Trava ako "vstupna brana" je blbost. Vstupna brana je alkohol. Vo svojom, aj v najblizsom okoli, mam celkom ukazkove vzorky ludi trava/ozajstne drogy/alkohol. Alkohol znicil zivoty sebe a najblizsim, drogy vyprodukovali z pomerne normalnych ludi trosky, aj jedna sebevrazda, a trava? Nehovorim ze nie je skodliva, ale z mojho pohladu menej ako alkohol. Ti ludia normalne funguju, nekradnu, zevrazdia, naopak chodia v obleku, su uspesni v praci, dobre zarabaju (ako ktori samozrejme ). A aby ta zavreli za masticky? Nonsens...
Nejake iniciativy prebiehaju, napr. https://www.dekriminalizacia.eu/podpis_peticiu , ci sa jedna o populizmus, alebo aka strana za tym stoji, to teraz neriesim.
V jeho nevinu neverím, ale na tom nezáleží, ale ok
faktom je, že naše súdnictvo je asi ešte väčšia tragédia ako vláda a to ako predošlá tak aj terajšia , chce to radikálny repas, ktorý momentálne vidím ako nemožný,
Ten Samo vyzerá byť voľáke nedovzdelané kopyto, čo nevie že Rusko je dlhodobo sebestačné na minimálne 100 % - a preto byť ešte viac sebestačnou krajinou začína byť technicky celkom problém. Okrem toho, téma západného tlaku a sankcií je rozvinutá len okrajovo, osobne mi chýba zmienka o obrovskom hospodárskom posilnení krajiny počas ich trvania, z ktorej by vyplývalo že by šlo vôbec o prvú krajinu v histórii, čo sa v rámci drsnej obchodnej izolácie stala ekonomickou veľmocou ...
Kks takže buď Ukrajinu nechajú napospas Rusku, alebo Rusko Ukrajinu otvorene napadne.
Ale ono je to celé smiešne. Západ sa tvári ako uvaľuje sankcie na Rusko, ale Američania lietali z Bajkonuru do vesmíru, Európa nemá stále plán ako sa zaobísť bez ruskej ropy a plynu, organizuje sa tam F1, MS/ME vo Futbale, OH etc. Pritom by stačilo zakázať v Rusku predaj luxusných áut, iPhonov a luxusných handier.
Pokial si dobre pamatam, Bush a Gorbi si dohodli podmienku kludneho padu Muru, ze ziadna susediaca krajina s Ruskom nebude clenom NATO. Neviem, naco do toho US-fesaci stale vrtaju... Ja napr. Ukrajinu v NATO nechcem.
Tieto sustavne testovania a posuvania mantinelov mi pripomina vychovu maleho decka... take detinske a prinasajuce zbytocnu nervozitu.
To ani bežný Ukrajinci, keď som tam bol pár rokov po našom vstupe do Nato, bola to najčastejšia výčitka voči nám ...
a čo sa ich teraz pýtam ohľadne Krymu - konkrétne oblasť Ľvov ( jasne je to západ Ukrajiny ), tak oni ho považovali stále za Ruský, len ich serie, že sa tam teraz nedá dovolenkovať...
Problem Ruska je, ze neponuka ziadnu prosperitu. Bud ides s Rusko do chudoby dobrovolne, alebo nasilu. Ani jedno sa normalne romyslajucemu cloveku nemoze pacit. Rusi ani nemozu ponuknut prosperitu svojej "sfere vplyvu", pretoze ju neodkazu vybudovat ani sami sebe. Takze u nich nie je sanca, aby si priklanali ine krajiny na svoju stranu politicky. Musia to robit len silou. A okrem toho nedovolia, aby nejaky "ich satelit" bol na tom lepsie ako oni. Co je ale latka sakra nizko. Niet divu, ze kazdy od nich zdrha, ak len trochu moze.
Problem je v celkovo v tom, ako premysla zapad a ako vychod. Ja tvrdim, ze su 2 sposoby: - americke a ruske:
americke: niekto je lepsi ako ja, budem sa snazit pracovat na sebe, aby som ho predbehol
ruske: niekto je lepsi ako ja, bude sa snazit ho znicit, aby bol horsi
Pokial Rusi nezacnu premyslat "americky", tak stale budu plakat, ze ich nikto nema rad a kazdy sa bude chciet drzat od nich co najdalej. Lenze ono je jednoduchsie niekam poslat armadu aby nieco znicila, nez desiatky rokov budovat vlastnu krajinu, aby prilakala ine krajiny do svojej sfery vplyvu. Hlavne v krajinach, kde vladne brutalna korupcia a oligarchia (ano, aj na Slovensku). O co lepsie sa ma Dombas, Luhansk a Krym oproti zvysku Ukrajiny? Co tam Rusi za 10 rokov vybudovali, aby si zvysok Ukrajincov povedalo - to je super, to chceme aj my! Nic.
EU/USA pri vsetkych chybach, ktore maju (a ze ich maju), je stale lepsia alternativa ako Rusko.
