Ja mám 1038 hodín. O kus menej ako iné roky. Mám to šťastie, že do práce chodím len dva dni z týždňa. Ale aby som sa stíhal venovať rodine tak do práce a z práce beham/bajkujem. Ranné tréningy mám o piatej, keď všetci spia. A keď je nad 10 stupňov tak syna vozim do školy 2x týždenne na tandeme.
Jadne ze je to o prioritach. Ked chces ist o 5tej rano na bike nemozes byt hore do 12tej. To potom nevychadza ? Do prace to mam len 10 min a teraz na HO uz vobec. A po tme uz sa mi malokedy chce. Bolo by to ine keby sa dalo aj v zime cez den vybehnut castejsie.
To urcite. Hlavne ty chodis urcite denne do prace na 8,5 hodiny 😉
1. Nepochopil si čo som napísala. Všetci máme 24h denne.
2. By celkom zaujímalo koľko podľa teba pracujem dní v týždni a koľko hodín denne, keď si napísal čo si napísal.
Živiť nás to neživí, robíme to pre radosť tak tie číselká netreba až tak prežívať. Kto má chuť a čas jazdí viacej, kto nemá menej. Načo niečo siliť ak by som z toho nemal radosť.
Klasická veta od Merxa, s ktorou som plne stotožnený: Ride as much or as little, or as long or as short as you feel. But ride.
1. Pochopil ale je to uplne mimo. To ze ma den 24 hodin nijak nesuvisi s tym kolko kto ma cas na svoje konicky.
2. Si predpokladam szčo takze si svoje pracovne povinnosti vies urcovat tak ako potrebujes. Nie si viazana zamestnavatelom a striktne danym pracovnym casom. O zavazkoch radsej pisat nebudem.
Tento rok uzatvaram predcasne o par dni skor. Je nacase si oddychnut a dopriat bikeom o trochu dokladnejsiu udrzbu ako pocas roka .
Najazdenych o cca 3000 kilometrov viac ako v 2020. Vyskovych metrov bolo zhruba 2x viac.
1. Pochopil ale je to uplne mimo. To ze ma den 24 hodin nijak nesuvisi s tym kolko kto ma cas na svoje konicky.
2. Si predpokladam szčo takze si svoje pracovne povinnosti vies urcovat tak ako potrebujes. Nie si viazana zamestnavatelom a striktne danym pracovnym casom. O zavazkoch radsej pisat nebudem...
Vždy ma fascinuje ako ľudia, ktorí ma osobne nikdy nestretli a nepoznajú, vedia o mne viac ako ja sama
To bolo cez čiaru,
- je to vec priorít, nezáviď,
len ako príklad - ak si dáš ako hlavnú prioritu bajk, tak kľudne obetuješ aj zamestnanie,alebo sa rozvedieš atď..., aby si mal na to čas.
že to dajme tomu nie je rozumné z Tvojho pohľadu, neznamená to, že niekto na to nemôže mať iný pohľad,
Kristina má pravdu, všetci máme 24 hodín / deň, ako s ním naložíš, je Tvoje rozhodnutie,
... tiež som dal pred pár rokmi 15 000 kilometrov
No všetky ostatné aktivity a aj rodinka so psom išli bokom.
Teraz som spokojný s tým čo jazdím - čas mám na všetko.
A aby som nebol úplne mimo tému:
Minulý rok 6 666 kilometrov
Tento rok mi chýba 31 kilákov k ďalšiemu "peknému" číslu 😉
Tento rok by padali rekordy,keby nemam na jar mesiac pauzu kvoli chrbatu a teraz uz 3 tyzden vyklbene rameno🤦♂️🤦♂️
Ale za mna aj tak top sezona,co sa tyka zazitkov ci nejakych peknych vysledkov na pretekoch👌👌
Jadne ze je to o prioritach. Ked chces ist o 5tej rano na bike nemozes byt hore do 12tej. To potom nevychadza ?
Podľa príspevkov ešte nemáš ani dieťa tak ak teraz plačeš , že nemáš čas:)
Ja som chodil cez HO na bike cez obednu pauzu, a potiahol trochu dlhsie už po tme za PC...
Keď chces, všetko sa dá
Podla povahy prace a dohody so zamestnavatelom sa da obedna prestavka nastavit (od zhltnem predvarene/donasku za 15 minut po hodinka-dve na vyjazd, ked popracujes podvecer). Ano, nie vsetci takto mozu.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
1. Nepochopil si čo som napísala. Všetci máme 24h denne.
2. By celkom zaujímalo koľko podľa teba pracujem dní v týždni a koľko hodín denne, keď si napísal čo si napísal.
Klasická veta od Merxa, s ktorou som plne stotožnený: Ride as much or as little, or as long or as short as you feel. But ride.
2. Si predpokladam szčo takze si svoje pracovne povinnosti vies urcovat tak ako potrebujes. Nie si viazana zamestnavatelom a striktne danym pracovnym casom. O zavazkoch radsej pisat nebudem.
Vlado 👍
Najazdenych o cca 3000 kilometrov viac ako v 2020. Vyskovych metrov bolo zhruba 2x viac.
2. Si predpokladam szčo takze si svoje pracovne povinnosti vies urcovat tak ako potrebujes. Nie si viazana zamestnavatelom a striktne danym pracovnym casom. O zavazkoch radsej pisat nebudem...
Vždy ma fascinuje ako ľudia, ktorí ma osobne nikdy nestretli a nepoznajú, vedia o mne viac ako ja sama
- je to vec priorít, nezáviď,
len ako príklad - ak si dáš ako hlavnú prioritu bajk, tak kľudne obetuješ aj zamestnanie,alebo sa rozvedieš atď..., aby si mal na to čas.
že to dajme tomu nie je rozumné z Tvojho pohľadu, neznamená to, že niekto na to nemôže mať iný pohľad,
Kristina má pravdu, všetci máme 24 hodín / deň, ako s ním naložíš, je Tvoje rozhodnutie,
No všetky ostatné aktivity a aj rodinka so psom išli bokom.
Teraz som spokojný s tým čo jazdím - čas mám na všetko.
A aby som nebol úplne mimo tému:
Minulý rok 6 666 kilometrov
Tento rok mi chýba 31 kilákov k ďalšiemu "peknému" číslu 😉
Ale za mna aj tak top sezona,co sa tyka zazitkov ci nejakych peknych vysledkov na pretekoch👌👌
Podľa príspevkov ešte nemáš ani dieťa
Ja som chodil cez HO na bike cez obednu pauzu, a potiahol trochu dlhsie už po tme za PC...
Keď chces, všetko sa dá