kolokram neposiela na sk?
03.08.2018 - 21:58:13
00
obetoval som sa a otvoril ich stranky za teba ;)
https://www.kolokram.cz/stranky/1-doprava-a-platba
(posiela)
03.08.2018 - 22:00:45
02
Preco nepouzit jednoduchsiu a rychlejsiu cestu, ked to ide aj pomalsie :lol:.
03.08.2018 - 22:06:13
00
Tak si tam daj akciové tretry dmt a uvidíš
03.08.2018 - 22:08:35
00
Musim napisat zlu skusenost s tymto shopom. Kupil som dva Tufo Thundero 700x40 gravel plaste. Jeden plast som nahodil hladko, bez problemov len rukami. Druhy isiel neskutocne tazko, ocividne mal na patke ovela mensi priemer ako ten druhy. Po dokladnejsom namydleni sa predsalen podarilo ale na moje sklamanie plast hadzal na jednu stranu. Tak som natlakoval na 5 barov a nechal par dni, no nezmizlo to. Aj podla zarovnania plasta to bola skor vyrobna vada. Z kolokramu napisali nech im poslem plast. Tak siel dolu, no siel velmi tazko a patka sa pri pouziti plastovej paky trochu poskodila. Este som ho nahodil na ine koleso, aj opacnym smerom aby som vylucil problem kolesa a plast hadzal na tom istom mieste.
Obchod pouziva aplikaciu retino, a az do prijatia tovaru bola komunikacia v poriadku a rychla, Potom sa skoro mesiac nic nedialo a (klasika) na posledny den prislo vyjadrenie, ze sa reklamacia zamieta a plast ide spat.
Poslali mi aj vyjadernie technika z Tufo, ze to nie je ziadna vyrobna vada, plast bol vraj neodborne nahodeny a je poskodeny a reklamacia sa zamieta.
Neskor mi kolokram poslal hotnotenie reklamacie, ktore bolo samozrejme zaporne aj s popisom, ze ako moze male poskodenie patky vplyvat na hadzanie plasta na inom mieste a ze keby si kolokram aj Tufo nahodili plast na rafik, tak by na to sami prisli. Okrem toho, to poskodenie vzniklo az po zisteni hadzania.
Na to mi bolo vynadane, ze mam hodnotit process reklamacie a nie reklamaciu samotnu a ze mam byt vobec rad, ze mi neuctovali spatne dorucenie (co je pravda) a este ze mi aj poslali vyjadrenie od Tufo, ktore nemuseli ( co nie je pravda, do 1 roku nemozu zamietnut reklamaciu bez odborneho posudku). ZIadna dalsia komunikacia, ci vysvetlenie. Proste uzavrete a budte ticho.
Som neprijemne prekvapeny, ze v dnesnej dobe sa predajca aj vyrobca uchylia k takymto pochybnym praktikam pri reklamacii. Kazdopadnie z kolokramu uz nikdy nic nekupim. Mat chybny plast za 50 Euro (cena plus naklady na poslanie) a este dostat vynadane, ze mam byt rad.. nie dakujem pekne. Dobry predajca sa spozna podla toho aky ma servis a tu vidno, ze im ide len o business a zakaznik je im ukradnuty.
A co sa tyka Tufo, pisal som im aj s fotkami a ziadostou o vysvetlenie ale hraju mrtveho chrobaka. Je to skoda, lebo s tym dobrym plastom som spokojny. No na druhej stranke, ked maju take nepresnosti vo vyrobe a patka sa tak lahko poskodi s plastovou motnpakou, tak je otazne aku budu mat zivotnost. Kazdopadnie Tufo uz vo vybere nebude a ak nahdou nieco od nich, tak len z overeneho shopu. Skoda, ze na mtbikeri boli vtedy vypredane. Mali aj lepsi cenu.
07.12.2021 - 13:50:41
00
keyboard_arrow_up