Trufam si oponovat v bode rozdielneho zmyslania, oba narody su rovnako nadradene zmyslajuce a s nikym mensim sa neporovnavaju a uz vobec im nezalezi na "co si o nas druhi myslia". Len sposob exportu vlastnych myslienok je kapanek rozdielny.
Pokial si dobre pamatam, Bush a Gorbi si dohodli podmienku kludneho padu Muru, ze ziadna susediaca krajina s Ruskom nebude clenom NATO. Neviem, naco do toho US-fesaci stale vrtaju... Ja napr. Ukrajinu v NATO nechcem.
Tieto sustavne testovania a posuvania mantinelov mi pripomina vychovu maleho decka... take detinske a prinasajuce zbytocnu nervozitu.
A preco sa sama o sebe nemoze rozhdnut Ukrajina? Podotykam, ze uz v blizkom zvazku s Ruskom boli a nechceli tam zotrvat (preco asi vsak...)
Lebo nema jadrove zbrane.
Po rozpade ZSSR sa ich dobrovolne vzdala a USA aj Rusko jej poskytli garancie uzemnej celistvosti.
Toto si pamata aj Iran aj Kimovci.
Vsak zmyslanie kremroli - rozvedie sa so mnou zena lebo som skrachovany agresivny pijan ktory nie je schopny zaopatrit rodinu, ale nadalej si narokujem tu zenu ako svoj majetok s tym, ze komu sa nepaci, tomu pri***em a este som prekvapeny, dotknuty a urazeny, ze ta zena to neodcenuje.
NATO nie je len obranny pakt ale predovsetkym biznis. Ukrajina si nemoze vyberat, lebo je hospodarsky na Rusku zavisla. A to sa nezmeni ani jej vstupom do NATO, len zbytocne vyhroti. Preto su mi cele tie tanecky nepochopitelne.
Ako je NATO predovsetkym o biznise? A ked je predovsetkym o biznise, ako sa nim moze niekto iny citit byt ohrozeny? To mi nejako nevychadza...
A vyhroti sa ako tak, ze ta nejaky iny stat napadne a ukradne ti uzemie?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Nejake iniciativy prebiehaju, napr. https://www.dekriminalizacia.eu/podpis_peticiu , ci sa jedna o populizmus, alebo aka strana za tym stoji, to teraz neriesim.
Stale aktualne
Otvoriť v novom okne thumb_up1thumb_down
faktom je, že naše súdnictvo je asi ešte väčšia tragédia ako vláda a to ako predošlá tak aj terajšia , chce to radikálny repas, ktorý momentálne vidím ako nemožný,
Nemozete pls. ktosi odomknut?
https://dennikn.sk/2657013/nie-je-to-ultimatum-ale-putin-pohrozil-vojenskou-akciou-a-vystupnoval-obavy-expertov/?ref=inc&cst=dc3ca264542baa9c85c8f4b9d578f4337e664004
Ale ono je to celé smiešne. Západ sa tvári ako uvaľuje sankcie na Rusko, ale Američania lietali z Bajkonuru do vesmíru, Európa nemá stále plán ako sa zaobísť bez ruskej ropy a plynu, organizuje sa tam F1, MS/ME vo Futbale, OH etc. Pritom by stačilo zakázať v Rusku predaj luxusných áut, iPhonov a luxusných handier.
a čo sa ich teraz pýtam ohľadne Krymu - konkrétne oblasť Ľvov ( jasne je to západ Ukrajiny ), tak oni ho považovali stále za Ruský, len ich serie, že sa tam teraz nedá dovolenkovať...
Problem je v celkovo v tom, ako premysla zapad a ako vychod. Ja tvrdim, ze su 2 sposoby: - americke a ruske:
americke: niekto je lepsi ako ja, budem sa snazit pracovat na sebe, aby som ho predbehol
ruske: niekto je lepsi ako ja, bude sa snazit ho znicit, aby bol horsi
Pokial Rusi nezacnu premyslat "americky", tak stale budu plakat, ze ich nikto nema rad a kazdy sa bude chciet drzat od nich co najdalej. Lenze ono je jednoduchsie niekam poslat armadu aby nieco znicila, nez desiatky rokov budovat vlastnu krajinu, aby prilakala ine krajiny do svojej sfery vplyvu. Hlavne v krajinach, kde vladne brutalna korupcia a oligarchia (ano, aj na Slovensku). O co lepsie sa ma Dombas, Luhansk a Krym oproti zvysku Ukrajiny? Co tam Rusi za 10 rokov vybudovali, aby si zvysok Ukrajincov povedalo - to je super, to chceme aj my! Nic.
EU/USA pri vsetkych chybach, ktore maju (a ze ich maju), je stale lepsia alternativa ako Rusko.
A preco sa sama o sebe nemoze rozhdnut Ukrajina? Podotykam, ze uz v blizkom zvazku s Ruskom boli a nechceli tam zotrvat (preco asi vsak...)
Po rozpade ZSSR sa ich dobrovolne vzdala a USA aj Rusko jej poskytli garancie uzemnej celistvosti.
Toto si pamata aj Iran aj Kimovci.
A vyhroti sa ako tak, ze ta nejaky iny stat napadne a ukradne ti uzemie?