Viem, ze tu ma kazdy dvojkolesovaho milacika, no chcela som sa opytat, ci mate aj stvorkolesoveho, s ktorym ste nadmieru spokojni a na druhej strane, aky typ neodporucate ci uz z vlastnej alebo cudzej skusenosti.
ako laik sa chcem v tejto veci spytat skusenych elektrikarov, taketo stocenie nabijacich kablov, pripadne ich nerozvinutie pri nabijani nemoze tiez sposobit nejaky problem ?
Podla mna ano, zalezi ake su to kable. Mam 25m kotuc a ked je nan napojene nieco vykonne, tak sa celkom zahrieva (treba ho cely rozmotat) . Na drvic konarov som musel kupit zvlast hruby kabel, lebo na tom kotuci vyhadzovalo poistku.
na STK bol som teraz v stredu,pýtal som sa na to-pokuta nepríde,ale auto by sa nemalo používať,lebo v prípade nehody by poisťovňa mohla namietať,že auto nebolo spôsobilé na prevádzku-moja rada,objednaj sa čo najskôr,vyhneš sa možným problémom
Subaráci, čo poviete na Outback 2,5i 123kw 2010 z talianska bifuel(lpg)?
Rozmýšľam vymeniť auto za toto... Musí to byť 4x4, so subaru mám skúsenosti, pohon aj motor super. Má to nejaké výrazné negatíva?
Nemá to tu náhodou niekto( matt, Sesulak) ?
Kolkokrat som sa tam chcel registrovat a chcu tam cislo OEV - cast II, ktore samozrejme pri sebe nemam a ked som doma, tak nato nikdy nemyslim. Mame tu OEV - cast I, ktoru mas mat pri sebe a cast II mas mat odlozenu, tak nerozumiem preco furt chcu cislo casti II...
Subaráci, čo poviete na Outback 2,5i 123kw 2010 z talianska bifuel(lpg)?
Rozmýšľam vymeniť auto za toto... Musí to byť 4x4, so subaru mám skúsenosti, pohon aj motor super. Má to nejaké výrazné negatíva?
Keď to bude AT, tak podľa mňa je to auto pre dôchodcu v nedeľu do kostola. A jazdenka z IT v LPG?no neviem 🤔.
Už keď, tak treba nájsť posledné dobre kusy H3.6l To je posledny normalny boxer od subaru v outbacku. Ďalej už len zdochol pes
Minule to niekto spominal na FB, ze praveze IT a DE predajcovia davali dorabat na nove Suba LPG, zaroven si to oznacovali Bifuel na piatych dverach.
Jasne, ze 2.5l bola na to pripravená, má tvrdene sedala atď.
Ja osobne som raz dal na bývalé legacy sedan H6, LPG BRC. Ale z druhej ruky subaru s lpg by som asi nekúpil.
Ja len píšem, že keď to bude 2,5 automat, tak to bude zdochnuta krava 🙂
Jo vsetky bi fuel su z talianska. Nove prerabali na system BRC. S tym problem nie je. Preco auto pre dochodcu do kostola? Si sa sekol stivko76, nie? Je to velke auto
skynet čomu nechápeš? Co ma s tým veľkosť auta? Píšem, že je pre dôchodcu s takým motorom.
Ešte stále nevieme ci je to manual alebo automat.
Ja mam outback 3.0L 180kw a keď som išiel s 2.5l AT, tak to bol dosť veľký rozdiel,slabe ako čaj
Hej hej on ma asi rimac neveru ked sa mu zda 123kw pre dochodcu do kostola.
Bude to cvt. Vykon je postacujuci. Skor mi slo o nejake zasadne chyby coho sa vyvarovat.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Poslu SMS cca 1 mesiac pred vyprsanim platnosti.
V kalendári mám, ale na iný dátum. Prvá STK bola robená 31.1 a opravná 28.05 (zly rozmer rezervného kolesa)- Hádaj ktorý dátum mám v kalendári...
Keď to bude AT, tak podľa mňa je to auto pre dôchodcu v nedeľu do kostola. A jazdenka z IT v LPG?no neviem 🤔.
Už keď, tak treba nájsť posledné dobre kusy H3.6l
Jasne, ze 2.5l bola na to pripravená, má tvrdene sedala atď.
Ja osobne som raz dal na bývalé legacy sedan H6, LPG BRC. Ale z druhej ruky subaru s lpg by som asi nekúpil.
Ja len píšem, že keď to bude 2,5 automat, tak to bude zdochnuta krava 🙂
Ešte stále nevieme ci je to manual alebo automat.
Ja mam outback 3.0L 180kw a keď som išiel s 2.5l AT, tak to bol dosť veľký rozdiel,slabe ako čaj
Bude to cvt. Vykon je postacujuci. Skor mi slo o nejake zasadne chyby coho sa vyvarovat.