Už mi raz po nabíjaní jedna 18650 doma rachla. Šupa to bola riadna, Keby buchla táto powerbanka a nik nie je doma, tak sme so susedmi bezdomovci.....radšej ďalej nedomýšľam. Ak niekto niečo také máte doma, tak si to priebežne kontrolujte. Mňa by zaujímalo, čo spôsobilo to, že aku tak napučal.
Už mi raz po nabíjaní jedna 18650 doma rachla. Šupa to bola riadna, Keby buchla táto powerbanka a nik nie je doma, tak sme so susedmi bezdomovci.....radšej ďalej nedomýšľam. Ak niekto niečo také máte doma, tak si to priebežne kontrolujte. Mňa by zaujímalo, čo spôsobilo to, že aku tak napučal.
Nie, nemala. Pravdepodobne zlyhala elektronika pri nabijani. Bol to nechraneny clanok nabijany v takom boxe na 4ks 18650 ktory bol ako powebanka pre solarstorm. Bolo to vecer a zacul som take zasycanie, tak som sa siel kuknut , no a jedna bola horuca, tak som ju chcel vylozit do vane a cestou explodovala. Zhoreli 3 bundy na chodbe, skoda nie celkom mala, ale v porovnani s bytom, zanedbatelna. Odvtedy nic bez fyz pritomnosti nenabijam a na noc uz vobec nie.
Dovolil som si z ostatného článku od Kristina požičať túto fotografiu. Neviem, či si to niekto z "diskutujúcich" všimol, aké skvosty sú pred pódiom a zaujal ma tento bajk s čudnou vidlicou. Čo je to zač?
Hej to mi hned udrelo do oci, kedze su tam biky z mojich teenagerskych cias ked som hltal plnymi duskami moje prve roky na mtb- full hard Velamos ocel - 20 kg a snival o tom ze raz sa snad povozim na podobnych strojoch. Poznam tam len ten Paolin Garry Fisher priznam sa. Take paralelogramove vidly mavali v tych casoch celo pera Pro-Flex s takym elastomerovym pruzenim co vyzeralo ako kindervajce. Ale toto mi pride na este starsi rocnik tipujem 89-90. Netusim co to je, snad sa tu najde znalec.
Dovolil som si z ostatného článku od Kristina požičať túto fotografiu. Neviem, či si to niekto z "diskutujúcich" všimol, aké skvosty sú pred pódiom a zaujal ma tento bajk s čudnou vidlicou. Čo je to zač?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Mala pred tym rachnutim znaky nafuknutia?
10 alebo 15 sekund googlenia "mtb rigid elastomer fork" - napr https://diaryofacyclingnobody.com/elastomers-for-my-atz-cilo/
mne len kktiny, Haribo a pod.... ale normálne tu Mikuláš roznáša Garminy, všeho druhu...