Laci, ale co sledujem na strave, ty tisnes slusne watty

...no co, aspon mam na stare kolena a da sa povedat po 5-rocnom "treningovom" vypadku istu motivaciu sa ku tym cislam aspon zlahucka postupne priblizovat. Ale ved nie je to na uplne zlej ceste, minuly a predminuly rok takto v zime som pomaly grcal pri avg 230w, teraz je to cislo akurat tak na rozohriatie

Ďakujem. Aké staré kolená prosím ťa za chvíľu sa budeš rozbiehať keď ja už odpadať

A dolu kopcom by som ťa veru dlho nevidel. Však tie tvoje korunky hovoria za všetko

Ale môžeme sa dohodnúť že keď najbližšie pôjdeš do Martina tak zbaľ aj Bike a niečo spolu vymyslíme. Tiež mám v pláne navštíviť tvoj revír tento rok tak keď ti prídu tie nové rámy čo sme sa bavili prídem mrknúť a tiež budem rád ak ma tam prevedieš

Inak ešte k tomu ostatnému čo tu padlo nech je v tom poriadok.
Mne osobne naozaj nezáleží na tom " kto ho má akého veľkého" Dal som sem svoj výjazd len preto lebo viem že 4,8 W/kg ( akákoľvek hranica ) nie je neprekonateľná a tvrdiť s takou istotou že tu nikto taký nie je je dosť odvážne. Celý
výkon jazdca spočíva len v správnom mixe - správne nastavený tréning, prísna strava, dostatok kvalitného spánku, chuť a motivácia trénovať, tiež nejaké to % spraví aj nadanie a genetika atď....na to všetko samozrejme treba čas. Každý sme iný a inak to máme v živote nastavené. Ja keďže nepretekám nemám potrebu riešiť nejakú rýchlosť. Trénujem čisto pre radosť s toho že sa zlepšujem a pokiaľ W. rastú tak ma to motivuje makať ešte viac

To porovnávanie časov, výkonu medzi sebou atď. rád prenechám tým ktorý chcú závodiť

Tiež mi príde dosť úsmevné ako poniektorý hneď spochybňujú čokoľvek čo sa trošku viac vymyká s priemeru. Neverím tomu že nieje nič v čom ste lepší než priemer. Sám viem že sú na svete lepší než ja a jediné čo to vo mne vzbudzuje je motivácia makať a skúsiť sa im aspoň trošku priblížiť lebo viem že ak to zvládli oni je šanca že to zvládnem aj ja. Však všetci sme len ľudia.
Peace