Po 2 sezonach mtb tretier na cestaku, konecne cestne tretry a pedale btw, je nejaky rozdiel vo vyske spd/spdsl pedalov/kufrov? Treba robit nieco s vyskou sedla? Dik
Mišo, samozvany profi fotograf a odbornik na vsetko na svete, sa chcel len pochvalit aky ma bejvak, asi aby ho lahsie vykradli.
Ak si ho nezazil roky dozadu ked tu bol aktivny vo vsetkych temach a vo vsetkych bol majster sveta, tak toto co predvadza momentalne je len slaby odvar
To nebol vylev, len som vysvetlil situaciu chalanovi 🙂 a uz ked si rozoberal ze na telke sa moze pozerat Tour de France napriklad, to uz sem moze dat kazdy cokolvek lebo vsetko aj sparatko sa da spojit s cyklistikou.
To nebol vylev, len som vysvetlil situaciu chalanovi 🙂 a uz ked si rozoberal ze na telke sa moze pozerat Tour de France napriklad, to uz sem moze dat kazdy cokolvek lebo vsetko aj sparatko sa da spojit s cyklistikou.
Zaujimave ze ked sem da naozaj hocikto iny uplne hocico (ano neraz tu boli veci ktore absolutne nesuvisia s cyklistikou) tak to nikto neriesi 🤣 ale moja osoba ocividne poniektorim neda spavat a maju potrebu sa vzdy vyjadrit aj ked pri inych to kludne odignoruju
marecej to hadam nejdes davat na jednu uroven s tymto tu teras vsakze nie? 🤔
Ohladne pouzivania cudzich fotiek tu mame aj nedavno zavedenu upravu ktora ti vyskoci vzdy pri nahravani fotky vsak ze?
To samo o sebe o niecom hovori…
Inak hlavne ze fotka toho co doviezol kurier je problem ale tieto vase kydy nijako nesuvisiace s temou su OK? 🙈🙈
Turo diskusiu koncim nech to tu dalej nezasierame…
Možno by sa to viac hodilo do kávičkárského fóra, ale dnes dnes poštárka priniesla posledný dielik (váhu) do temného kávového setu, ktorý som si nadelil pod smrčok a tak to dám do tejto témy.
Možno by sa to viac hodilo do kávičkárského fóra, ale dnes dnes poštárka priniesla posledný dielik (váhu) do temného kávového setu, ktorý som si nadelil pod smrčok a tak to dám do tejto témy.
rodicia si kupili ten isty kavovar na vianoce a strasne boli z neho napichani, kedze nepijem kavu som nechapal ale zda sa, ze kajsmentke
da sa nejak ocislovat hrubost mletia, bo maju nejaky elektricky mlyncek a zevraj nem dobre, ale ja si myslim, ze to len na***** nasteluvali
odporucanie?
... do skladačky k bielej prilbe nech to hrá aspom trošku sem tam ? ponožky ako darček len škoda že tak o 3 čísla menšie keby mal niekto záujem sú to tak 42-43
Sieťka na ryby. Pri mojich 181cm/85kg je to M podľa mňa tak akurát. Predpokladám, že ešte sa to trošku natiahne používaním. Kríže zakryje, nevytahuje sa.
Mám to len krátko, ale domáce kávičkovanie mi to rozhodne už teraz pozdvihlo na vyššiu úroveň. Neviem aký mlynček majú a ako im melie, ale na filter sa odporúča hrubšie mletie. Môj nemá stupnicu, odrátava sa to na ňom " počtom kliknutí". Je nejaký všeobecne odporúčaný počet pre tento typ mlynčeka a spôsobu prípravy. Od toho som sa odpichol a teraz budem experimentovať s hrúbkou mletia a s rôznymi kávičkami. Dobrodružstvo začína, teším sa. Skús sa tu obrátiť na k***** v príslušnej téme a možno ti poradia presnejšie.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Mišo, samozvany profi fotograf a odbornik na vsetko na svete, sa chcel len pochvalit aky ma bejvak, asi aby ho lahsie vykradli.
Ak si ho nezazil roky dozadu ked tu bol aktivny vo vsetkych temach a vo vsetkych bol majster sveta, tak toto co predvadza momentalne je len slaby odvar
na temu urazlivost
keby som si dal teraz tvoju fotku ako avatara tak ma zazalujes?
Zaujimave ze ked sem da naozaj hocikto iny uplne hocico (ano neraz tu boli veci ktore absolutne nesuvisia s cyklistikou) tak to nikto neriesi 🤣 ale moja osoba ocividne poniektorim neda spavat a maju potrebu sa vzdy vyjadrit aj ked pri inych to kludne odignoruju
marecej to hadam nejdes davat na jednu uroven s tymto tu teras vsakze nie? 🤔
Ohladne pouzivania cudzich fotiek tu mame aj nedavno zavedenu upravu ktora ti vyskoci vzdy pri nahravani fotky vsak ze?
To samo o sebe o niecom hovori…
Inak hlavne ze fotka toho co doviezol kurier je problem ale tieto vase kydy nijako nesuvisiace s temou su OK? 🙈🙈
Turo diskusiu koncim nech to tu dalej nezasierame…
rodicia si kupili ten isty kavovar na vianoce a strasne boli z neho napichani, kedze nepijem kavu som nechapal ale zda sa, ze kajsmentke
da sa nejak ocislovat hrubost mletia, bo maju nejaky elektricky mlyncek a zevraj nem dobre, ale ja si myslim, ze to len na***** nasteluvali
odporucanie?
da sa nejak ocislovat hrubost mletia, bo maju nejaky elektricky mlyncek a zevraj nem dobre, ale ja si myslim, ze to len ***** nasteluvali
odporucanie?