Veď samozrejme že si za to môžem aj sam.
Apropo - kto z oklamaných ľudí si za to nenesie vlastný podiel vini ?
Kto si myslí že za to je zodpovedný iba ten kto ho oklamal je iba dostatočne sprostý na to aby to nedokázal pripustiť.
A vieš ako sa to hovorí - Po vojne je každý generál. 😉
ja som neni general len mam zdrave myslenie
na porovnanie este raz!
NO NAME garazovy servis bez zaruky 85€
officialny servis fox zo zarukou na servis 104,9€
nechapem ta ako si mohol dat moznost c.2
keby tam bol rozdiel v cene 100€ nepoviem nic pochopim...
stalo ti 20€ za toto?aspon jednu vyhodu to ma ze si sa hadam ponaučil ze ani vrtat zuby si nenehas v pozicovni náradia.....
ja som dal Foxu repasovat tu foristovi uz roky dozadu (co mi pripomina, ze uz by to chcelo opat), kupil sadu, vsetko vpohode, mlady chalan. Akurat mi nedal gumicku na nohu, z coho som bol patricne sklamany vtedy Stalo ma to origo sadu tesneni a nejake € za robotu. Ano, usetril som. To bola podstata toho celeho. Netrepat sa s tym na postu, cakat kym to spravia, potom opat na postu. Kurierske sluzby v tej dobe neboli tak daleko ako dnes. Este sme si aj dobre kecli, ziadny problem. Uplne rozumiem, preco by to mal posielat do dubnice... A za 20€ uz je par plzni s poldeci, a to sa oplati!
Takže ešte raz "pán General " ja poznám reálne človeka ktorý robí servis FOXU cca 20 rokov v BA a robí to tip-top a presne za tuto uvedenú cenu - čiže suma 85 Eur nie je vycucaná z prsta. Cele roky - od kedy mam bicykel až do teraz som mu dával roboť všetky svoje tlmiče a vidlice nebol nikdy žiadny problém .
Len som od prírody dobrý a dôverčivý človek čiže mam sklony si myslieť že nie každý druhy človek je zlodej a oje__vač preto som dal šancu NOname chlapíkovi ktorý pôsobil dôveryhodne na čo som doplatil. Ponaučenie je z toho pre mňa jasné - ktoré vám tu ale nemusím vešať na nos.
Ale faktom zostáva že cena za ktorú sa reálne a 100% vykonať plnohodnotný servis FOX34 je 85Eur bez DPH a ďalších dodatočných nákladov.
Ak máš dojem že je zločin keď chce niekto ušetriť pretože vie aké sú reálne náklady a
správne je keď to niekto druhy zneužije a oj__e ho tak si potom taký istý ako ten kto to roby ( pretože to vlastne schvaľuješ - tým pádom aj podporuješ )
A je nad slnko jasné že to v tejto spoločnosti nemôže byt ani nikdy nebude inak - pokaľ sa toto choré presvedčenie nezmení.
Tento a.ndrejko ktore spominas, myslim, ze ho poznam aj ja, si profil vymazal uz davno /sykorka ci co mal ako avatara/, je to mozno aj cez 5 rokov, tiez mi to udrelo do oci.
Ospravedlňujem sa uviedol som nesprávny nickname ( okamžite to dávam do poriadku ) - nekomunikoval som s Andrejom Hillom cez Mtbiker ale cez WhatsApp a emailom a tento email používa člen s nicknamom Goldenbora.
Na YouTube je niekolko dokumentov o tychto podvodnikoch. S otvorenymi ustami som pozeral, kolko ludi sa chyti a nie su to len ti jednoduchsi. A ze dost ludi to radsej ani nenahlasi na policiu, lebo sa hanbia, aki su naivni.
Ahojte, pridávam ďalšieho nepreberača Matej190899 /MATEJ B. ĽUBIETOVEJ/ , najprv seriozné jednanie a nechá si poslať zásielku a po odoslaní už viac nekomunikuje.
mám niečo na bazoši a presne tá istá skúsenosť... komunikáciu som už zmazal tak len takto sprostredkujem...
prichádza správa z českého čísla na Whatsapp perfektnou slovenčinou vraj či je to ešte aktuálne...
píšem že áno...potom také omáčky okolo tovaru, vraj v akom je to stave, či je tá cena pevná a také bla bla bla...
nakoniec prišlo na lámanie chleba okolo prevzatia... pýta sa ma: odkiaľ ste...
