Viem, ze tu ma kazdy dvojkolesovaho milacika, no chcela som sa opytat, ci mate aj stvorkolesoveho, s ktorym ste nadmieru spokojni a na druhej strane, aky typ neodporucate ci uz z vlastnej alebo cudzej skusenosti.
Ramon1 Však hej, zážitky sú nenahraditeľné. Ja keď si spomeniem, ako sme v lete pred tisíc rokmi otočili Disneyland v Paríži, sused nás nahovoril, očakávania dospelých nulové, a deti doma pred výletom nadšené, na mieste po prvom dni všetko naopak, decká že kravina, poďme inde, a tak sme ťahali do Lugana na blind a celý týždeň tam...dobre bolo.
Njn, len asi by som do toho nešiel pre zvukový prejav cvt prevodovky. Plus netuším, ako vychádza servis, predpokladám, že treba chodiť iba asi originálneho servisu Toyota pre hybridné príslušenstvo
Servis vychadza za cenu jak vsade inde, akurat olej predrazeny jak vsade inde.
Treba chodit raz za rok alebo 15 000 km na hybrid check (30€), potom mas zaruku 10 rokov na celu hybridnu sustavu vratane baterie.
Nepamätám už presne ale v toyote mi bolo povedané že ich prevodovka je bezudrzbova lebo v nej nieje olej,ale nie som si teraz istý
V toyota hybridoch je eCVT prevodovka, ktora s klasickou CVT nema nic spolocne.
eCVT je planetova prevodovka na ktorej sa vlastne nema co pokazit. Olej tam samozrejme je, odporuca sa ho menit po 60 000 km a vymena vychadza v autorizaku d0 100€ (praca+material). Inak to zvladne vymenit aj susedov pes, je to mozno este lahsie jak vymena oleja v motore.
Toz az dnes som sa dostal k skuske Ceeda SW ohnom- rozumej protismernou detskou sedackou. Neobstal, pred sedackou sa sedelo horsie ako v sucasnom Civicu 8g. Skoda, lebo je to fakt pekne auto. Tak neviem, ci sa vratit k smutnemu refreshovania bazarovych ponuk, alebo jestvuje nejake nove auto podobne Ceedu s kabinou vacsou na ukor kufra. Kurnik, ale moderne auto, o 25cm dlhsie ako 15rokov stary dizajn kompaktu, a pasazieri maju menej (nanajvys rovnako) miesta? Ach jaj. To fakt kufor tak predava?
Nerad to hovorim ale skus potom Skodu Karoq/Kamiq, minimalne Kamiq bol dost priestranny podla mna a Karoq bude este viac. Pripadne este Hyundai i30 sa mi zdal trosku priestrannejsi ako (X)Ceed
Oboje ma prekvapuje; Kamiq aj Karoq maju kratsi razvor (aj cele auto) ako Ceed, a i30 je na rovnakom zaklade ako Ceed... Ale ked budem mat cestu okolo (a dostatok frustracie na zvazovanie inak nesympatickej Skody), mozno aj na to dojde
Nerad to hovorim ale skus potom Skodu Karoq/Kamiq, minimalne Kamiq bol dost priestranny podla mna a Karoq bude este viac. Pripadne este Hyundai i30 sa mi zdal trosku priestrannejsi ako (X)Ceed
Vyskusaj
Toto s Kamiq-om mozem potvrdit. Ma ho svokor a sam som bol prekvapeny kolko miesta je v zadu na sedenie. Mam 187cm . Ale vnutorny priestor vzadu je na ukor batozinoveho. To je podla mna tak auto pre 2 ludi, urcite nie pre rodinu.
vsetko je to o tom co potrebujes, napr pre mna sa stala hlavna priorita, do druheho radu, 2 detske sedacky do Isofixu a aby si mohol niekto sadnut do stredu, ale normal clovek, nie anorekticka....
a vela toho nebolo, tak sme skoncili zase pri 6miestnej Mazde 5 a ked bude treba, pouzijeme jedno z nuchovych sedadiel v 3tom rade
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ty mi zrovna ako chudak tiez neprides 😁
Servis vychadza za cenu jak vsade inde, akurat olej predrazeny jak vsade inde.
Treba chodit raz za rok alebo 15 000 km na hybrid check (30€), potom mas zaruku 10 rokov na celu hybridnu sustavu vratane baterie.
V toyota hybridoch je eCVT prevodovka, ktora s klasickou CVT nema nic spolocne.
eCVT je planetova prevodovka na ktorej sa vlastne nema co pokazit. Olej tam samozrejme je, odporuca sa ho menit po 60 000 km a vymena vychadza v autorizaku d0 100€ (praca+material). Inak to zvladne vymenit aj susedov pes, je to mozno este lahsie jak vymena oleja v motore.
https://autogratis.sk/video-trabant-podrobili-losiemu-testu-porazil-aj-moderne-auta/
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Vyskusaj
Vyskusaj
Toto s Kamiq-om mozem potvrdit. Ma ho svokor a sam som bol prekvapeny kolko miesta je v zadu na sedenie. Mam 187cm
a vela toho nebolo, tak sme skoncili zase pri 6miestnej Mazde 5