Rovno si pozri aj seriove cislo. V Piestanoch konci vela kradnutych veci, aj zo zahranicia.
No v PN ich bohuzial aj vela zacina, nielen konci. Ked si pozries tie veci co predava, su to vsetko strare haraburdy, ktore nikto nebude zhanat, alebo ich nespozna, lebo ich je bambilion.
plati prezumpcia neviny, takze tak - neobhajujem konstatujem. Ze ma vela inzeratov moze znamenat aj/len to, ze ma obchodneho ducha.
Peniaze poslal podla dohody, co dalej...
Ano peniaze poslal podla dohody, ale az po mojich urgenciach a zverejneni pripadu.
A pozrite si dobre tu staru prasklinu. On tvrdil ze ram bol v poriadku, ze to sposobila posta pri preprave, ze si to mam reklamovat. To seriozny predajca nerobi.
ome, to máš pravdu, že rám sa v pošte nepraskne, to bola asi výhovorka. Aj mne sa stalo, že som na gate napísala bez poškodenia a až keď som to záujemcovi merala, tak som si všimla vypárané stehy, našťastie včas a napísala som, že sorry ale pred tým som to nevidela, ponuku ruším. Tento ti to mohol zobrať alebo rovno povedať, že si to proste nevšimol a zobrať ho naspäť. Lebo hentak sa to nerobí do psej matere
Ahojte, z pociatku som to neriesil ale uz je to niekolko krat co som dostal podobne maily na inzerat.
Len chcem upozornit aby niekto nebanoval a vzdy si overil komu posielate svoje udaje.
Dakujem
Výmena oleja vo vidlici za 85 e
Zdravím všetkých
Vidím že skúsenosti s podvodníkmi je tu neúrekom, súdiac podľa už vymazaného profilu človeka o ktorom vám chcem podať informáciu som nebol asi jediný z koho sa mu podarilo vytiahnuť nejaké to euríčko do jeho rodinného rozpočtu.
Tento človek nepôsobí dojmom až tak úplne beznádejného žobráka akým v skutočnosti je. asi preto majú ľudia tendenciu mu veriť - vlastným menom: Andrej Hill.
Pôsobil tu pod prezývkou a.ndrejko - jeho profil je už vymazaný ( neviem či sa o to postaral admin alebo on sám po mojom sľube ktorý som mu dal ) že jeho aktivity zverejním.
No jeho email <[email protected]>
A adresa bydliska sa nebude dať vymazať / zmeniť až tak ľahko :
900 25 Chorvátsky Grob-Čierna Voda
Tento človek koná nasledovným spôsobom :
Najprv si získa vašu dôveru aby vám mohol ponúknuť nejaký servis
Ktorý odflákne alebo po prípade vôbec neurobí - následne vám zaúčtuje plnú sumu tohto (servisu) - oj_bu .
Keď má váš komponent ktorý akože servisoval zväčša nechcete on prísť a preto mu väčšinou sumu zaplatíte v dobej viere ,že sa je to celkom seriózny človek - na aj vlastne auto, dom, ženu a deti - viete k de býva a ak ten servis nebude ok. bude neisť zodpovednosť za svoju prácu. A urobí veci správne tak ako to mal spravit povodne.
Nie je tomu tak je to proste čurák .
Aby som bol konkrétny :
Dal som mu urobiť bežný servis na Vidlici FOX R34
On dolial olej ktorý bol vytečený kvôli únave materiálu ( tesnenie ) na stierakoch - on stieraky nevymenil.
Za výmenu oleja si zaúčtoval 85 Eur
Čo je suma ktorú odnáša plný servis tejto vidlice - samozrejme s výmenou gufer a všetkého čo k tomu patrí.
