Chlapi ( aj iné pohlavia ) čo máte za sebou tú hnusobu, tiež pozorujete zníženie výkonnosti teraz s odstupom času?
V minulú nedeľu ( to bol prvý deň po covide ) som bol lepšie ako včera aj dnes.
Očividne som o dosť slabší. Musel som pár krát normálne zastaviť a na chvíľu oddýchnuť aj včera aj dnes.
A potom stvrtu a piatu a siestu....
Chodte s tou propagandou do tej svojej temy kde ste len ti "pravi" 😉
Pocuj, to nie je propaganda, schytal som to ani neviem ako - a ano,ak by sa dalo ist skor ako po 6 mesiacoxh,isiel by som,len som to nestihol (nedalo sa este vtedy).
Aj vdaka vakcine som nenakazil (zda sa, 12 dni po) nikoho z okolia a priebeh som mal ako píšem (iste, mohlo byt lepsie ale aj omnoho horšie)
Koronatemy su tu myslim len 2, co Ti to tak vadi...
Ako ja vás môžem …ť . Davam overené info aj z vlastnej skúsenosti . Buď berte abo choďte na dezol stránky a dudlajte si . Na iné mutácie sa buď zaočkujete abo prekonáte novú mutáciu … alfu som mal ako neočkovaný , deltu po dvoch vakcinacii ani som o tom nevedel . Alfu som si celkom “ užil “ , deltu po týždni s kašlikom bez problémov … ja už kovid riešim iba keď mi odpadnú neočkovanci z operačného programu abo na výjazdoch na záchranke . Nemám ináč žiadne limity vďaka ockovaniu a vlastníctve na tej “ správnej adrese “ . Takze , čakajte že si to do roka ešte dobre užijete a nakoniec vás spoločnosť buď odvrhne abo opícha. A môžete sa aj 💩ť …
Pocuj, to nie je propaganda, schytal som to ani neviem ako - a ano,ak by sa dalo ist skor ako po 6 mesiacoxh,isiel by som,len som to nestihol (nedalo sa este vtedy).
Aj vdaka vakcine som nenakazil (zda sa, 12 dni po) nikoho z okolia a priebeh som mal ako píšem (iste, mohlo byt lepsie ale aj omnoho horšie)
Vadí mu bo spoločnosť na jeho dezol hlavu už teraz vyvíja nátlak … a ak EU a zbytok vyspelého sveta začne tlačiť na zvládnutie pandemie vyockovanim väčšiny , nebude miesto pre dezolov . Je to vaša vec …
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
Marli je tu len jedna srajdova tema kde su ti pravi a lepsi ludia. Verim ze vies ktora to je. A to ze si myslis ze koli vakcine si nikoho nenakazil 😁 necham ta v tej tvojej rozpravke dalej. U ma nebavi bojovat s naivnymi ludmi.
Proste sem to nepatri, diky.
Roman, rozmyslam ci si taky od prirody alebo za €€€. Neviem sa rozhodnut. A mozes si ma zas bloknut aby si necital moje "dezol" prispevky. Dik
scarinko Patri to sem, (viac ako do tej druhej temy), DOKAZATELNE viem, ze som nenakazil NIKOHO z kontaktov.
Boli to 9 ludia celkovo - z toho 3 zijuci v spolocnej domacnosti. Mam aj zoznam, dlzky trvania kontaktu a vsetky podrobnosti,ale Tebe to je nanic, rozpravka a naivni ludia.
(A kam to patrí, do Postarky, Garminu alebo Galerie bajkov?
Rozumiem to tak, ze mas pocit, ze toto moze byt diera v systeme riadenia pandemie u nas...
Dik za vysvetlenie. Nie, vobec som neriesil systemovu vec. Skor ma zaujimalo z medicinskeho hladiska, ci sa v organizme vytvaraju protilatky uz pri kontakte, alebo musi nastat chorobny stav (tzn. vyrazne rozmnozenie), ktory nasledne startuje obranyschopnost.
Ale v podstate si mi to vysvetlil cez systemovy pohlad.
Prosim Ramon1, nejaky pohlad na odstup 3. davky od ochorenia? Dostupne oficialne informacie su velmi rozne, od 14 dni - 30 - ...60,90
Priebeh 'ukazkovy', po 5.mesiacoch od AZ, podrobnosti som daval vyssie, bolesti klbov,studene koncatiny,2-3 dni horucka, bolest hlavy, potom kasel (pretrvava, obcasny, vykasliavaci), zvysene tepy. Kontrola bude,aj porada so vseobecnou lekarkou.
Dvakrát ockovany a prekonaný s pozitivitou PCR a klinicky manifestovanou chorobou po už dvoch vakcinacii sa považuje za kompletnú ukončenú vakcínaciu. Neponáhľaj sa . V tvojom prípade by som počkal 3-4 mesiace .
Ak chvíľu vyčkať skúsim sa opýtať primára Novotneho z UNLP KE .
Marli je tu len jedna srajdova tema kde su ti pravi a lepsi ludia. Verim ze vies ktora to je. A to ze si myslis ze koli vakcine si nikoho nenakazil 😁 necham ta v tej tvojej rozpravke dalej. U ma nebavi bojovat s naivnymi ludmi.
