no fajn vyjazd to bol dneska! ..len mam pocit ze mam uvareny mozog... ..pekne som sa z liskou vynahanal...dobre ides chlape! ..dalsia cesta uz bola na hrane sil-ani voda ani nic pod zub po iliavke..fuuuh masaka ..inak super!..ostatok-prdlafky-ako to eno nazval sme postretli na pive v kolacine...
no a na zaver sme si dali krasbu casovku do tn!-dutch bez velkeho usilia-za to velmi sikovne uje...aaval za autobusom az do teplej!...no fotoz mam divne tak ich tu radsej nedam-trie tvoje foxik su vystizne!-mam par zlomenych tvari a nepodarene zo zjazdu do homolky..nevysli.. ...nic to mame to vryte hlboko v srdci! ..dik! cafte!
Chlapi dnes to bolo ***** ... moc díky ... Andrej šup sem s fotkami
dakujem taktiez a dodatocne sa ospravedlnujem menejpocetnej skupine za brzdu, sedim na balkone a este mi ide 108 za min, zasa som si ra posunul hranicu vlastnej hluposti..dutch, neboj, v salzke neodbocim a pridem do ciela, som zvedavy do akej pozy ma skruti akrce pripadne vo finishi.. merci vsem
Dnes bolo fantasticky, tempo jazdy viac nez slusne, avsak prestavok bohato, ale to je dosledok vybornej partie, ktora si mala stale co povedat.
Velmi prijemne ma prekvapil LittleFox, ktory ma najma v zjazdoch privadzal k pocitom menejcennosti a k zavazku zacat navstevovat Kruzok mladych technikov. Ide mu to vyborne, dokonca som s nim prehral stavku ze nevyjde v sedle ten posledny strmak medzi Baske a Homolkou... Vyjde. Takze si musim jeho foto doma zavesit na stenu
Tak podla mna bol paradny vyjazdik dnes. Sice sa troska cakalo a tak, ale niekedy nezaskodi ist aj pomalsim tempom.
Velmi prekvapil Quasko ktory normalne stihal a slapal a hrnul sa dopredu. A ten posldedny dlhy zjazdik pred kolacinom ti uz dobre lepilo ze ta predbehne hardtailista z kopca
mimo lúčin to bolo tak pekné, že by bol hriech zastavovať na fotenie;)
Práve to je to, ze tam treba zastavit a fotkami potesit aj neznalcov TN krajiny: ) No, snad sa Matheos hecne a hodi video dnesneho z AM.ENu co najskor: ) Jo, a tiez sme mali luciny....
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
no a na zaver sme si dali krasbu casovku do tn!-dutch bez velkeho usilia-za to velmi sikovne uje...aaval za autobusom az do teplej!...no fotoz mam divne tak ich tu radsej nedam-trie tvoje foxik su vystizne!-mam par zlomenych tvari a nepodarene zo zjazdu do homolky..nevysli..
dakujem taktiez a dodatocne sa ospravedlnujem menejpocetnej skupine za brzdu, sedim na balkone a este mi ide 108 za min, zasa som si ra posunul hranicu vlastnej hluposti..dutch, neboj, v salzke neodbocim a pridem do ciela, som zvedavy do akej pozy ma skruti akrce pripadne vo finishi.. merci vsem
Velmi prijemne ma prekvapil LittleFox, ktory ma najma v zjazdoch privadzal k pocitom menejcennosti a k zavazku zacat navstevovat Kruzok mladych technikov.
Velmi prekvapil Quasko ktory normalne stihal a slapal a hrnul sa dopredu. A ten posldedny dlhy zjazdik pred kolacinom ti uz dobre lepilo ze ta predbehne hardtailista z kopca
V tejto zostave páni, kedykolvek zas a znova... vyrovnaná partička to bola.
ešte pár otazočiek na záver
Aká bola iliavka?
Dutch, čo tá vidla? pocitil si rozdiel/zmenu?
Práve to je to, ze tam treba zastavit a fotkami potesit aj neznalcov TN krajiny: ) No, snad sa Matheos hecne a hodi video dnesneho z AM.ENu co najskor: ) Jo, a tiez sme mali luciny....
ešte pár otazočiek na záver
Aká bola iliavka?
Dutch, čo tá vidla? pocitil si rozdiel/zmenu?
Dakujeme, urcite este cosi vymyslime
Iliavka bola fajn, zosadli sme uz dole a ako traja hladni vlci sme sa pomaly zakradali smerom k vrcholu.
Vidlu nebolo kde poriadne otestovat, dalsie zjazdy uz neboli take rozbite, ale nic ma na jej chovani nerusilo, takze snad OK