Keď som na neho naliehal aby svoju robotu opravil - dokončil vysmial ma a ponúkol mi jeho "riesenie"
Ktoré spočívalo v tom že si kúpim sám na vlastne náklady diely a on my ich zhovievavo akože zadarmo vymení
Aby neboli moje tvrdenia iba tvrdenia prikladám aj zopár PrtScr s mojej komunikácie sním.
mozes si za to aj sám ked si FOX vidlicu zveril NO NAME opravarovi ... chcel si usetrit a tak si dopadol!
preco si to nedal do FOX Dubnica Officialneho servisu:? 104,9€ s DPH oproti 85€ to ti stalo za to NO NAME servis v pivnici a usetril si 20€ ?
vidim ze si s Piestan Miro z Team Bike to robi tiez Profi a tiez okolo 100€ myslim..
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Od tohto predajcu je riziko nakupovat.
No v PN ich bohuzial aj vela zacina, nielen konci. Ked si pozries tie veci co predava, su to vsetko strare haraburdy, ktore nikto nebude zhanat, alebo ich nespozna, lebo ich je bambilion.
Peniaze poslal podla dohody, co dalej...
A pozrite si dobre tu staru prasklinu. On tvrdil ze ram bol v poriadku, ze to sposobila posta pri preprave, ze si to mam reklamovat. To seriozny predajca nerobi.
Len chcem upozornit aby niekto nebanoval a vzdy si overil komu posielate svoje udaje.
Dakujem
Zdravím všetkých
Vidím že skúsenosti s podvodníkmi je tu neúrekom, súdiac podľa už vymazaného profilu človeka o ktorom vám chcem podať informáciu som nebol asi jediný z koho sa mu podarilo vytiahnuť nejaké to euríčko do jeho rodinného rozpočtu.
Tento človek nepôsobí dojmom až tak úplne beznádejného žobráka akým v skutočnosti je. asi preto majú ľudia tendenciu mu veriť - vlastným menom: Andrej Hill.
Pôsobil tu pod prezývkou a.ndrejko - jeho profil je už vymazaný ( neviem či sa o to postaral admin alebo on sám po mojom sľube ktorý som mu dal ) že jeho aktivity zverejním.
No jeho email <[email protected]>
A adresa bydliska sa nebude dať vymazať / zmeniť až tak ľahko
900 25 Chorvátsky Grob-Čierna Voda
Tento človek koná nasledovným spôsobom :
Najprv si získa vašu dôveru aby vám mohol ponúknuť nejaký servis
Ktorý odflákne alebo po prípade vôbec neurobí - následne vám zaúčtuje plnú sumu tohto (servisu) - oj_bu .
Keď má váš komponent ktorý akože servisoval zväčša nechcete on prísť a preto mu väčšinou sumu zaplatíte v dobej viere ,že sa je to celkom seriózny človek - na aj vlastne auto, dom, ženu a deti - viete k de býva a ak ten servis nebude ok. bude neisť zodpovednosť za svoju prácu. A urobí veci správne tak ako to mal spravit povodne.
Nie je tomu tak je to proste čurák .
Aby som bol konkrétny :
Dal som mu urobiť bežný servis na Vidlici FOX R34
On dolial olej ktorý bol vytečený kvôli únave materiálu ( tesnenie ) na stierakoch - on stieraky nevymenil.
Za výmenu oleja si zaúčtoval 85 Eur
Čo je suma ktorú odnáša plný servis tejto vidlice - samozrejme s výmenou gufer a všetkého čo k tomu patrí.
Keď som na neho naliehal aby svoju robotu opravil - dokončil vysmial ma a ponúkol mi jeho "riesenie"
Ktoré spočívalo v tom že si kúpim sám na vlastne náklady diely a on my ich zhovievavo akože zadarmo vymení
Aby neboli moje tvrdenia iba tvrdenia prikladám aj zopár PrtScr s mojej komunikácie sním.
preco si to nedal do FOX Dubnica Officialneho servisu:? 104,9€ s DPH oproti 85€
vidim ze si s Piestan Miro z Team Bike to robi tiez Profi a tiez okolo 100€ myslim..