Feelgrounds a Groundies. Manželka má aj BeLenky, ale tie som neskúšal. Čo podľa teba musí mať bf topánka aby nebola priemer?
tak zas bota hlavne musí sedieť vivo nie sú zlé topánky, len je to proste značka kde sa veľa platí za marketing.. a pre mňa je jeden z najdôležitejších parametrov ohybnosť a prispôsobivosť terénu a to napr vivo sú "tvrdšie" než iné značky pri porovnateľnom modeli svojim využitím.. a odolnosťou a výdržou tiež napatrí vivo k topke, ale zas proti merrellom sú milión dopredu
Ja mám najviac viváčov - aj na turistiku napríklad, životnosť konkrétne mojich kúskov je celkom slušná. Mne zase vadí keď sú úplne mäkké celé. Vyhovuje mi keď mám dosť miesta na prsty, podrážka nevadí ani pevnejšia.
vyzera to zaujimavo. len teda neviem, ci tomu rozumiem spravne...pri uraze zavolam kdesi do rakuska a budem sa modlit, ci niekoho poslu na zachranu za mnou ?
dalsia vec...nemecky viem akurat tak *****i guten tág a z kapitána Dabača foneticky nix šísn a hende hóch a to si myslim bude dost malo nato aby som im oznamil, ze co sa stalo a kde som dolamany.
Voláš horskú službu resp. iné záchranné zložky, podľa toho kde si. Alpenverein to len potom zacvaká....
Apropo, na tom, že je to len pre tých , čo nemajú poistenie tento rok, sa zrejme nič nezmenilo? 😕
a je to len vyslovene poistka na zasah horskej sluzby a transport alebo budu tym poistenim pokryte i udalosti ako napr. pad kdesi na bajku trebars na morave a prijazd zachranky pre nejaku zlomeninu ? cize nie HS...
Btw, hovori sa aj o tom, ze ak si clovek nezavolat rovno HZS (ak je schpny volat), ale najprv klasicku a ta si zavola HZS, tak nemusi nic riesit. Ale pocul som, ze to tak nie je, ze zdravotna poistovna zasah HZS aj tka moze nechat preplatit. Ale v pripade, ze nechodis moc do tych oblasti, neskialpujes .. tak normalne poistka HZS na den stoji tusim 0.5eura. Alpenveiren je hlavne pre skialpinistov a su zlavy na horskych chatach, v zahranici. Ale je jasne, ze ak v roku 2022 pojdes do Tatier na turistiku viac ako 30x, tak sa ti toto oplati urcite
nie som skialpinista ale jazdim MTB, chcel by som po rokoch spät s kajakom na divoku vodu a chodim s partiou na BC bežky...bol som v minulosti na 3 dnovom prechode z Makova na Lysu Horu, šlapali sme dva dni hreben Jesenikov a ine vrcholy ako Velka Rača, Velka Luka, Velestúr alebo Flochova a chceme ist výhledově Budča - Ružomberok ale zatial kovid je proti.
Preto ma AV zaujal...že su tam v zlave i vysokohorske chaty
Ito je to tak, že prítomnosť HZS je vždy platená alebo teda hradená z poistky na to určenej, či už o ich prítomnosti na zásahu rozhodneš ty, že ich voláš alebo operačné stredisko inej záchrannej linky pretože ich privolá. Napríklad vrtuľník ATE je "zadarmo" pre každého ale nesmie sa v ňom nachádzať HZS takže ak po teba ide vrtuľník napríklad v BA tak j to na kartičku poistenca.
Ja ich jazdim uz 5 ci 6 rokov a okrem obcasneho pretlacenia vazelinou nic s nimi nerobim a stale funguju rovnako. Klasicke cestne nemam potrebu dacat spat.
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
Clovek sa prestahuje na dedinu a tu kurieri chodia zarovno s prebudzajucimi sa kohutmi 🤣 7:30 uz nam parkoval pred domom 😱 tak skoro som v zivote kuriera nezazil 🤣😇
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
tak zas bota hlavne musí sedieť
vyzera to zaujimavo. len teda neviem, ci tomu rozumiem spravne...pri uraze zavolam kdesi do rakuska a budem sa modlit, ci niekoho poslu na zachranu za mnou ?
dalsia vec...nemecky viem akurat tak *****i guten tág a z kapitána Dabača foneticky nix šísn a hende hóch a to si myslim bude dost malo nato aby som im oznamil, ze co sa stalo a kde som dolamany.
Apropo, na tom, že je to len pre tých , čo nemajú poistenie tento rok, sa zrejme nič nezmenilo? 😕
viac https://www.mtbiker.sk/forum/o-hocicom/urazove-poistenie-alpenverein-t26523.html
Btw, hovori sa aj o tom, ze ak si clovek nezavolat rovno HZS (ak je schpny volat), ale najprv klasicku a ta si zavola HZS, tak nemusi nic riesit. Ale pocul som, ze to tak nie je, ze zdravotna poistovna zasah HZS aj tka moze nechat preplatit. Ale v pripade, ze nechodis moc do tych oblasti, neskialpujes .. tak normalne poistka HZS na den stoji tusim 0.5eura. Alpenveiren je hlavne pre skialpinistov a su zlavy na horskych chatach, v zahranici. Ale je jasne, ze ak v roku 2022 pojdes do Tatier na turistiku viac ako 30x, tak sa ti toto oplati urcite
Preto ma AV zaujal...že su tam v zlave i vysokohorske chaty
To je pravda ? ale co to uz maju najazdene a funguju stale ako nove ?
Ale mily bol, pomohol odniest az dnu