Roman, rozmyslam ci si taky od prirody alebo za €€€. Neviem sa rozhodnut. A mozes si ma zas bloknut aby si necital moje "dezol" prispevky. Dik
Áno prekukol si ma svojimi vešteckymi dezol očičkami 👁… som platený Fajzerom 🤷🏼♂️. A zaplatil mi aj ten novy kávovar a Garmin 😂😂😂
Marian ***** na to ***** sa v tom vyznas ako ja a preto sa nevyjadrujem a nechavam sa poucit od ludi co o tom vedia a radim to aj tebe inac budes za *****
Ale prečo čítaš , sleduješ tému týkajúcu sa choroby ktorá pre drvivú väčšinu dezolov ani vôbec neexistuje ? To je ta vaša schizofrénia . Pred pár mesiacmi človek ešte ako tak mohol pochybovať , ale dnes ? Denne pribúdajú dasattisice mrtvych , sú k dispozícii dáta od vierohodných inštitúcii a vy si tu idete stále svoju spanilu dezolatsku jazdu ? To už je na psychiatrickú diagnózu priateľu 👨⚕️
scarinko ale nechapem ta - ziadna propaganda. ale pri niektorych chorobach sa preockovava po nejakom case. to je proste fakt. to ze 2 davky nestacia na cely zivot bolo jasne uz dopredu (kedze virus mutuje, je tu stale a nezmizne sibnutim prutika - jedine ze by vykapalo vsetko co ho nosi) . otazne je len ako casto bude nutne preockovanie. casom sa to utrasie. napr. na sennu nadchu som bol tusim na 5? injekciach a prd mi to pomohlo. nevadi - skusil som. tetanovku mam tusim len jednu - uz som mal mat snad aj tretiu chripku neriesim, klieste tiez nie - ale skor z mojej lenivosti - u doktora som nebol snad 10 rokov. mozno sa mi to casom vypomsti mozno nie.
prve ockovanie proti kovidu som si dal hlavne koli pravidlam a moznym nasledkom po kovide. uz tretia v tak kratkom case sa mi zda divna ale ok. stale je toho moc a ako spolocnost nas to dost obmedzuje. takze pojdem hned ako sa bude dat. pockam kym sa to neutrasie. potom si zvazim.
nechat sa ovplyvnit dristami z druhej strany je to iste ako sa nechat tou podla teba propagandou.
Ale no taaak, vratme sa pekne v tejto teme k tomu na co bola urcena a hadat sa mozete v tej druhej. A dajme si jeden skopirovany prispevok z ineho fora na odlahcenie
"Dneska na seznamu psali, že šéf pfizeru tvrdí že před omicronem chrání čtvrtá dávka. Mám dvě, chtěl jsem jít tu třetí, ale půjdu asi až na tu čtvrtou."
O dezola menej, to bolo rychle a efektivne. (Zacina byt nervozny, lebo cas injekcie sa blizi)
Inak zaujalo ma, ako covid vidno na zvysujucich sa pulzoch. Ake je medicinske vysvetlenie preco srdce zacne mlatit?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Chodte s tou propagandou do tej svojej temy kde ste len ti "pravi" 😉
Vadí mu bo spoločnosť na jeho dezol hlavu už teraz vyvíja nátlak … a ak EU a zbytok vyspelého sveta začne tlačiť na zvládnutie pandemie vyockovanim väčšiny , nebude miesto pre dezolov . Je to vaša vec …
Boli to 9 ludia celkovo - z toho 3 zijuci v spolocnej domacnosti. Mam aj zoznam, dlzky trvania kontaktu a vsetky podrobnosti,ale Tebe to je nanic, rozpravka a naivni ludia.
(A kam to patrí, do Postarky, Garminu alebo Galerie bajkov?
Dik za vysvetlenie. Nie, vobec som neriesil systemovu vec. Skor ma zaujimalo z medicinskeho hladiska, ci sa v organizme vytvaraju protilatky uz pri kontakte, alebo musi nastat chorobny stav (tzn. vyrazne rozmnozenie), ktory nasledne startuje obranyschopnost.
Ale v podstate si mi to vysvetlil cez systemovy pohlad.
Priebeh 'ukazkovy', po 5.mesiacoch od AZ, podrobnosti som daval vyssie, bolesti klbov,studene koncatiny,2-3 dni horucka, bolest hlavy, potom kasel (pretrvava, obcasny, vykasliavaci), zvysene tepy. Kontrola bude,aj porada so vseobecnou lekarkou.
Dvakrát ockovany a prekonaný s pozitivitou PCR a klinicky manifestovanou chorobou po už dvoch vakcinacii sa považuje za kompletnú ukončenú vakcínaciu. Neponáhľaj sa . V tvojom prípade by som počkal 3-4 mesiace .
Ak chvíľu vyčkať skúsim sa opýtať primára Novotneho z UNLP KE .
Áno prekukol si ma svojimi vešteckymi dezol očičkami 👁… som platený Fajzerom 🤷🏼♂️. A zaplatil mi aj ten novy kávovar a Garmin 😂😂😂
Nechem hodit dalsiu temu do kosa
prve ockovanie proti kovidu som si dal hlavne koli pravidlam a moznym nasledkom po kovide. uz tretia v tak kratkom case sa mi zda divna ale ok. stale je toho moc a ako spolocnost nas to dost obmedzuje. takze pojdem hned ako sa bude dat. pockam kym sa to neutrasie. potom si zvazim.
nechat sa ovplyvnit dristami z druhej strany je to iste ako sa nechat tou podla teba propagandou.
"Dneska na seznamu psali, že šéf pfizeru tvrdí že před omicronem chrání čtvrtá dávka. Mám dvě, chtěl jsem jít tu třetí, ale půjdu asi až na tu čtvrtou."
Inak zaujalo ma, ako covid vidno na zvysujucich sa pulzoch. Ake je medicinske vysvetlenie preco srdce zacne mlatit?