V minulú nedeľu ( to bol prvý deň po covide ) som bol lepšie ako včera aj dnes.
Očividne som o dosť slabší. Musel som pár krát normálne zastaviť a na chvíľu oddýchnuť aj včera aj dnes.
posledný komentár: 4. 12. 2025 o 19:13
posledný komentár: 6. 5. 2025 o 0:14
Chodte s tou propagandou do tej svojej temy kde ste len ti "pravi" 😉
Pocuj, to nie je propaganda, schytal som to ani neviem ako - a ano,ak by sa dalo ist skor ako po 6 mesiacoxh,isiel by som,len som to nestihol (nedalo sa este vtedy).
Aj vdaka vakcine som nenakazil (zda sa, 12 dni po) nikoho z okolia a priebeh som mal ako píšem (iste, mohlo byt lepsie ale aj omnoho horšie)
Koronatemy su tu myslim len 2, co Ti to tak vadi...
Aj vdaka vakcine som nenakazil (zda sa, 12 dni po) nikoho z okolia a priebeh som mal ako píšem (iste, mohlo byt lepsie ale aj omnoho horšie)
Koronatemy su tu myslim len 2, co Ti to tak vadi...
Vadí mu bo spoločnosť na jeho dezol hlavu už teraz vyvíja nátlak … a ak EU a zbytok vyspelého sveta začne tlačiť na zvládnutie pandemie vyockovanim väčšiny , nebude miesto pre dezolov . Je to vaša vec …
Proste sem to nepatri, diky.
Roman, rozmyslam ci si taky od prirody alebo za €€€. Neviem sa rozhodnut. A mozes si ma zas bloknut aby si necital moje "dezol" prispevky. Dik
Boli to 9 ludia celkovo - z toho 3 zijuci v spolocnej domacnosti. Mam aj zoznam, dlzky trvania kontaktu a vsetky podrobnosti,ale Tebe to je nanic, rozpravka a naivni ludia.
(A kam to patrí, do Postarky, Garminu alebo Galerie bajkov?
Dik za vysvetlenie. Nie, vobec som neriesil systemovu vec. Skor ma zaujimalo z medicinskeho hladiska, ci sa v organizme vytvaraju protilatky uz pri kontakte, alebo musi nastat chorobny stav (tzn. vyrazne rozmnozenie), ktory nasledne startuje obranyschopnost.
Ale v podstate si mi to vysvetlil cez systemovy pohlad.
Priebeh 'ukazkovy', po 5.mesiacoch od AZ, podrobnosti som daval vyssie, bolesti klbov,studene koncatiny,2-3 dni horucka, bolest hlavy, potom kasel (pretrvava, obcasny, vykasliavaci), zvysene tepy. Kontrola bude,aj porada so vseobecnou lekarkou.
Dvakrát ockovany a prekonaný s pozitivitou PCR a klinicky manifestovanou chorobou po už dvoch vakcinacii sa považuje za kompletnú ukončenú vakcínaciu. Neponáhľaj sa . V tvojom prípade by som počkal 3-4 mesiace .
Ak chvíľu vyčkať skúsim sa opýtať primára Novotneho z UNLP KE .
Proste sem to nepatri, diky.
Roman, rozmyslam ci si taky od prirody alebo za €€€. Neviem sa rozhodnut. A mozes si ma zas bloknut aby si necital moje "dezol" prispevky. Dik
Áno prekukol si ma svojimi vešteckymi dezol očičkami 👁… som platený Fajzerom 🤷🏼♂️. A zaplatil mi aj ten novy kávovar a Garmin 😂😂😂
Nechem hodit dalsiu temu do kosa
prve ockovanie proti kovidu som si dal hlavne koli pravidlam a moznym nasledkom po kovide. uz tretia v tak kratkom case sa mi zda divna ale ok. stale je toho moc a ako spolocnost nas to dost obmedzuje. takze pojdem hned ako sa bude dat. pockam kym sa to neutrasie. potom si zvazim.
nechat sa ovplyvnit dristami z druhej strany je to iste ako sa nechat tou podla teba propagandou.
"Dneska na seznamu psali, že šéf pfizeru tvrdí že před omicronem chrání čtvrtá dávka. Mám dvě, chtěl jsem jít tu třetí, ale půjdu asi až na tu čtvrtou."
Inak zaujalo ma, ako covid vidno na zvysujucich sa pulzoch. Ake je medicinske vysvetlenie preco srdce zacne mlatit?