupine cyklistov,nic tym navyse neziskal.
Dobre auto mas hlvne z 3 dovodov. 1. chces mat velku rezervu pri bezbnych situaciach ( trocha ako zdvih na MTB, si rad ze je tam hlavne ked nico nedoskocis alebo preskocis moc daleko ) 2. chces aby to malo dobru pasivnu aj aktivnu bezpecnost. 3. rad chodis na okruhy a neches mat doma 4 auta a z toho 1 tehac s vleckou.
Priadaj si na FB policiu SR, skoro denne davaju fotky co sa im podarilo odlovit radarom. Za 3 roky co to sledujem 0 supersportov, velmi malo sportovych aut ako silne BMW, AUDI, za to obrovske mnozstvo velikych SUV, a roznych aut triedy Golf, pripadne velikych limuzin. To su ti zakomplexovani vodici, nie niekto so super schopnostami v sportovom aute.
PS: Porshe sa na vek nepozera, cim starsie tym vzacnejsie.
Jistě soudruhu!
Aj na biku ci len na aute? Ci aj na manzelke ?
Ak narazas na prehnanu sebaistotu, tak suhlasim. To je nebezpecne pri vsetkom.
Fakt sorry, musel som....
Edit: a myslel som hlavne na vodičov áut....