a je tu prvý výkričník... odpovedám: máte to v inzeráte som z BA...
on: aha nevšimol som si ja som z LV... (bang druhý výkričník... z Levíc a české číslo... už som vedel že toto nebude kóšer !!!!! ) správa pokračovala: pošlem pre tovar kuriéra a zaplatím to cez posta.sk...
a toto bola konečná, už som sa začal smiať...
píšem mu: môžete mi prosím vysvetliť ako to chcete zaplatiť cez posta.sk? navyše máte české číslo a ste z LV?... skús nejakú inú fintu ty zm*d... (bez hviezdičky) keď ťa dostanem do rúk, tak kosti z teba vytrasiem...
a bolo po komunikácii...
Keď som mal aktívny inzerát na bicykel, tak ten pokemon mi napísal v priebehu 3 týždňov 3x, len stále z iného účtu. Ja nechápem mentalitu takýchto ľudí. Takéto kleptomanstvo potrebuje poriadnu kampaň, nech sa títo ľudia liečia.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Apropo - kto z oklamaných ľudí si za to nenesie vlastný podiel vini ?
Kto si myslí že za to je zodpovedný iba ten kto ho oklamal je iba dostatočne sprostý na to aby to nedokázal pripustiť.
A vieš ako sa to hovorí - Po vojne je každý generál. 😉
na porovnanie este raz!
NO NAME garazovy servis bez zaruky 85€
officialny servis fox zo zarukou na servis 104,9€
nechapem ta ako si mohol dat moznost c.2
keby tam bol rozdiel v cene 100€ nepoviem nic pochopim...
stalo ti 20€ za toto?aspon jednu vyhodu to ma ze si sa hadam ponaučil ze ani vrtat zuby si nenehas v pozicovni náradia.....
Len som od prírody dobrý a dôverčivý človek čiže mam sklony si myslieť že nie každý druhy človek je zlodej a oje__vač preto som dal šancu NOname chlapíkovi ktorý pôsobil dôveryhodne na čo som doplatil. Ponaučenie je z toho pre mňa jasné - ktoré vám tu ale nemusím vešať na nos.
Ale faktom zostáva že cena za ktorú sa reálne a 100% vykonať plnohodnotný servis FOX34 je 85Eur bez DPH a ďalších dodatočných nákladov.
Ak máš dojem že je zločin keď chce niekto ušetriť pretože vie aké sú reálne náklady a
správne je keď to niekto druhy zneužije a oj__e ho tak si potom taký istý ako ten kto to roby ( pretože to vlastne schvaľuješ - tým pádom aj podporuješ )
A je nad slnko jasné že to v tejto spoločnosti nemôže byt ani nikdy nebude inak - pokaľ sa toto choré presvedčenie nezmení.
Zvláštne, užívateľa s prezývkou a.ndrejko poznám. Buď došlo k nedorozumeniu alebo si niekto osvojil jeho nepoužívaný profil.
https://www.mtbiker.sk/bikeri/palomjr/inzeraty
https://www.mtbiker.sk/bikeri/xxxstiki/inzeraty
Myslím že nie je tak dávno kedy sa inzeráty s neprimeranou cenou aj mazali ako komerčné
https://vat.pravda.sk/komunikacia/clanok/602544-na-bazosi-pribudaju-dalsie-podvody-pozor-na-falosne-potvrdenia-o-platbe/
prichádza správa z českého čísla na Whatsapp perfektnou slovenčinou vraj či je to ešte aktuálne...
píšem že áno...potom také omáčky okolo tovaru, vraj v akom je to stave, či je tá cena pevná a také bla bla bla...
nakoniec prišlo na lámanie chleba okolo prevzatia... pýta sa ma: odkiaľ ste...
a je tu prvý výkričník... odpovedám: máte to v inzeráte som z BA...
on: aha nevšimol som si ja som z LV... (bang druhý výkričník... z Levíc a české číslo... už som vedel že toto nebude kóšer !!!!! ) správa pokračovala: pošlem pre tovar kuriéra a zaplatím to cez posta.sk...
a toto bola konečná, už som sa začal smiať...
píšem mu: môžete mi prosím vysvetliť ako to chcete zaplatiť cez posta.sk? navyše máte české číslo a ste z LV?... skús nejakú inú fintu ty zm*d... (bez hviezdičky) keď ťa dostanem do rúk, tak kosti z teba vytrasiem...
a bolo po komunikácii...